Επισκέπτης
Και είναι κακό αυτό;σταμάτα!
μου τη σπάς!
![]()
Για θύμισέ μου. Ο Απόλο ήταν ο μαύρος ή ο Ρώσος;δεν τα πιανεις..
θελει παρτουζα με τον απολο
Και είναι κακό αυτό;σταμάτα!
μου τη σπάς!
![]()
Για θύμισέ μου. Ο Απόλο ήταν ο μαύρος ή ο Ρώσος;δεν τα πιανεις..
θελει παρτουζα με τον απολο
ο ρωσοποντιοςΚαι είναι κακό αυτό;
Για θύμισέ μου. Ο Απόλο ήταν ο μαύρος ή ο Ρώσος;
ο ρωσοποντιος
Τύλιξε το πουτανάκι τη φιλεναδίτσα σου με ροζ κορδέλα και στείλτην μου να τη γλεντήσω.δεν τους θελω αυτους!!!
δερνουν πολυ!
![]()
απολλιδης κρηντιδηςΑπολλίδης λεγόταν ο πατέρας του τύπε;
Τύλιξε το πουτανάκι τη φιλεναδίτσα σου με ροζ κορδέλα και στείλτην μου να τη γλεντήσω.
Θα την πάω μετά ταξιδάκι.
ετσι κανουν σε σαλιαριδες αγαπουλιδες τυπεαυτο σε πειραξε μονο τυπε?
εδω τον εχει ξεπαραδιασει τον τυπο![]()
![]()
:o
πως μιλας ετσι θειο εσυ?
δεν σου το'χα
ετσι κανουν σε σαλιαριδες αγαπουλιδες τυπε![]()
ναι μαζι ομως με γνησια φερομονηΠωπω σκατιλαs που θα μυριζουνε!!!!!!
Ακομα να της το δωσω πισω.ναι μαζι ομως με γνησια φερομονη![]()
σορρυ τυπε αλλα τετοιες κιλοτες δεν μυριζο και αναφερομαι στον τυπο της κιλοτας που υποδηλωνει κατα προσεγγιση πιες φορανε τετοιεςΑκομα να της το δωσω πισω.
Ειχα παει μια μερα στο σπιτι της κυρα Στελλας να της αφησω τα ψωνια απο τον χασαπη,
και της το βουτηξα...
Εισαι οπισθοδρομικος.σορρυ τυπε αλλα τετοιες κιλοτες δεν μυριζο και αναφερομαι στον τυπο της κιλοτας που υποδηλωνει κατα προσεγγιση πιες φορανε τετοιες![]()
πως εβγαλες τετοιο συμπερασμα?επειδη δηλαδη ειμαι εκλεπτυσμενος?τι δηλαδη γυναικα να ειναι και οτι να'ναι?Εισαι οπισθοδρομικος.![]()
δικε μου επρεπε να χυσεις κανενα στριγκοεγω αυτα τα εκανα οταν ημουν 15 χρονων ! τοτε ειχα ενα φιλο που ειχε μια αδελφη 2 χρονια μεγαλυτερη μεγαλη καβλομουνα !!! οταν εβρισκα ελευθερο πεδιο γιατι τα δωματια τους ηταν διπλα διπλα εψαχνα για βρακακια !!! το καριολοπουτανο 16-17 ολο στριγκους ειχε και διαφανιες !!! η μεγαλυτερη ανωμαλια ηταν που μυριζα και καθαρα και τα ετριβα στον πουτσο μου για να φορεσει μετα ! μυριζουν και τα καθαρα λιγο δοκιμαστε !!!
Να τις κλειδωνεις, μην τυχον τις παιρνει κανενας και τις τριβει πανω στο πουλι του!