Νέα

Προβλημα με τη κοπέλα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα studioHitman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

studioHitman

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά με λένε Σπυρο και θέλω να συζητισω ενα πρόβλημα που εχω με την κοπέλα μου. Ειμαστε μαζί κανά 6μηνο περίπου και αντιμετωπίζω το γνωστό πρόβλημα της αμφιβολίας.

Εγω για να ξεκαθαρίσω οτι κάνω συχνές επισκέψεις σε στούντιο και η κοπέλα μου δεν γνωρίζει τίποτα. Δεν με νοιάζει αν ειναι σωστό η όχι.  :fuck2:

Το πρόβλημα μου ειναι οτι εδω και 2 εβδομάδες η κοπέλα μου δεν θέλει να βρεθούμε και χρησιμοποιεί διάφορες δικαιολογίες.  Τις τελευταίες μέρες που είχαμε βγει δεν ήθελε να δείχνουμε και πολύ στον κόσμο οτι ειμαστε μαζί π.χ να φιλιομαστε έξω επειδή και καλα ντρεπόταν, επίσης έχει ενα δεύτερο κινητό στα καλα καθούμενα. Τι λέτε να κάνω να την διάολοστείλω η όχι. :fuck2:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Kαλα σου έκανε.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε την κυριακη τετοιες ερωτησεις που εφημερευει ο δρ απολυτος  :)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Καλησπέρα παιδιά με λένε Σπυρο και θέλω να συζητισω ενα πρόβλημα που εχω με την κοπέλα μου. Ειμαστε μαζί κανά 6μηνο περίπου και αντιμετωπίζω το γνωστό πρόβλημα της αμφιβολίας.

Εγω για να ξεκαθαρίσω οτι κάνω συχνές επισκέψεις σε στούντιο και η κοπέλα μου δεν γνωρίζει τίποτα. Δεν με νοιάζει αν ειναι σωστό η όχι.  :fuck2:

Το πρόβλημα μου ειναι οτι εδω και 2 εβδομάδες η κοπέλα μου δεν θέλει να βρεθούμε και χρησιμοποιεί διάφορες δικαιολογίες.  Τις τελευταίες μέρες που είχαμε βγει δεν ήθελε να δείχνουμε και πολύ στον κόσμο οτι ειμαστε μαζί π.χ να φιλιομαστε έξω επειδή και καλα ντρεπόταν, επίσης έχει ενα δεύτερο κινητό στα καλα καθούμενα. Τι λέτε να κάνω να την διάολοστείλω η όχι. :fuck2:

Τυπε Σπυρο διαολοστειλε την προς τη δικια μας κατευθυνση. Θα νιωσεις πιο καλα. Η κοπελα σου ακομα καλυτερα  :fuck2:

ΥΓ. Βαλε και καμια φωτο της ομως να αποκτησουμε μια πιο σφαιρικη αποψη για το θεμα.

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007

Αστο φιλε εχουν ειδη βαρεσει αλλου αρχιδια απο κατω  :fuck2:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.769
Πόντοι
41.129
εσυ καλα περνουσες με τα στουντιοκοριτσα, αστην και αυτην να τον φαει απο κανεναν αλλο και αν εσυ την πηδουσες καλυτερα θα γυρισει σε εσενα..  :2funny:

και αφου εχεις χρηματα για στουντιο τι την θες την σχεση ? σχεση κανουν οι τσαμπατζηδες, εμεις δε θελουμε χαρες απο τις ελλεϊνιδες, ποσο κανει κοπελα να σ πληρωσω τελος.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

Μην μου το στεναχωρεις και μ ερχεται με κατι μουτρα μεχρι το πατωμα..μην την ζοριζεις..

thanks

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Με γεια, τύπε.

_QN7NBNqRaQ.jpg

Αλλά μη στεναχωριέσαι. Στο κάτω κάτω μόνο ο ταυρομάχος πέθανε από κέρατο.

OP
OP
studioHitman

studioHitman

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ρε παιδιά θα την διάολοστείλω αλλα θέλω να το κάνω με πετυχημένο τροπο, π.χ να την περάσω ενα μανίκι και να της αφισώ κανά 10ρικο έτσι και αλλιώς δεν ειναι και καμία σπουδαία στο κρεβάτι.  :jerking:

Η μαλακια ειναι οτι εχω κάποια συναισθημάτα για αυτήν αλλα δεν γαμιετε δεν ειναι η πρώτη φορά που χωρίζω. Η τελευταία το είχε μάθει αυτό που κάνω και κατέληξε άσχημα.  :think:

Τι λέτε συμφωνείτε με την ιδέα η έχετε να προτείνετε κάτι άλλο.  :think:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
πες μας πως γαμιεται

καθετε τανασκελα και εσυ απο πανω;;;

εσυ στα πλαγια κ αυτη απο πισω;;;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι ρε παιδιά θα την διάολοστείλω αλλα θέλω να το κάνω με πετυχημένο τροπο, π.χ να την περάσω ενα μανίκι και να της αφισώ κανά 10ρικο έτσι και αλλιώς δεν ειναι και καμία σπουδαία στο κρεβάτι.  :jerking:

Η μαλακια ειναι οτι εχω κάποια συναισθημάτα για αυτήν αλλα δεν γαμιετε δεν ειναι η πρώτη φορά που χωρίζω. Η τελευταία το είχε μάθει αυτό που κάνω και κατέληξε άσχημα.  :think:

Τι λέτε συμφωνείτε με την ιδέα η έχετε να προτείνετε κάτι άλλο.  :think:

αυτό με τα συναισθήματα με συγκίνησε βαθιά. 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πες μας πως γαμιεται

καθετε τανασκελα και εσυ απο πανω;;;

εσυ στα πλαγια κ αυτη απο πισω;;;

Ρε φουφουτε αν γαμιέται πλαγια ούτε 5 ευρω δεν πρεπει να της αφησει δεν νομίζεις;

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ρε φουφουτε αν γαμιέται πλαγια ούτε 5 ευρω δεν πρεπει να της αφησει δεν νομίζεις;

Ο Φούφουτος δεν καταλαβαίνει από τέτοια, έχει οργή μέσα του. Γουστάρει humiliation και rough sex κόλπα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ακομα να δημιουργηθει το νημα "εχω προβλημα με την πεθερα μου" ;  :huh:
Ολα τα αλλα προβληματα τα εχουμε καλυψει.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Θα ακολουθήσεις την γνωστή συνταγή του γραμματόσημου: μην επικοινωνήσεις μαζί της, μην την πεις τίποτα, μην την συναντήσεις απλά σαν να έχεις εξαφανιστεί και να δεις που θα αρχίσει να σε ψάχνει αυτή πρώτη…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom