You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψαχνω cross
- Μέλος που άνοιξε το νήμα loo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
provelegios
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
φίλε εάν δεν είσαι αδερφή ή bι και έχεις απλά την περιέργεια να δοκιμάσεις επειδή έχεις καυλώσει από τις τσόντες θα σου έλεγα να ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ....εγώ είμαι στρέιτ, αλλά λίγο τσόντα από εδώ λίγο από εκεί κάποια στιγμή καύλωσα με αυτές και κανόνισα να συναντηθώ με μία....μόλις πήγα στον χώρο της και διαπίστωσα ότι απλά ήταν ένας άντρας με τα ΟΛΑ ΤΟΥ, που φορούσε γυναικεία ρούχα μου ήρθε μια αηδία και σηκώθηκα και έφυγα...φαινόντουσαν οι τρίχες από το ξύρισμα, είχε αντρικό σώμα...δεν είχε πάρει καν ορμόνες...και φορούσε μια περούκα που πιο πολύ μου θύμιζε καρναβάλι στην πάτρα σαν κάτι τύπους που ντύνονται γυναίκες και το διακωμωδούν.....όλα αυτά αν είσαι στρειτ...
αν είσαι γκευ και σε καίει (χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω) τότε απλά όρμα....
το πιο κοντινό σε τρανσ που έχω πάει ήταν σε μια στην φυλής η οποία ήταν εγχειρισμένη κι ολας....ε σε πληροφορώ δεν μου σηκώθηκε ενώ ήταν καλό κομμάτι....μάλλον είμαι πολύ παραπάνω στρειτ από όσο νομίζω...
το πιο κοντινό σε τρανσ που έχω πάει ήταν σε μια στην φυλής η οποία ήταν εγχειρισμένη κι ολας....ε σε πληροφορώ δεν μου σηκώθηκε ενώ ήταν καλό κομμάτι....μάλλον είμαι πολύ παραπάνω στρειτ από όσο νομίζω...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
Είσαι άπόλυτα άκριβής φίλε μου...... εύγε !!φίλε εάν δεν είσαι αδερφή ή bι και έχεις απλά την περιέργεια να δοκιμάσεις επειδή έχεις καυλώσει από τις τσόντες θα σου έλεγα να ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ....εγώ είμαι στρέιτ, αλλά λίγο τσόντα από εδώ λίγο από εκεί κάποια στιγμή καύλωσα με αυτές και κανόνισα να συναντηθώ με μία....μόλις πήγα στον χώρο της και διαπίστωσα ότι απλά ήταν ένας άντρας με τα ΟΛΑ ΤΟΥ, που φορούσε γυναικεία ρούχα μου ήρθε μια αηδία και σηκώθηκα και έφυγα...φαινόντουσαν οι τρίχες από το ξύρισμα, είχε αντρικό σώμα...δεν είχε πάρει καν ορμόνες...και φορούσε μια περούκα που πιο πολύ μου θύμιζε καρναβάλι στην πάτρα σαν κάτι τύπους που ντύνονται γυναίκες και το διακωμωδούν.....όλα αυτά αν είσαι στρειτ...
Ερώτηση.... με τό κορίτσι αύτό θά πήγαινες ??
Ποιά είναι αυτή ;;;;
Ρε συ Amjik μου έχουν λείψει οι φωτό που πόσταρες ! Ειλικρινά
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε η λυση στην αναζητηση σου ακουει στο ονομα λιλαςΨαχνω crossdresser για γνωριμια οχι επαγγελματια.Στην αρχη για τηλεφωνικο και πιο μετα απο κοντα
πως σου φαινεται?
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τυπε η λυση στην αναζητηση σου ακουει στο ονομα λιλας
πως σου φαινεται?
και ο Λίλας cross είναι θεωρητικά τύπε ?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
λοιπα στοιχεια του τεμαχιου χρειαζομαστε , contact details ελληνιστί ..
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
χωριε δευτερη σκεψητυπε η λυση στην αναζητηση σου ακουει στο ονομα λιλας
πως σου φαινεται?
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Ψαχνω crossdresser για γνωριμια οχι επαγγελματια.Στην αρχη για τηλεφωνικο και πιο μετα απο κοντα
Λυπάμαι σύντροφε αλλά δεν έχεις και πολλές ελπίδες,γιατί οι περισσότερες απ'αυτές το κάνουν επάγγελμα για να επιβιώσουν.Ψάξτο όμως,δεν ξέρες τι γίνεται καμιά φορά...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο ιδιος αυτοπροσδιοριζεται ως πουστης παντως τυπε :Sκαι ο Λίλας cross είναι θεωρητικά τύπε ?
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
http://[URL unfurl="true"]www.fromelennes.fr/uploads/medias/moto_cross_kxd_50cc_style_pw.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: για τη λασπη και αυτο
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
τα χαλασανε με τον βολκανο η ειναι ακομα μαζι? ;)ο ιδιος αυτοπροσδιοριζεται ως πουστης παντως τυπε :S
katiacross290
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
εγω παντος δεν ειμαι επαγκελματιας
katiacross290
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
υπαρχουν πολλες ομορφες cross που δεν ειναι επαγκελματιες, απλα τους αρεσι.....
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Μια χαρά! Μες τη ΓΚαύλα ειναι!υπαρχουν πολλες ομορφες cross που δεν ειναι επαγκελματιες, απλα τους αρεσι.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις