Νέα

Ψάχνω ψηλή citytour

• Μέλος που άνοιξε το νήμα faddomas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

faddomas

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2007
Like
12
Πόντοι
0
Με ενδιαφερει κοπελα που να ειναι οσο το δυνατον πιο ψηλη γινεται.Εχετε καποια η καποιες υποψη?.Το ονειρο μου ειναι να βρω μια διμετρη η και πιο πανω.Παρακαλω πειτε μου λεπτομεριες αν γνωριζετε.

Ευχαριστω

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εσυ φιλε καποιον μου θυμιζεις εναν εισαγγελεα με την μεζουρα!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Με ενδιαφερει κοπελα που να ειναι οσο το δυνατον πιο ψηλη γινεται.Εχετε καποια η καποιες υποψη?.Το ονειρο μου ειναι να βρω μια διμετρη η και πιο πανω.Παρακαλω πειτε μου λεπτομεριες αν γνωριζετε.

Ευχαριστω
Και τι θα τη κάνεις ρε αδερφέ? Θα τη βάλεις να καρφώσει? :think: :think: :think:

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Και εγώ ψάχνω κάτι ανάλογο αλλά 2 μέτρα είναι μάλλον υπερβολικό...1.80+ νομίζω ότι είναι μια χαρά!

Επισκέπτης
Εγω είμαι 2.02

Ευχαριστω
Εγώ είμαι 2.02 και δεν τις μπορώ της ψηλές! Άλλη χάρη έχει η κοντή η γυναίκα, την φέρνω από εδώ την φέρνω από εκεί σβούρες πάνω στην ψωλή!

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
...σιγά μη ζαλιστεί![move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

OP
OP
F

faddomas

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2007
Like
12
Πόντοι
0
ελατε ρε σεις μην κανετε πλακα.πειτε μου αμα ξερετε

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αφού του καύλωσε του ανθρώπου τι να κάνουμε; Εδώ που τα λέμε δεν είναι κι άσχημα μία ψηλή, να τη γαμάς και να φχαριστιέσαι τις ποδάρες της.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
ελατε ρε σεις μην κανετε πλακα.πειτε μου αμα ξερετε
σε βρηκανε "νεο" :cheesy:,με 7 μηνυματα ,σου λεει,τωρα ο παλιος,μπηκε με την μια και θελει με την πρωτη πηδηξει?κατσε να τον τρεξουμε λιγο. :idiot: :uglystupid:
δεν βλεπεις....ολοι με κατι αστερια ειναι σαν την βιτρινα του ζολωτα. :2funny:

Επισκέπτης
σε βρηκανε "νεο" :cheesy:,με 7 μηνυματα ,σου λεει,τωρα ο παλιος,μπηκε με την μια και θελει με την πρωτη πηδηξει?κατσε να τον τρεξουμε λιγο. :idiot: :uglystupid:
δεν βλεπεις....ολοι με κατι αστερια ειναι σαν την βιτρινα του ζολωτα. :2funny:
η νύχτα των στρατηγών, φίλε απλά δες καμιά αγγελία πάρε κανά τηλέφωνο κάνε τα παζάρια σου εκεί.

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Η απάντηση είναι αρνητική.Ανυπομονώ. :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
Η απάντηση είναι αρνητική.Ανυπομονώ. :helpplea: :helpplea:
την βάζουμε επάνω σε μια ντάνα με τούβλα σε ύψος που το πουτσοκέφαλο μας να έρχεται κάθετα προς τα επάνω με την οπή της όλα αυτά στα όρθια φυσικά , στην συνέχει δίνουμε μια κλωτσιά στην ντάνα με τα τούβλα και το αποτέλεσμα γνωστό.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Ευχαριστω
Φίλε βρές μια και ντύστην ξυλοπόδαρο για τις απόκριες.μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα! :2funny:

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε για δίμετρη χλωμό το κόβω. Τέτοιες θα βρεις μόνο στο κολεγιακό μπάσκετ και αυτές συνήθως δεν θα βλέπονται. Άντε μέχρι φόργουορντ του 1.80 κάτι γίνεται ...

Συνημμένα

• coleg.JPG
    coleg.JPG
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 35

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom