Νέα

Ψαχνω στριπτιτζαδικο με την δικια μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sfinas!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sfinas!

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχην καλησπερα σας!
Ειμαι εντελως newbie, αλλα έχω διβάσει όλα τα ποστ σε αυτην την κατηγορία του φορουμ, έτσι αποφάσισα να σας εκμυστηρευτώ τα θέλω μου και το προβλημα μου:
Λέω να παω με την δικια μου σε ενα στριπτιτζαδικο στην Αθηνα, να δουμε λεσβιακα, να της χαρισω εναν χωρο με μια γκομενα, και να δω αντιδρασεις. Θελει να κανουμε τριο (όχι βεβαια οτι τρελαινεται κιολας) αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμη κοπελα :think:.
Ερωτηματα:
1)Σε ποιο να παω ώστε να παρθουνε οι γυναικες μεταξυ τους κιολας αν θελει η δικια μου και να συμμετεχω και εγω?
2)Τι ακριβως πρεπει να κανω με την χωρευτρια εκει?? Διαφωτιστε με διοτι ποτε γαρ δεν εχω παει σε τετοιο μαγαζι!! :uglystupid:
3)Για τί λεφτά μιλάμε??? :fuck1:
4)Να παω καλυτερα με παρεα?? :idiot:
Σας περιμενω! :tits2:

Roger Moore

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Θελει να κανουμε τριο (όχι βεβαια οτι τρελαινεται κιολας).
Μια παρτουζιτσα με τον Ροτζερ Μουρ και θα δεις πως θα αλλαξει γνωμη. Τιμη: τσαμπα

Δοκιμασε και το Baby Gold, με ενα 50ρικο πιστευω πως γινεται η δουλεια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
hint:
μη ρωτήσεις ποιά και πόσο πάει.
μάθε εμμέσως ποιά μαστουρώνεται.
μόλις τη βρεις και εάν έχεις και κάνα τσιγαράκι ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  :grin:

OP
OP
S

sfinas!

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
εχω ακουσει για το Αλκατραζ. τι λεει αυτο?

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δε νομιζω να μπορεις να "παρεις" γκομενα απο το στριπτιτζαδικο τοσο ευκολα φιλε! Τωρα για τα υπολοιπα που λες δλδ να δεις λεσβιακα κτλ και να της χαρισεις χορο αυτο ειναι πολυ ευκολο! Προσωπικα καλο λεσβιακο εχω δει στο Baby O στην πειραιως αλλα δε θυμαμαι αν εχει καθε βραδυ! Τωρα αν θες να ψησεις την γκομενα σου για τριο τοτε ενα καλο ρισκο θα ηταν αν ειχε καμια φιλη της ψιλοαπελευθερωμενη που εχει καυλες και θα μπορουσε να ψησει και την δικια σου αλλα να ξερεις οτι η φαση ειναι δικοπο μαχαιρι! Το καλυτερο απ'ολα θα ηταν να φωναξεις καμια κοπελα(τοσες εχει το σαιτ να διαλεξεις) επι πληρωμη φυσικα και να να κανετε οτι κανετε αλλα θα πρεπει να εχει συμφωνησει απο πριν η δικια σου! Γενικα παντως ειναι δυσκολο να προκαλεσεις τριο. Πρεπει να περναει απο το μυαλο της δικιας σου και να κατσει και η φαση

OP
OP
S

sfinas!

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
nixermanie εχεις δικιο σε ολα. Φοβαμαι ομως να πιεσω την κοπελα μου φερνοντας απευθειας αλλη στο σπιτι επι πληρωμη. Γιαυτο θελω να δω αντιδρασεις στο στριπτιζ. Ειναι διοπο μαχαιρι και το ξερω.
Μετα η σχεση μπορει να παει κατα διαολου... Δεν ξερω τι να κανω... Απο την μια σκεφτομαι να αποφυγω τα παντα... Απο την αλλη το αντιθετο...
Δεν ξερω τελικα αν με συμφαιρει να παμε σε κατι τετοιο προκαλοντας το εγω τοσο αγρια...

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αν μιλας για κοπελα που εχεις ή που σκεφτεσαι να κρατησεις σοβαρη σχεση τοτε θα σου προτεινα να τα αποφυγεις ολα! Ακομα και συ που τρελαινεσαι για ενα τριο μετα απο μια τετοια φαση υπαρχει περιπτωση να στραβωσεις ποσο μαλλον η κοπελα σου! Αν οντως πας για σχεση το καλυτερο θα ηταν να μιλας με την κοπελα σου για τα σεξουαλικα σας, να μιλατε γενικα ανοιχτα και να της το φερεις με τροπο οτι θα σου αρεσε σαν παιχνιδι κτλ. Βλεπεις αντιδρασεις και σκεψεις και προσωρας! Αν σ'αγαπαει τοτε θα το σκεφτει να το κανει μονο και μονο για να σε ευχαριστησει οποτε εκει θα γινει οπως σου ειπα με καποιο callgirl ωστε να μην υπαρξει και φοβος ζηλιας κτλ! Παντως θελει τρομερη διαχειριση να κανεις κατι τετοιο και να μπορεσεις να κρατησεις τον ελεγχο, εφοσον παντα μιλαμε για μια σχεση ποσο μαλλον σοβαρη  ;)

Επισκέπτης
nixermanie εχεις δικιο σε ολα. Φοβαμαι ομως να πιεσω την κοπελα μου φερνοντας απευθειας αλλη στο σπιτι επι πληρωμη. Γιαυτο θελω να δω αντιδρασεις στο στριπτιζ. Ειναι διοπο μαχαιρι και το ξερω.
Μετα η σχεση μπορει να παει κατα διαολου... Δεν ξερω τι να κανω... Απο την μια σκεφτομαι να αποφυγω τα παντα... Απο την αλλη το αντιθετο...
Δεν ξερω τελικα αν με συμφαιρει να παμε σε κατι τετοιο προκαλοντας το εγω τοσο αγρια...

- μωρο μου θες να παμε σε στριπ ?? ετσι, για την εμπειρια ..
(κοβεις αντιδρασεις)

- μωρο μου θες να παρεις χουρο με κοπελα ?? ετσι, για την εμπειρια ..
(κοβεις αντιδρασεις)

- μωρο μου θες να δοκιμασουμε με καποια κοπελα τριο ??
(κοβεις αντιδρασεις)

αμαν πια! πυρηνικη επιστημη ειναι ??

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
- μωρο μου θες να παμε σε στριπ ?? ετσι, για την εμπειρια ..
(κοβεις αντιδρασεις)

- μωρο μου θες να παρεις χουρο με κοπελα ?? ετσι, για την εμπειρια ..
(κοβεις αντιδρασεις)

- μωρο μου θες να δοκιμασουμε με καποια κοπελα τριο ??
(κοβεις αντιδρασεις)

αμαν πια! πυρηνικη επιστημη ειναι ??

συμφωνώ με τον προλαλήσαντα....δεν είναι πυρηνική επιστήμη

πές της το στα ίσια!

OP
OP
S

sfinas!

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αυτα ακριβως εχω κανει που ειπες παραπανω. Και επειδη με αγαπαει μαλλον θα ηθελε να το κανει. Και κατι που παρελειψα. Ειμαστε παντρεμενοι. Δεν ξερω αν σε αυτο το σκηνικο αυτο ειναι καλο ή κακό...

pathos gia to vaso αυτα τα εχω κανει. Και ειναι σε ολα θετικη πλεον ομως το θεμα ειναι αν πρεπει να το προχωρησω εγω. Αν δηλαδη πρεπει εγω να καλεσω μια γκομενα ή αν εγω θα πρεπει γενικως να βρω καποια. Μηπως ετσι, ακόμα και με το να παμε σε ενα στριπ σοου έχω το μελλοντικό πιθανό 'φταίξιμο'????

