lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 1.796
Πλάκα πλάκα, ο Λίλας ζει;
Στην κατάλληλη εποχή ζεις. Παίζει να σου δώσει και παιδί να υιοθετήσεις ο Μητσοτάκης !!Ψάχνω Νταβατζή να να με βγάλει στο κλαρί. Να με έχει σε ένα δωμάτιο και να μου φέρνει όλη μέρα άντρες να με γαμάνε και να τον πληρώνουν, ακόμα και αλλοδαπούς.
Είμαι 32 ετών με άτριχο κωλαράκι και το μόνο που θέλω είναι να τρώω πούτσες και χύσια όλη μέρα.
Αν έχεις γνωριμίες και θέλεις να αναλάβεις έναν πούστη για να σου φέρνει λεφτά επικοινώνησε μαζί μου.
και στο kanesex
Στην κατάλληλη εποχή ζεις. Παίζει να σου δώσει και παιδί να υιοθετήσεις ο Μητσοτάκης !!
Ενώ αν ηθελες δεν θα χυναν στο κωλαντερο μην σε αφήσουν εγκυο..Επίσης δεν θέλω παιδιά, και γι αυτό με προτιμούν κυρίως στρ8 και παντρεμένοι που μπορούν να αδειάζουν μέσα ελεύθερα....
μπες στο ποδολαγνος.κομ και θα σωθεις!Ψάχνω Νταβατζή να να με βγάλει στο κλαρί. Να με έχει σε ένα δωμάτιο και να μου φέρνει όλη μέρα άντρες να με γαμάνε και να τον πληρώνουν, ακόμα και αλλοδαπούς.
Είμαι 32 ετών με άτριχο κωλαράκι και το μόνο που θέλω είναι να τρώω πούτσες και χύσια όλη μέρα.
Αν έχεις γνωριμίες και θέλεις να αναλάβεις έναν πούστη για να σου φέρνει λεφτά επικοινώνησε μαζί μου.
και στο kanesex
Που άλλου θα έχυναν τύπε ;;Δόξω τω θεό.... από ψήφους βλέπω θα έπαιρνα πολλές αν κατέβαινα στις εκλογές, με βάση τα λεγόμενά σας
Πούτσες δεν βλέπω να μου τάζει κανείς και ανυσηχώ...
Τόσα μπουρδέλα εδώ μέσα... εννοώ.... επισκέπτεστε.... ένα κονέ... κάτι
Αν δε βρω εδώ μέσα νταβατζή που θα βρω...
Επίσης δεν θέλω παιδιά, και γι αυτό με προτιμούν κυρίως στρ8 και παντρεμένοι που μπορούν να αδειάζουν μέσα ελεύθερα....
Τυπε πιπες κανεις?Δόξω τω θεό.... από ψήφους βλέπω θα έπαιρνα πολλές αν κατέβαινα στις εκλογές, με βάση τα λεγόμενά σας
Πούτσες δεν βλέπω να μου τάζει κανείς και ανυσηχώ...
Τόσα μπουρδέλα εδώ μέσα... εννοώ.... επισκέπτεστε.... ένα κονέ... κάτι
Επίσης δεν θέλω παιδιά, και γι αυτό με προτιμούν κυρίως στρ8 και παντρεμένοι που μπορούν να αδειάζουν μέσα ελεύθερα....
εγώ δεν θα κρατάω τίποτα αν έχω 10+ άτομα
Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνεις εσύ για τις παρεχόμενες υπηρεσίες που ζητάς και όχι να αναγκάζεται προς εξεύρεση πόρων ο account manager του πάτου σου. Λίγη ντροπή προς τις μισθωτές τάξεις δε βλάπτει σιχαμένε freerider.Ψάχνω Νταβατζή να να με βγάλει στο κλαρί. Να με έχει σε ένα δωμάτιο και να μου φέρνει όλη μέρα άντρες να με γαμάνε και να τον πληρώνουν, ακόμα και αλλοδαπούς.
και στο kanesex
και το Δρομοκαΐτειο απλή ασπιρινούλα θα ήταν για σένα μωρή κωλοτρυπιδαΨάχνω Νταβατζή να να με βγάλει στο κλαρί. Να με έχει σε ένα δωμάτιο και να μου φέρνει όλη μέρα άντρες να με γαμάνε και να τον πληρώνουν, ακόμα και αλλοδαπούς.
και στο kanesex
Ψάχνω Νταβατζή να να με βγάλει στο κλαρί. Να με έχει σε ένα δωμάτιο και να μου φέρνει όλη μέρα άντρες να με γαμάνε και να τον πληρώνουν, ακόμα και αλλοδαπούς.
και στο kanesex
Ενώ αν ηθελες δεν θα χυναν στο κωλαντερο μην σε αφήσουν εγκυο..
Enough internet for today
Το βασικότερο που ΔΕΝ ανέφερες όμως τύπε.. έχεις δικό σου χώρο;;;;
Όχι καυλιάρη δυστυχώς δεν έχω χώρο, όντως είναι το βασικότερο και γι αυτό έβαλα την αγγελία. Γιατί όταν θα έχω χώρο (ψάχνω) θα βάλω άλλες αγγελίες
Μη δείτε άνθρωπο να θέλει να προκόψει στη ζωή του,αμέσως να τον τρολάρετε.
Μπράβο παλικάρι μου που θέλεις να εργαστείς,καμία δουλειά δεν είναι ντροπή...Απλώς θα σου συνιστούσα να γίνεις ελεύθερος επαγγελματίας,να έχεις νταβατζή την εφορία μόνο διότι υπάλληλος θα έχεις πολλούς νταβατζίδες και δε θα σου μένει φράγκο.Θα γαμιέσαι στη δουλειά για ένα κουλούρι....Πάντως σου εύχομαι ό,τι καλύτερο στο εγχείρημα που ξεκινάς.Να ζητήσεις όμως ένσημα για να βγάλεις μια σύνταξη σε 50 χρόνια 200-300€ να μπορείς ν΄αγοράζεις πάνες ακράτειας να μη χέζεσαι μιας και ο σφιγκτήρας σου θα έχει γίνει σαν τη σήραγγα του Καλλιδρομίου από το πολύ γαμίσι...
με εκανες και γελασα να εισαι παντα καλα..Τόσα μπουρδέλα εδώ μέσα... εννοώ.... επισκέπτεστε.... ένα κονέ... κάτι