Συναγωνιστές γειά σας είμαι μέλος και φανατικός οπαδός του σαϊτ εδώ και καιρό και αυτό είναι το πρώτο μου θέμα. Είχα πετύχει πέρσι στη νετ αν δεν με απατά η μνήμη μου μια ταινία εποχής την οποία ελπίζω ότι θα με βοηθήσετε να βρω το τίτλο της αφου μου επανήλθαν στη μνήμη σκηνές της και πρέπει να τη παρακολουθήσω. Δύο σκηνές θυμάμαι και είμαι σίγουρος πως με τις γνώσεις σας θα βρούμε μια άκρη. Η εν λόγο ταινία διαδραματιζόταν στις αρχες του περασμένου αιώνα και είχε ως προταγωνίστρια μια τύπισα η οποία παντρεύτηκε ένα πουρο με σκοπό να γνωρίσει τον έρωτα και να ξεφύγει από την επαρχία. Ο τύπος εργαζόταν σε υπουργείο αν θυμάμαι καλά και τη πρώτη νύχτα του γάμου τους αφου του επιτέθηκε η τύπισα με άγριες διαθέσεις "πυροβόλισε" στο σωβρακό του λέγοντας της "μπράβο καλή μου είσαι πολύ καλή" ή κατι τέτοιο νομιζόμενος πως έτσι είναι το σεξ και η τύπισα είχε μείνει κάγκελο από την άγνοια του αλλά και από την αγαμία της. Στην Αθήνα γνωρίζει ένα τύπο νέο γόη και καλά και πάει να το συναντήσει σε ένα εστιατόριο σε ένα δωμάτιο του στον πάνο όροφο. Ο τύπος λέει στο σερβιτόρο να κλείσει τις πόρτες και να μη τους ενοχλήσουν και αφόυ πουν ορισμένες μαλακίες με τη τύπισα της τον καρφώνει στα όρθια. Όταν τελειώσουν ο πούτσος του είναι μες τα αίματα και της λεει πως είναι με τη περίοδο της και αυτή του λεεί όχι και ο τύπος τα παίρνει και φευγει αφού ξέρει πως είναι παντρεμένη αλλά δε πιστεύει πως ήταν παρθένα. Στη συνέχεια η τύπισα μένει έγκυος και προσπαθεί να φορτώσει στο πουρό το παιδί. Μέχρι εδώ θυμάμαι όποια βοήθεια από εσάς στη προσπάθειά μου να βρω το τίτλο είναι ευπρόσδεκτη. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και καλά
ψάχνω μια ταινία εποχής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arisgoku
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2
- Εμφανίσεις 618
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)