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Αυτα ακριβως εχω κανει που ειπες παραπανω. Και επειδη με αγαπαει μαλλον θα ηθελε να το κανει. Και κατι που παρελειψα. Ειμαστε παντρεμενοι. Δεν ξερω αν σε αυτο το σκηνικο αυτο ειναι καλο ή κακό...

pathos gia to vaso αυτα τα εχω κανει. Και ειναι σε ολα θετικη πλεον ομως το θεμα ειναι αν πρεπει να το προχωρησω εγω. Αν δηλαδη πρεπει εγω να καλεσω μια γκομενα ή αν εγω θα πρεπει γενικως να βρω καποια. Μηπως ετσι, ακόμα και με το να παμε σε ενα στριπ σοου έχω το μελλοντικό πιθανό 'φταίξιμο'????

αμα το γουστάρεις κάντο φίλε...προχώρα το

αν δείχνει ότι ενδιαφέρεται προχώρα, μην μασάς.....

OP
OP
S

sfinas!

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
αυτο σκεφτομαι να κανω και ελπιζω να μην εχουμε κακα ξεμπερδεματα...

Λοιπόν, και τωρα πληροφορίες εφοσον σε αυτα τα μαγαζια οπως προειπα ειμαι αρχαριος:
Πως την κερναω χωρό??? Τι ακριβως θα γινει σε αυτον τον χωρο??? Διαρκει??

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ρε φιλε πλακα κανεις την γυναικα σου θα πας για trio και λεσβιακά?pwwww ...τι προβλήματα έχει ο κόσμος... καλά να γίνει καμια στραβή να σε χωρίσει να σου πάρει και τα φράγκα να γελάμε

OP
OP
S

sfinas!

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλα εσυ στον δικο σου κοσμο μεγαλε........

Επισκέπτης
Εχω παει με γκόμενα σε στριπ και εχουμε πάρει μια Σέρβα λεσβιάρα...και χορεψε και για τους δυο μας...Μιλάμε για πολύ κάβλα σκηνικό...Να της γλυφει το βυζι της δικιας μου...να της πιανει το χερι να το βαζει στο εργαλειο μου...να πιανει το δικο μου χερι να το βαζει στο βυζι της...να βαζει τη δικια μου να τη γλυφει..Να χορευει σε μενα και να κοιταει η αλλη...Και γενικα πολλλα καβλωτικα..Μετα ηρθαν στο τραπεζι μας με τη γκομενα της αλλη στριπερ Ρωσίδι..Και μιλαγαν με τη δικια μου Γεωργιανή στα Ρώσικα...Βασικά αυτές μου παν οτι θέλαν να παρουν τη δικια μου λεσβιακο τριο και να με αφήσουν απ έξω εμένα... :( Και επειδη μου τα τρωγαν και με ποτα τις έστειλα...Ισως να εκανα μαλακεία αν συμφωνούσα μπορεί να με αφηναν να κοιτάω  :grin:

OP
OP
S

sfinas!

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
κανεις πλακα τωρα???????? Εμεινες απεξω σε αυτο το σκηνικο????????? Μετα μηπως η γκομενα σου το γυρισε????? :tits:

OP
OP
S

sfinas!

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εντελει θα μου απαντησει κανεις στις αποριες μου????? :think:

Λοιπόν, και τωρα πληροφορίες εφοσον σε αυτα τα μαγαζια οπως προειπα ειμαι αρχαριος:
Πως την κερναω χωρό??? Τι ακριβως θα γινει σε αυτον τον χωρο??? Διαρκει??

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Εντελει θα μου απαντησει κανεις στις αποριες μου????? :think:

Απ' όσο γνωρίζω 10-15 είσοδος

10 ευρώ ο χορός στα περισσότερα

και 50 το private dance

διάρκεια αναλόγως την κοπέλα.....

αυτά από μένα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε φιλε πλακα κανεις την γυναικα σου θα πας για trio και λεσβιακά?pwwww ...τι προβλήματα έχει ο κόσμος... καλά να γίνει καμια στραβή να σε χωρίσει να σου πάρει και τα φράγκα να γελάμε

απαπαπαπα σε τι κόσμο ζούμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom