You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψάχνω ψηλή citytour
- Μέλος που άνοιξε το νήμα faddomas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Και τι θα τη κάνεις ρε αδερφέ? Θα τη βάλεις να καρφώσει?Με ενδιαφερει κοπελα που να ειναι οσο το δυνατον πιο ψηλη γινεται.Εχετε καποια η καποιες υποψη?.Το ονειρο μου ειναι να βρω μια διμετρη η και πιο πανω.Παρακαλω πειτε μου λεπτομεριες αν γνωριζετε.
Ευχαριστω
tallAthens
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2006
- Κριτικές
- 14
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1.997
Και εγώ ψάχνω κάτι ανάλογο αλλά 2 μέτρα είναι μάλλον υπερβολικό...1.80+ νομίζω ότι είναι μια χαρά!
Επισκέπτης
Εγω είμαι 2.02
Εγώ είμαι 2.02 και δεν τις μπορώ της ψηλές! Άλλη χάρη έχει η κοντή η γυναίκα, την φέρνω από εδώ την φέρνω από εκεί σβούρες πάνω στην ψωλή!Με ενδιαφερει κοπελα που να ειναι οσο το δυνατον πιο ψηλη γινεται.Εχετε καποια η καποιες υποψη?.Το ονειρο μου ειναι να βρω μια διμετρη η και πιο πανω.Παρακαλω πειτε μου λεπτομεριες αν γνωριζετε.
Ευχαριστω
Επισκέπτης
εγώ την προτιμώ κοντή να το κάνουμε στα όρθια Ιταλικά....σιγά μη ζαλιστεί![move] [/move]
[move] [/move]
σε βρηκανε "νεο" ,με 7 μηνυματα ,σου λεει,τωρα ο παλιος,μπηκε με την μια και θελει με την πρωτη πηδηξει?κατσε να τον τρεξουμε λιγο.ελατε ρε σεις μην κανετε πλακα.πειτε μου αμα ξερετε
δεν βλεπεις....ολοι με κατι αστερια ειναι σαν την βιτρινα του ζολωτα.
Nαι,θα μάθει και ξένες γλώσσες!εγώ την προτιμώ κοντή να το κάνουμε στα όρθια Ιταλικά.
Επισκέπτης
η νύχτα των στρατηγών, φίλε απλά δες καμιά αγγελία πάρε κανά τηλέφωνο κάνε τα παζάρια σου εκεί.σε βρηκανε "νεο" ,με 7 μηνυματα ,σου λεει,τωρα ο παλιος,μπηκε με την μια και θελει με την πρωτη πηδηξει?κατσε να τον τρεξουμε λιγο.
δεν βλεπεις....ολοι με κατι αστερια ειναι σαν την βιτρινα του ζολωτα.
Επισκέπτης
ρε αδελφέ δεν ξέρεις το Ιταλικό σύστημα με τα τούβλα?Nαι,θα μάθει και ξένες γλώσσες!
Επισκέπτης
την βάζουμε επάνω σε μια ντάνα με τούβλα σε ύψος που το πουτσοκέφαλο μας να έρχεται κάθετα προς τα επάνω με την οπή της όλα αυτά στα όρθια φυσικά , στην συνέχει δίνουμε μια κλωτσιά στην ντάνα με τα τούβλα και το αποτέλεσμα γνωστό.Η απάντηση είναι αρνητική.Ανυπομονώ.
Φίλε βρές μια και ντύστην ξυλοπόδαρο για τις απόκριες.μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα!Με ενδιαφερει κοπελα που να ειναι οσο το δυνατον πιο ψηλη γινεται.Εχετε καποια η καποιες υποψη?.Το ονειρο μου ειναι να βρω μια διμετρη η και πιο πανω.Παρακαλω πειτε μου λεπτομεριες αν γνωριζετε.
Ευχαριστω
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102