Νέα

Πρόβλημα!!! Βοήθεια συνάδελφοι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erasitexnis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
λοιπόν έπειτα απο αρκετο καιρο αναμονης μηπως και φτιαξουν τα πραγματα ειπα να ζητησω τη βοηθεια σας...απο τοτε που το σιτε επεφτε συχνα λογω των γνωστων προβληματων,δε μπορω να μπω απο το σπιτι μου και μονο!οπου αλλου κι αν εχω προσπαθησει μπαινει κανονικα! ενασ ξαδερφος που ασχολειται με υπολογιστες μου ειπε οτι ισως μου εχουν κανει ban την IP.ισχυει κατι τετοιο?και αν ναι γιατι?αφου δεν εκανα τιποτα κακο!! :headbang: :huh:... τεσπα οποιος συναγωνιστης η Mod μπορει να βοηθησει θα ειμαι υποχρεος!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
μπας και έχεις φοιτητικό?
είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Δοκίμασε να αλλάξεις IP για αρχή

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
λοιπόν έπειτα απο αρκετο καιρο αναμονης μηπως και φτιαξουν τα πραγματα ειπα να ζητησω τη βοηθεια σας...απο τοτε που το σιτε επεφτε συχνα λογω των γνωστων προβληματων,δε μπορω να μπω απο το σπιτι μου και μονο!οπου αλλου κι αν εχω προσπαθησει μπαινει κανονικα! ενασ ξαδερφος που ασχολειται με υπολογιστες μου ειπε οτι ισως μου εχουν κανει ban την IP.ισχυει κατι τετοιο?και αν ναι γιατι?αφου δεν εκανα τιποτα κακο!! :headbang: :huh:... τεσπα οποιος συναγωνιστης η Mod μπορει να βοηθησει θα ειμαι υποχρεος!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :rockon:

Δυσκολο να ειναι λογο ip, γιατι αλλαζει σε καθε log off/on.

Κανε ενα καθαρισμα στα cookies του browser (Opera,firefox,IE) και βλεπεις..

OP
OP
erasitexnis

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
λοιπον φιλοι κατα ενα μαγικο τροπο και χωρις να κανω απολυτως τιποτα,τωρα γραφω απο το σπιτι!! μαλλον ειναι αυτο που λενε και ο αγιος φοβερα θελει!χαχα... ευχαριστω ολους παντως που βοηθησατε στο προβλημα μου!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
λοιπον φιλοι κατα ενα μαγικο τροπο και χωρις να κανω απολυτως τιποτα,τωρα γραφω απο το σπιτι!! μαλλον ειναι αυτο που λενε και ο αγιος φοβερα θελει!χαχα... ευχαριστω ολους παντως που βοηθησατε στο προβλημα μου!

Ίσως διάβαζε το θέμα ο παπαγιώργης και έπραξε τα δέοντα!!!!!

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ναι αρχισε το ξεματιασμα!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom