Νέα

Ψάχνω απεγνοσμένα για τα δύσκολα γούστα μου ,,,

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anthony123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anthony123

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παλικαρια.. ψαχνω ρε παιδια να βρω ειτε σε στουντιο ειτε μπουρδελο ειτε τηλεφωνικος κινεζουλα, ινδη, αλβανιδα.... που θα βρω ?  ξερω ειμαι λιγο περιεργος στα γουστα αλλα δωστε ενα χερακι ευχαριστωωω

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.212
Πόντοι
3.067
τζενυ call girl

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ποδια γλυφεις?
Στραπον τρως?

Σε κατουρανε?

Αν οχι

μια χαρα εισαι  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

anthony123

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΤΖΕΝΥ ΔΩΣΕ ΣΕ ΛΙΝΚ ΡΕ ΦΙΛΕ PLEASE

OP
OP
A

anthony123

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
anthony123 γραφε με μικρα  ;)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
γεια σας παλικαρια.. ψαχνω ρε παιδια να βρω ειτε σε στουντιο ειτε μπουρδελο ειτε τηλεφωνικος κινεζουλα, ινδη, αλβανιδα.... που θα βρω ?  ξερω ειμαι λιγο περιεργος στα γουστα αλλα δωστε ενα χερακι ευχαριστωωω

Για μ@λ@κες ψαχνεις ρε τυπε???

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
γεια σας παλικαρια.. ψαχνω ρε παιδια να βρω ειτε σε στουντιο ειτε μπουρδελο ειτε τηλεφωνικος κινεζουλα, ινδη, αλβανιδα.... που θα βρω ?  ξερω ειμαι λιγο περιεργος στα γουστα αλλα δωστε ενα χερακι ευχαριστωωω

Αυτό κι αν είναι δύσκολο... :2funny:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Τα μαγαζιά παροχής ερωτικών υπηρεσιών είναι γεμάτα από Αλβανίδες. Ορισμένες από αυτές έχουν γεννηθεί εδώ και είναι εξαιρετικά δύσκολο να τις διακρίνεις από τις Ελληνίδες. Υπάρχουν και άλλες που ενώ είναι Αλβανίδες κρύβουν την καταγωγή τους και στην ερώτηση "από πού είσαι;" λένε διάφορα η ευφάνταστα (Τσέχα, Ιταλίδα, Ισπανίδα, κλπ). Τέλος υπάρχουν και μερικές που δεν κρύβουν την καταγωγή τους (και μπράβο τους).

Όσον αφορά τις Κινέζες, σε αρκετά μασατζίδικα πλέον μπορείς να βρεις (αναφέρομαι στα μασατζίδικα γιατί είναι ο χώρος που έχω μεγαλύτερη εμπειρία). Ινδές δεν έχω συναντήσει ποτέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom