Νέα

Ψαχνω στριπτιτζαδικο με την δικια μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sfinas!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
S

sfinas!

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Απ' όσο γνωρίζω 10-15 είσοδος

10 ευρώ ο χορός στα περισσότερα

και 50 το private dance

διάρκεια αναλόγως την κοπέλα.....

αυτά από μένα
Γαμωτο ειμαι εντελώς αρχαριος λεμε!!!! Και πως καλώ την κοπέλα για να χορεψει στην δικια μου???
Και τι ειναι το private dancing? Την παιρνει και πανε μονες τους καπου??? Πως το ζηταω αυτο???
Αντε ρε παιδια!!! Τα πουτανιαρικα φωτα σας θελω!!!

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Γαμωτο ειμαι εντελώς αρχαριος λεμε!!!! Και πως καλώ την κοπέλα για να χορεψει στην δικια μου???
Και τι ειναι το private dancing? Την παιρνει και πανε μονες τους καπου??? Πως το ζηταω αυτο???
Αντε ρε παιδια!!! Τα πουτανιαρικα φωτα σας θελω!!!

private dancing= αποκλειστικός χορός....

η κοπέλα έρχεται στο τραπέζι, συχνά πυκνά για να ρωτήσει για χορό και εκεί της το λες....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Καταρχην καλησπερα σας!
Ειμαι εντελως newbie, αλλα [size=16pt]έχω διβάσει όλα τα ποστ σε αυτην την κατηγορία του φορουμ[/size],

αφού έχεις διαβάσει όλα τα ποστ, τίποτα δεν έμαθες;;;  :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
S

sfinas!

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
τωρα μαλλον φιλε μου εσυ δεν ειχες κατι αλλο να πεις ε??

Επισκέπτης
Μπα απ οτι ξερω δε το γυρισε δε τις αρεσουν οι γυναικες...Εχω κανει πολλα με αυτη τη γκομενα...οπως να γ@μαω call girl και να με περνει ματι αυτη απ τη web cam στο msn... :grin:

κανεις πλακα τωρα???????? Εμεινες απεξω σε αυτο το σκηνικο????????? Μετα μηπως η γκομενα σου το γυρισε????? :tits:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
τωρα μαλλον φιλε μου εσυ δεν ειχες κατι αλλο να πεις ε??

Ελα μπρε σφηνα που παρεξηγηθηκες κιολας...Στην αρχη, με αυτα που εγραψες σε περασα για κανενα 15χρονο..Μετα μας λες οτι εισαι παντρεμενος..Μετα μας λες τα εχω διαβασει ολα τα ποστς αλλα δεν ξερεις ουτε το πριβε τι ειναι και ζητας τα φωτα μας..

Εγω ενα θα σου πω..Πες μας την ΑΛΗΘΕΙΑ..και μετα θα σου απαντησουμε καταλληλα.

Αυτα..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ  γιατί  διασκέδασα  απίστευτα  με  αυτό  το thread ?

Επισκέπτης
Καταρχην καλησπερα σας!
Ειμαι εντελως newbie, αλλα έχω διβάσει όλα τα ποστ σε αυτην την κατηγορία του φορουμ, έτσι αποφάσισα να σας εκμυστηρευτώ τα θέλω μου και το προβλημα μου:
Λέω να παω με την δικια μου σε ενα στριπτιτζαδικο στην Αθηνα, να δουμε λεσβιακα, να της χαρισω εναν χωρο με μια γκομενα, και να δω αντιδρασεις. Θελει να κανουμε τριο (όχι βεβαια οτι τρελαινεται κιολας) αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμη κοπελα :think:.
Ερωτηματα:
1)Σε ποιο να παω ώστε να παρθουνε οι γυναικες μεταξυ τους κιολας αν θελει η δικια μου και να συμμετεχω και εγω?
2)Τι ακριβως πρεπει να κανω με την χωρευτρια εκει?? Διαφωτιστε με διοτι ποτε γαρ δεν εχω παει σε τετοιο μαγαζι!! :uglystupid:
3)Για τί λεφτά μιλάμε??? :fuck1:
4)Να παω καλυτερα με παρεα?? :idiot:
Σας περιμενω! :tits2:

και εγώ που νόμιζα ότι ψάχνεις ένα στριπτιτζάδικο για τη δικιά σου! :2funny:

OP
OP
S

sfinas!

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ελα μπρε σφηνα που παρεξηγηθηκες κιολας...Στην αρχη, με αυτα που εγραψες σε περασα για κανενα 15χρονο..Μετα μας λες οτι εισαι παντρεμενος..Μετα μας λες τα εχω διαβασει ολα τα ποστς αλλα δεν ξερεις ουτε το πριβε τι ειναι και ζητας τα φωτα μας..

Εγω ενα θα σου πω..Πες μας την ΑΛΗΘΕΙΑ..και μετα θα σου απαντησουμε καταλληλα.

Αυτα..
Κοιτα nokia,
οσοι ηθελαν να απαντησουν και να βοηθησουν το εκαναν. Τωρα αν νομιζεις πως θα κατσω εγω να καλυπτω την δικιά σου αβεβαιότητα για τους ανθρώπους, παρακαλώντας σε με αυτον τον τροπο για μια απαντηση, εισαι γελασμενος.
Μπήκα στο site, διαβασα, και ρώτησα. Αν αυτο εσενα σου κανει περιεργο, τότε τι να πω...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Χαίρομαι φίλε μου που σε διασκέδασα.
Και για να σου απαντησω, μηπως επειδη δεν εχεις με τι αλλο να διασκεδασεις???
ρε σφήνα, ελεος ρε φιλε..

τραβατε με κι ας κλαιω εισαι ή 17 χρονώνε ??

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καταρχην καλησπερα σας!
Ειμαι εντελως newbie, αλλα έχω διβάσει όλα τα ποστ σε αυτην την κατηγορία του φορουμ, έτσι αποφάσισα να σας εκμυστηρευτώ τα θέλω μου και το προβλημα μου:
Λέω να παω με την δικια μου σε ενα στριπτιτζαδικο στην Αθηνα, να δουμε λεσβιακα, να της χαρισω εναν χωρο με μια γκομενα, και να δω αντιδρασεις. Θελει να κανουμε τριο (όχι βεβαια οτι τρελαινεται κιολας) αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμη κοπελα :think:.
Ερωτηματα:
1)Σε ποιο να παω ώστε να παρθουνε οι γυναικες μεταξυ τους κιολας αν θελει η δικια μου και να συμμετεχω και εγω?
2)Τι ακριβως πρεπει να κανω με την χωρευτρια εκει?? Διαφωτιστε με διοτι ποτε γαρ δεν εχω παει σε τετοιο μαγαζι!! :uglystupid:
3)Για τί λεφτά μιλάμε??? :fuck1:
4)Να παω καλυτερα με παρεα?? :idiot:
Σας περιμενω! :tits2:

δύσκολα αυτά που ζητάς,αλλά προτίμησε το λίντο ή το κίνκυ για τέτοια σκηνικά...υπάρχει και το ρασπούτιν όπου υπάρχει η βικτώρια,αλλά είναι λίγο decadance το strip place αυτό!Αν πάς λίντο πάρε λάουρα(πρωην βίκυ του λολίτα),αν πάς κίνκυ πάρε υβέτ,αν πάς μούσσες πάρε αλίνα ή αντριάννα,αν πάς γκόλντ πάρε τον χρυσοβαλάντη

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δύσκολα αυτά που ζητάς,αλλά προτίμησε το λίντο ή το κίνκυ για τέτοια σκηνικά...υπάρχει και το ρασπούτιν όπου υπάρχει η βικτώρια,αλλά είναι λίγο decadance το strip place αυτό!Αν πάς λίντο πάρε λάουρα(πρωην βίκυ του λολίτα),αν πάς κίνκυ πάρε υβέτ,αν πάς μούσσες πάρε αλίνα ή αντριάννα,αν πάς γκόλντ πάρε τον χρυσοβαλάντη
και να σου πω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom