Νέα

Προβλήματα σε Η/Υ και software

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 858
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ρε συναγωνιστες ξερει κανεις γιατι δεν ανοιγουν κατι γαμημενα αρχεια μου σε βιντεο.
Εχω της κολοmicrosoft το media player και μου βγαζει encountered error.
Επισης τα αρχεια βιντεο εμφανιζονται σε winamp και παλι δεν ανοιγουν.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
μηπως πρεπει να βαλεις καποιο codec pack?

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εχω κατι codec αλλα δεν ξερω αν θελει update.

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
κατεβασα τον kmplayer και παιζουν τωρα. Τελικα η κολοMicrosoft παλι μαλακισμενο προγραμμα εβγαλε wmplayer

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
καλημερα εχω ενα λαπτοπ .μπαινω στο παραθυρο ο υπολογιστης μου κ δεν μου εμφανιζει την μοναδα του dvd .τι μπορει να συμβαινει?το ιδιο αν βαλω και cd στη μοναδα δουλευει ομως η μοναδα. :think: :rockon: :helpplea: :helpplea:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
καλημερα εχω ενα λαπτοπ .μπαινω στο παραθυρο ο υπολογιστης μου κ δεν μου εμφανιζει την μοναδα του dvd .τι μπορει να συμβαινει?το ιδιο αν βαλω και cd στη μοναδα δουλευει ομως η μοναδα.

Ποτε αρχισε να το κανει αυτο?

Αν τωρα τελευταια, κανε μια επαναφορα συστηματος.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Στη μοναδα πανε 2 καλωδια. Το ενα ειναι ρευματος, και για αυτο ανοιγει και κλεινει το καπακι και βλεπεις φως. Το προβλημα ισως ειναι στη συνδεση του καλωδιου δεδομενων. Μπορει και κατι στον κοντρολερ. Αυτα στα desktop. Στα laptop δε ξερω πως ειναι, αλλα αυτη την αρχη ακολουθουν. Κοιτα και στη διαχειρηση συσκευων αν το βλεπουν και θελει εγκατασταση καποιος οδηγος παλι.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
κατεβασα τον kmplayer και παιζουν τωρα. Τελικα η κολοMicrosoft παλι μαλακισμενο προγραμμα εβγαλε wmplayer
'Η το media player classic βαλε!Γενικα να ξερεις οτι το software της microsoft ειναι δευτεροκλασατο σε σχεση με τα υπολοιπα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Τελικα η κολοMicrosoft παλι μαλακισμενο προγραμμα εβγαλε...

Αχχ γι' αυτό όπως λέμε και σ' άλλο threat, APPLE και πάλι APPLE! Χρόνιααα χρησιμοποιώ ΜΑC... και λειτουργούν ΟΛΑ κατευθείαν (χωρίς drivers, προβλήματα "συμβατότητας" Hardware/Software κλπ μ...)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Στη μοναδα πανε 2 καλωδια. Το ενα ειναι ρευματος, και για αυτο ανοιγει και κλεινει το καπακι και βλεπεις φως. Το προβλημα ισως ειναι στη συνδεση του καλωδιου δεδομενων. Μπορει και κατι στον κοντρολερ. Αυτα στα desktop. Στα laptop δε ξερω πως ειναι, αλλα αυτη την αρχη ακολουθουν. Κοιτα και στη διαχειρηση συσκευων αν το βλεπουν και θελει εγκατασταση καποιος οδηγος παλι.
Ναι,και επισης δες αν εχει απενεργοποιηθει απ το BIOS

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
99% ειναι προβλημα ντραιβερ,χανονται σε καποια μηχανακια.
το bios  το βλεπει?
μαλλον οχι
αν ειναι σατα θα το λυσεις λιγο μπακαλικα βεβαια αν βαλεις ιντε

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Αν το BIOS βλεπει την συσκευη τοτε ειναι θεμα windows,drivers,etc... αν δεν την βλεπει πιθανον να ειναι θεμα hardware συσκευης ή controller...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom