Νέα

Ψαχνω cross

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Ψαχνω  crossdresser για γνωριμια οχι επαγγελματια.Στην αρχη για τηλεφωνικο και πιο μετα απο κοντα

provelegios

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
0
φίλε εάν δεν είσαι αδερφή ή bι και έχεις απλά την περιέργεια να δοκιμάσεις επειδή έχεις καυλώσει από τις τσόντες θα σου έλεγα να ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ....εγώ είμαι στρέιτ, αλλά λίγο τσόντα από εδώ λίγο από εκεί κάποια στιγμή καύλωσα με αυτές και κανόνισα να συναντηθώ με μία....μόλις πήγα στον χώρο της και διαπίστωσα ότι απλά ήταν ένας άντρας με τα ΟΛΑ ΤΟΥ, που φορούσε γυναικεία ρούχα μου ήρθε μια αηδία και σηκώθηκα και έφυγα...φαινόντουσαν οι τρίχες από το ξύρισμα, είχε αντρικό σώμα...δεν είχε πάρει καν ορμόνες...και φορούσε μια περούκα που πιο πολύ μου θύμιζε καρναβάλι στην πάτρα σαν κάτι τύπους που ντύνονται γυναίκες και το διακωμωδούν.....όλα αυτά αν είσαι στρειτ...
αν είσαι γκευ και σε καίει (χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω) τότε απλά όρμα....
το πιο κοντινό σε τρανσ που έχω πάει ήταν σε μια στην φυλής η οποία ήταν εγχειρισμένη κι ολας....ε σε πληροφορώ δεν μου σηκώθηκε ενώ ήταν καλό κομμάτι....μάλλον είμαι πολύ παραπάνω στρειτ από όσο νομίζω...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
φίλε εάν δεν είσαι αδερφή ή bι και έχεις απλά την περιέργεια να δοκιμάσεις επειδή έχεις καυλώσει από τις τσόντες θα σου έλεγα να ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ....εγώ είμαι στρέιτ, αλλά λίγο τσόντα από εδώ λίγο από εκεί κάποια στιγμή καύλωσα με αυτές και κανόνισα να συναντηθώ με μία....μόλις πήγα στον χώρο της και διαπίστωσα ότι απλά ήταν ένας άντρας με τα ΟΛΑ ΤΟΥ, που φορούσε γυναικεία ρούχα μου ήρθε μια αηδία και σηκώθηκα και έφυγα...φαινόντουσαν οι τρίχες από το ξύρισμα, είχε αντρικό σώμα...δεν είχε πάρει καν ορμόνες...και φορούσε μια περούκα που πιο πολύ μου θύμιζε καρναβάλι στην πάτρα σαν κάτι τύπους που ντύνονται γυναίκες και το διακωμωδούν.....όλα αυτά αν είσαι στρειτ...
αν είσαι γκευ και σε καίει (χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω) τότε απλά όρμα....
το πιο κοντινό σε τρανσ που έχω πάει ήταν σε μια στην φυλής η οποία ήταν εγχειρισμένη κι ολας....ε σε πληροφορώ δεν μου σηκώθηκε ενώ ήταν καλό κομμάτι....μάλλον είμαι πολύ παραπάνω στρειτ από όσο νομίζω...
Είσαι άπόλυτα άκριβής φίλε μου...... εύγε !!

Ερώτηση.... με τό κορίτσι αύτό θά πήγαινες ??

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Κάτι εχεις μπερδεψη....... κάνε διαγραφη και ξανα από τήν αρχή !!!!

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Είσαι άπόλυτα άκριβής φίλε μου...... εύγε !!

Ερώτηση.... με τό κορίτσι αύτό θά πήγαινες ??

Ποιά είναι αυτή ;;;;

Ρε συ Amjik μου έχουν λείψει οι φωτό που πόσταρες ! Ειλικρινά

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

:grin:

URL]]

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
:zfuck:
Ψαχνω   crossdresser για γνωριμια οχι επαγγελματια.Στην αρχη για τηλεφωνικο και πιο μετα απο κοντα

Λυπάμαι σύντροφε αλλά δεν έχεις και πολλές ελπίδες,γιατί οι περισσότερες απ'αυτές το κάνουν επάγγελμα για να επιβιώσουν.Ψάξτο όμως,δεν ξέρες τι γίνεται καμιά φορά...

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.598
Πόντοι
266
τι ειναι το cross?? μηπως θελεις ΠΟΥΤΣΑ?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
:cum:

Συνημμένα

• gif.jpg
    gif.jpg
    159,8 KB · Εμφανίσεις: 71
OP
OP
L

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Ο λογος που κοροιδευετε ποιος ειναι;Μηπως ειστε καλυτεροι;Οποιος παντως ενδιαφερετε για αυτο που ζητησα ας στειλει πμ

katiacross290

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Like
4
Πόντοι
0
εγω παντος δεν ειμαι επαγκελματιας :)

katiacross290

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Like
4
Πόντοι
0
υπαρχουν πολλες ομορφες cross που δεν ειναι επαγκελματιες, απλα τους αρεσι.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom