το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
σαν να ψαχνετε τεταρτο για πρεφα ειναι ρε φιλεΤο απόγευμα ετοιμαζόμαστε για τη παρτούζα.Μέχρι στιγμής είμαστε συνολικά 4.Μας λείπει ένας ακόμα παθητικός.Στείλτε
σαν να ψαχνετε τεταρτο για πρεφα ειναι ρε φιλεΤο απόγευμα ετοιμαζόμαστε για τη παρτούζα.Μέχρι στιγμής είμαστε συνολικά 4.Μας λείπει ένας ακόμα παθητικός.Στείλτε
ειμαι εντελως αρνητικος σε νεες εμπειριες.Εσύ ψήνεσαι να χεις τη πρώτη σου γκέι εμπειρία?Απλά επειδή έχουν κλείσει οι ρόλοι θα πρέπει να είσαι παθητικός (γαμάω καλά κ την έχω χοντρή,ειδικά το πουτσοκέφαλο)
φοβερός promoter!
κλασικός γκέμπελς-συριζαίος!
πόσοι σου στείλανε πμ μωρή λουλού?
ΕΣΥ είσαι αυτός που στέλνεις μπας και τσιμπήσεις πελατάκια για τον κώλο σου!
οταν μαζευεστε για να γαμιοσαντο κανετε προσυνενοηση ποιος θα τον δινει και ποιος θα τον παιρνει;
Οχι ρε τυπε.Ο legoliαρης ειναι μονο αποδεκτης ψωλων κατα προτιμηση Πακιστανικων.Για να τον γαμησεις πρεπει απαραιτητα να εχεις master και το κυριωτερο να εισαι πολυ πεινασμενος.ειμαι εντελως αρνητικος σε νεες εμπειριες.
πιστευω 100% στο ρητο μακρια απο το κωλο μας και οπου θελει ας ειναι
αυτο το εχουν "κλεισει οι ρολοι" ομως μου δημιουργησε την εξης απορια:
οταν μαζευεστε για να γαμιοσαντο κανετε προσυνενοηση ποιος θα τον δινει και ποιος θα τον παιρνει;
Τυπε τι δουλεια εχεις εσυ με τους αντρες?ε μια τυπική προσυνεννοηση γίνεται,φυσικά πάνω στη καύλα κ στο παιχνίδι μπορούν να προκύψουν αλλα αντ' άλλων.Έτσι πάει με τις παρτούζες μεταξύ αντρών.
ε μια τυπική προσυνεννοηση γίνεται,φυσικά πάνω στη καύλα κ στο παιχνίδι μπορούν να προκύψουν αλλα αντ' άλλων.Έτσι πάει με τις παρτούζες [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]μεταξύ αντρών.[/size][/size][/size][/size][/size]
Σκάσε κίναιδε,θα ρίξει κεραυνό ο Θεός και θα σας κάψει όπως σε αυτά εδώ τα κλεφτρόνιαΝιώθω ενοχές είναι η αλήθεια.Μήπως να κάνουμε ψωλοχύματα υπό το άκουσμα του Πιστεύω κ Πάτερ Ημών?Θα χει ένα πιο θεοσεβούμενο touch το ξεκόλιασμα μας.
Νιώθω ενοχές είναι η αλήθεια.Μήπως να κάνουμε ψωλοχύματα υπό το άκουσμα του Πιστεύω κ Πάτερ Ημών?Θα χει ένα πιο θεοσεβούμενο touch το ξεκόλιασμα μας.
Ενταξει το κομπλεξικος τυπε.Το μαλακας απο που το συμπερανες?Μηπως την αδικεις?Εσύ φίλε μου είσαι εντελώς ηλίθιος! Νομίζεις ότι απευθύνεσε σε συντηρητικούς και ..... σπας τα ταμπού γιατί μας λες πως γαμιέσε.
Βρε ζωντόβολο εδώ μέσα έχουμε ακούσει ένα εκατομύριο φορές πιο ακραία πράγματα και πραγματικά χεστήκαμε για της ψωλές που βάζεις στον κώλο σου, άλλοι βάζουν κούτσουρα, κώνους της τροχαίας και ψωλές αλόγων και πάλι δεν μας καίγεται καρφί.
Κανέναν δεν σοκάρεις και κανείς δεν είναι εδώ μέσα συντηρητικός, ΕΙΝΑΙ SITE ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ !
Στην λέμε επειδή είσαι κομπλεξικός μαλάκας, για κανέναν άλλο λόγο.
Άσε τα ... ιερόσυλα θεάματα που θα μας σοκάρουν για άλλη φορά φίλε.
θα ρίξει κεραυνό ο Θεός και θα σας κάψει όπως σε αυτά εδώ τα κλεφτρόνια
τι μαλακας ανθρωπος...ψωλοχύματα ρίχνει ο θεός?Φαντάζομαι το χύσι του θεού θα είναι πληθωρικό.Ότι πρέπει για να ξεδιψάσουμε
τυπε για σενα www.popovrisaki.gr/]http://www.popovrisaki.gr/[/url]Λοιπόν μόλις έκανα μπιντέ κ σε λίγο θα πάρω το τουτου για να πάω στον Πακιστανό.Last call