alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Επεσε πολλη πούτσα τύπε?Ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα χθές.Ευχαριστούμε τους καυλιάρηδες που μας τίμησαν.
Επεσε πολλη πούτσα τύπε?Ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα χθές.Ευχαριστούμε τους καυλιάρηδες που μας τίμησαν.
ποσες πουτσες εφαγες μαν και ποσες εριξες;Ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα χθές.Ευχαριστούμε τους καυλιάρηδες που μας τίμησαν.
Στανταρακι γκολ-γκολ τύπεποσες πουτσες εφαγες μαν και ποσες εριξες;
Έριξα 2 φορές (στον ίδιο) κ μου έριξαν 3 φορές (διαφορετικοί)
Στανταρακι γκολ-γκολ τύπε
Όποιος το έπαιξε over πήγε ταμείο δηλαδή φίλεΈριξα 2 φορές (στον ίδιο) κ μου έριξαν 3 φορές (διαφορετικοί)
ωραιος μαν.....γιατι στον ιδιο ομως;ειχε γλυκο κωλαρακι;Έριξα 2 φορές (στον ίδιο) κ μου έριξαν 3 φορές (διαφορετικοί)
Στανταρακι γκολ-γκολ τύπε
Έριξα 2 φορές (στον ίδιο) κ μου έριξαν 3 φορές (διαφορετικοί)
ωραιος μαν.....γιατι στον ιδιο ομως;ειχε γλυκο κωλαρακι;
Ομοφοβικά μπουρούντια ήρθε η ώρα να καταστήσουμε το νήμα κ επίσημα λήξαν!
Πλέον δεν έχει άλλες παρτούζες.Ω ναι!!Ο Πακιστανός μου συμφώνησε μετα επιτάσεως να τρώει από δω κ πέρα κ αυτός πούτσα.
Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στα μέχρι τώρα ξεσκίσματα μας.
Κλειδώστε το!
θα βλεπουν ολυμπιακο τυπε,ειναι απασχολημενοι :SΈκανα ήδη αναφορά να κλειδωθεί το νήμα.Πλέον δε το χρειάζομαι.
Κανάς μόντας στη γύρα να επιληφθεί?
Έκανα ήδη αναφορά να κλειδωθεί το νήμα.Πλέον δε το χρειάζομαι.
την ημερησια ενημερωση για χεσιμο ξεχασες τυπε :Sτυπε αμα κλειδωναμε οσα θρεντ ειναι αχρηστα θα ειχαμε μεινει με την ημερησια ενημερωση για μπουρδελα μονο :S
την ημερησια ενημερωση για χεσιμο ξεχασες τυπε :S
τυπε εχεις δικιο θα πρεπει να κλειδωθει το νημα..στην ψηφοφορια για mister Mαλακας πρεπει να κατεβεις με σοβαρο προφιλ...Έκανα ήδη αναφορά να κλειδωθεί το νήμα.Πλέον δε το χρειάζομαι.
τυπε εχεις δικιο θα πρεπει να κλειδωθει το νημα..στην ψηφοφορια για mister Mαλακας πρεπει να κατεβεις με σοβαρο προφιλ...