Νέα

Ψάχνοντας Για Τα Άπλυτα Εσώρουχα Φιλενάδων – Dirty Panties

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Τι χρώμα έχουν οι κυλότες σου Αντιγόνη; Όσο παραμένουν καθαρές εννοώ :sunglasses:

εχω απ ολα τα χρωματακια
μονο πρασινο, καφε και πορτοκαλι δεν εχω τωρα που το σκεφτομαι

Αντικειμενολαγνεια.

Το να φτιάχνεσαι με σεξουαλικά υποκατάστατα αντί με το σεξ αυτό καθ' αυτό.

δεν μπορειτε να γινετε λιγο πιο σαφεις?

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
ρε σαρου η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβαινω
:think:
τι ειναι φετιχ ειπαμε?
[δεν ειρωνευομαι σοβαρα μιλαω]

Με απλά λόγια...η έλξη απο ορισμένα τμήματα του σώματος ή απο αντικείμενα που έχουν σχέση με αυτο. Για τον σεξουαλικο φετιχισμό μιλάμε πάντα.

Μια πολύ συχνή φετιχιστική τάση στις γυναίκες είναι η αγορά παπουτσιών ή σαρανταποδαρίαση... :grin:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
:o :o :o
γι αυτο τα σιδερωνουμε για να μη μυριζουν!!!
ελεος πια!

ρε κοπελια σορρυ κιολας αλλα τα κορδονακια που φοραγε αυτη τι σκατα σιδερο να θελουν ελεος!!! εκτος κ αν εσυ φορας σοβρακοφανελες εκει παω πασο !!!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
τα στριγκακια τα σκιζω οταν κανω ερωτα
δεν μενει τιποτα για μετα
εχει μπει μεσα ν αγοραζει στρινκ

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Με απλά λόγια...η έλξη απο ορισμένα τμήματα του σώματος ή απο αντικείμενα που έχουν σχέση με αυτο. Για τον σεξουαλικο φετιχισμό μιλάμε πάντα.

Μια πολύ συχνή φετιχιστική τάση στις γυναίκες είναι η αγορά παπουτσιών ή σαρανταποδαρίαση... :grin:

:o
την εχω αυτη την ανωμαλια!!!
αν μου πεις να διαλλεξω μεταξυ πουτσας και τζιμυ τσου δεν θα ξερω τι να πρωτοπάρω!
θα μπερδευτω!!!
:grin:

ρε κοπελια σορρυ κιολας αλλα τα κορδονακια που φοραγε αυτη τι σκατα σιδερο να θελουν ελεος!!! εκτος κ αν εσυ φορας σοβρακοφανελες εκει παω πασο !!!

βασικος κανονας υγιεινης!
τα εσωρουχα θελουν σιδερο
δεν ειπα να σιδερωσει τις δαντελες!
τες πα
τι καθομαι και συζηταω με αντρες
σιγα μη σας πω και τη συνταγη για τα γιουβαρλακια

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
βασικος κανονας υγιεινης!
τα εσωρουχα θελουν σιδερο

Πολύ σωστό! (πέρα απο την πλάκα)
Τα ρούχα, και ειδικά τα εσώρουχα, πρέπει να σιδερώνονται! (ένα tip που ήξεραν καλά οι παλιες νοικοκυρές.. Είναι μια επιπλέον μέθοδος απολύμανσης, αφού το πλύσιμο απο μόνο του δεν μας απαλλάσει απο πιθανα μικρόβια που υπάρχουν.
Χωρις να θέλω να δώσω πλήγμα στο μισογυνισμό σας, η antigoni είπε ένα σπάνιο tip και αποδεικνυεται καλή νοικοκυρά (εγω το έμαθα στη Σχολή όταν έκανα Παιδιατρική..κουφο, κάποια παλια μαία μας το είπε)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τα ρούχα, και ειδικά τα εσώρουχα, πρέπει να σιδερώνονται! (ένα tip που ήξεραν καλά οι παλιες νοικοκυρές.. Είναι μια επιπλέον μέθοδος απολύμανσης, αφού το πλύσιμο απο μόνο του δεν μας απαλλάσει απο πιθανα μικρόβια που υπάρχουν.
Χωρις να θέλω να δώσω πλήγμα στο μισογυνισμό σας, η antigoni είπε ένα σπάνιο tip και αποδεικνυεται καλή νοικοκυρά (εγω το έμαθα στη Σχολή όταν έκανα Παιδιατρική)
Και τι να κανουμε τωρα εμεις γι αυτο?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
η αντιγονη ειναι για σπιτι
σιδερωνει κι κιλοτες

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Χωρις να θέλω να δώσω πλήγμα στο μισογυνισμό σας, η antigoni είπε ένα σπάνιο tip και αποδεικνυεται καλή νοικοκυρά (εγω το έμαθα στη Σχολή όταν έκανα Παιδιατρική)

οχι και σπάνιο!
επειδη δεν το ξερετε εσεις οι μαντραχαλαδες!
ολος ο υπολοιπος πλανητης το γνωριζει!
:grin:

Και τι να κανουμε τωρα εμεις γι αυτο?

σωβρακα για σιδερωμα δε δεχομαι πάντως!!!
:2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αχουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!
Εμαθε και τη διπλη παραθεση!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

επ τι λεει εδω?
κανα απλυτο κιλοτακι απο κανα ωραιο μουνακι εχουμε?  :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
επ τι λεει εδω?
κανα απλυτο κιλοτακι απο κανα ωραιο μουνακι εχουμε?  :sunglasses:
Μπα τύπε.
Εδω και τα πλενουν, και τα σιδερωνουν.
Αντε μετα να τη βρουμε λιγο εμεις οι φετιχιστες.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Το γυναικείο εσώρουχο, πέρα απο την αναμφισβήτη ερωτική έλξη που προκαλεί διαχρονικά στο αντίθετο φύλο (και τόσο ωραία και διεξοδικά προσπάθησε να αναλύσει ο maletsouli σε όλους εσας τους Ούνους) έχει κυριο λόγο και στη σωματική υγεία.

Οι παλιοι γιατροι επέμεναν στα παραδοσιακά εσώρουχα, που κάλυπταν όλη την περιοχή μπρος και πισω, όχι μόνο τη γεννητική, αλλά και την περιομφαλική ψηλότερα, αποδίδοντας συνήθεις ανωμαλίες της εμμύνου ρύσεως, στη μη χρήση εσωρούχου βαμβακερού ή στη μη χρησιμοποιηση του αμεσα μετα το μπάνιο στη θάλασσα!

Φυσικά η μόδα έφερε τα πάνω κάτω...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το γυναικείο εσώρουχο, πέρα απο την αναμφισβήτη ερωτική έλξη που προκαλεί διαχρονικά στο αντίθετο φύλο (και τόσο ωραία και διεξοδικά προσπάθησε να αναλύσει ο maletsouli σε όλους εσας τους Ούνους) έχει κυριο λόγο και στη σωματική υγεία.

Οι παλιοι γιατροι επέμεναν στα παραδοσιακά εσώρουχα, που κάλυπταν όλη την περιοχή μπρος και πισω, όχι μόνο τη γεννητική, αλλά και την περιομφαλική ψηλότερα, αποδίδοντας συνήθεις ανωμαλίες της εμμύνου ρύσεως, στη μη χρήση εσωρούχου βαμβακερού ή στη μη χρησιμοποιηση του αμεσα μετα το μπάνιο στη θάλασσα!

Φυσικά η μόδα έφερε τα πάνω κάτω...
Πες τα ρε φιλε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom