Νέα

Ψαχνω επειγοντως εργασια !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
Μπορω να δουλεψω στον τομεα των πωλησεων κ τεχνικης υποστηριξης Η/Υ, στον τομεα των κινητων τηλεφωνων.
Στον τομεα τηλεφωνικης υποστηριξης η/υ αλλα κ σε διαφορες αλλες ειδικοτητες πχ αποθηκαριος, η κ σε διαφορες αλλες
παρομοιες δουλειες.Διαθετω εμπειρια 7 ετων στον χωρο.

Παρακαλω οποιος εχει κατι υποψιν του ας μου στειλει ενα πμ.
Σας ευχαριστω ολους

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
56
Πόντοι
1
εχω περασει ενα χρονο ανεργος και ξερω τι σημαινει να ζητας με πασα ειλικρηνεια δουλεια και να μη βρισκεις . Στενοχωριεμαι πολυ για τυπους σαν εσενα , μακαρι να μπορουσαμε οι νεοι να καναμε ενα φορου με εναν μηχανισμο που θα εβρισκε δουλεια σε ανεργους

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Ναί,εσύ,εγώ,και άλλοι 100+ χιλιάδες νέοι. Σκατά τα πράγματα και πραγματικά κρίμα για τη γενιά μας, που την καταδικάσανε έτσι οι προηγούμενοι.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Καλη τυχη τυπε,μακαρι να βρεις κατι να εχεις ψωμακι να φας,οπως και ολοι οι ανεργοι..
Ωρες ωρες νιωθω οτι ειμαι συνταξιουχος στη πιο παραγωγικη ηλικια,εκει μας φτασανε τα μπουρδελα!!Πλεον οσοι μπορειτε και σας περνει ριχτετο στη τρελα για να μην σας παρει ψυχολογικα απο κατω..Εγω παντως εχω παψει να πιστευω..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλη τυχη τυπε,μακαρι να βρεις κατι να εχεις ψωμακι να φας,οπως και ολοι οι ανεργοι..
Ωρες ωρες νιωθω οτι ειμαι συνταξιουχος στη πιο παραγωγικη ηλικια,εκει μας φτασανε τα μπουρδελα!!Πλεον οσοι μπορειτε και σας περνει ριχτετο στη τρελα για να μην σας παρει ψυχολογικα απο κατω..Εγω παντως εχω παψει να πιστευω..
αν αποτυχω και ως προμοτορας θα γεινω ζιγκολο, δε παιζει...  :rolleyes:

υγ 

παντως φιλε καλη τυχη σου ευχομαι

..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φιλε σε κατανοω πληρως γιατι ειναι παρα πολλοι πλεον στην θεση σου ....
Κι εμεις που υποτιθεται εχουμε δικες μας δουλειες, σχεδον υπολειτουργουμε χωρις μια αχτιδα φωτος....
Θα σου προτεινω λοιπον, να κοιταξεις και για δουλειες, που υπο αλλες συνθηκες δεν θα εκανες, ψαχνωντας παραλληλα και για αυτο που θες πραγματικα.

Σου ευχομαι μια καλη τυχη γρηγορα !!!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Kαλή τύχη φίλε μην το βάζεις κάτω. Στέλνε βιογραφικά παντού. Στην ανάγκη κάνε και άλλη δουλεία προσωρινά.

Ξέρω , είναι εύκολες οι συμβουλές.

Αλλά μην σε παίρνει από κάτω.

Δεν φταις εσύ για αυτό. Περίπου 1 εκ είναι οι άνεργοι.

Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους μας.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Καλη τυχη στον φιλο...και εμεις οσοι εχουμε ακομα δουλεια αυριο πιθανοτατα δεν θα εχουμε...

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ειμαι 3 μηνες σχεδον ανεργος και για να μην  τρελαθω(αντυπας σπικινγκ)το εχω γυρισει στη τρελιτσα γιατι αν το σκεφτω σοβαρα θα κανω καμια μαλακια που θα το μετανιωνω για μια ζωη

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
Ευχαριστω ολους τους φιλους που με στηριζουν εδω μεσα. Ειμαι ανεργος 5μηνες κ εχω στειλει δεκαδες βιογραφικα κ εχω κανει δεκαδες τηλεφωνα αλλα ακομα τιποτα δυστυχως !  Δεν το βαζω κατω. Θα συνεχισω την προσπαθεια κ πιστευω στο τελος να πανε ολα καλα.

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Κουράγιο μεγάλε!
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα "εκεί που είσαι θάμαστε"  :(
Όσο μπορώ θα έχω το νου μου.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
κουραγιο και υπομονη θελει man! οσοι εχουμε πτυχια μπορουμε να κοιταξουμε και αλλου! ειτε ειναι εξωτερικο ειτε σε αλλη πολη!! αλλιως προσωρινες δουλιτσες ειτε μας αρεσει ειτε οχι μεχρι να δουμε τι θα κανουμε!!
τα γαμησαν ολλα! μας γαμησαν τα ονειρα τις ελπιδες τα ΠΑΝΤΑ!!
μιλαω για πραγματακια ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑ! να τελειωσεις μια σχολη να απογαλακτιστεις απο το σπιτι σου να πας σε δικο σου! να παρεις ενα αυτοκινητο (κανονικο) να μπορεις να κανεις μια υγειη σχεση, να πας διακοπες ενα 3μερο!
γαμησαν πολλες φουρνιες! και μεχρι να συνερθει η Ελλαδα τα επομενα 15-20 χρονια! θα χουμε χασει τα (υποτιθεται πιο παραγωγικα χρονια της ζωης μας!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Μαγκες κουραγιο,μην μας παρει απο κατω

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μπορω να δουλεψω στον τομεα των πωλησεων κ τεχνικης υποστηριξης Η/Υ, στον τομεα των κινητων τηλεφωνων.
Στον τομεα τηλεφωνικης υποστηριξης η/υ αλλα κ σε διαφορες αλλες ειδικοτητες πχ αποθηκαριος, η κ σε διαφορες αλλες
παρομοιες δουλειες.Διαθετω εμπειρια 7 ετων στον χωρο.

Παρακαλω οποιος εχει κατι υποψιν του ας μου στειλει ενα πμ.
Σας ευχαριστω ολους
τυπε αν εισαι μονος θα την βολεψεις..σκεψου καποιους με οικογενια και παιδια..με στεγαστικο..που δεν εχουν δουλεια...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Μαγκες κουραγιο,μην μας παρει απο κατω

Α, μπραβο. Αυτο ειναι το κυριωτερο. Ολοι λιγο ή πολυ θα τον πιουμε, το θεμα ειναι να μη χασουμε την ανθρωπια μας και να μην κανουμε κινησεις απελπισιας. Η αγαπη, η αλληλεγγυη και η συμπαρασταση σε αυτους που εχουν αναγκη, ειναι αναγκαια για να επιβιωσουμε σαν λαος. Στα δυσκολα φαινονται οι μαγκες.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Α, μπραβο. Αυτο ειναι το κυριωτερο. Ολοι λιγο ή πολυ θα τον πιουμε, το θεμα ειναι να μη χασουμε την ανθρωπια μας και να μην κανουμε κινησεις απελπισιας. Η αγαπη, η αλληλεγγυη και η συμπαρασταση σε αυτους που εχουν αναγκη, ειναι αναγκαια για να επιβιωσουμε σαν λαος. Στα δυσκολα φαινονται οι μαγκες.

Σαν διάγγελμα πολιτικού ακούστηκε. :(

Απλά υπομονή βασικά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κουραγιο και υπομονη θελει man! οσοι εχουμε πτυχια μπορουμε να κοιταξουμε και αλλου! ειτε ειναι εξωτερικο ειτε σε αλλη πολη!! αλλιως προσωρινες δουλιτσες ειτε μας αρεσει ειτε οχι μεχρι να δουμε τι θα κανουμε!!
τα γαμησαν ολλα! μας γαμησαν τα ονειρα τις ελπιδες τα ΠΑΝΤΑ!!
μιλαω για πραγματακια ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑ! να τελειωσεις μια σχολη να απογαλακτιστεις απο το σπιτι σου να πας σε δικο σου! να παρεις ενα αυτοκινητο (κανονικο) να μπορεις να κανεις μια υγειη σχεση, να πας διακοπες ενα 3μερο!
γαμησαν πολλες φουρνιες! και μεχρι να συνερθει η Ελλαδα τα επομενα 15-20 χρονια! θα χουμε χασει τα (υποτιθεται πιο παραγωγικα χρονια της ζωης μας!!!

δεν πειραζει τυπε , τοσα χρονια λεγαμε
πως αναγνωριζουμε τους προγονους μας και το ποσο δυσκολα εζησαν
καιρος να το αποδειξουμε και εμπρακτα .. επιτελους θα ζησουμε καλτ χρονια  :rockon:
ανησυχειτε για τα κωλαρακια σας?  :2funny: :2funny: δεν θα μπορειτε πλεον να σκασετε γραβατωμενοι και να παριστανετε τους μανατζερς?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom