You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρόβλημα με σκληρό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MUAY THAI
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
MUAY THAI
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εννοείται πως και με το back up δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος.
2oς σκληρός που τρώω ήττα. Ειδικότερα αυτόν τον πρόσεχα σαν τα μάτια μου. Τον είχα μες το κουτί του και στα φενιζολ του όπως τον αγόρασα απο το κατάστημα αλλά........
κατεβασε ενα live cd αποlinux(ubuntu ή kubuntu ή οποιο αλλο θες) γραφτω σε ενα δισκακι υπαρχουν παρομοια και για φλασακια.Οποτε αναλογα τι θα κατεβασεις βαζεις τον υπολογιστη να ξεκιναει απο το cd η αν εχεις την επιλογη απο usb(για το φλασακι).Για να γινει αυτο πρεπει να μπεις στο BIOS κανεις επανεκκινηση στον υπολογιστη και πατας F8 ή καποιο F ή del.Aυτο θα στο λεει ο υπολογιστης σου ενω ξεκιναει.Αφου μπεις στο BIOS θα ψαξεις να βρεις BOOT OPTIONS και μετα το boot device priority εδω αλλαζεις την συσκευη εκκινησης cd/usb/hdd.Εσυ θα βαλεις πρωτη το cd πχ.Αφου τα κανεις αυτα βγαινεις απο το BIOS με esc.Στο τελος πριν βγεις εντελως θα σε ρωτησει αν θελεις να τα σωσει φυσικα θα πεις ναι.Ο υπολογιστης θα κανει επανεκκινηση και θα βαλεις το cd με το linux μεσα.Θα περιμενεις να φορτωσει.Αφου φορτωσει συνδεσε το σκληρο σου τον εξωτερικο και παρε τα αρχεια σου και βαλτα ή σε αλλο εξωτερικο η στο δισκο των windows.Βγες απο το linux βγαλε το cd και κανε ενα format στον εξωτερικο.Καλη επιτυχια...
Χρονια πολλα σε ολους!
Βρηκα αυτο το νημα να γραψω καποιο προβλημα που εχω με το PC μου και κάθε βοηθεια είναι ευπρόσδεκτη.
Εκει που ξεκινω τα windows μαυριζει η οθονη και σταματουν τα παντα..κανω reset και με τη 2η η 3η φορα ολοκληρώνει και με βγαζει στην επιφανειςα εργασιας μου.
Γνωριζει καποιος την παθηση με αυτά τα συμπτωματα?
Βρηκα αυτο το νημα να γραψω καποιο προβλημα που εχω με το PC μου και κάθε βοηθεια είναι ευπρόσδεκτη.
Εκει που ξεκινω τα windows μαυριζει η οθονη και σταματουν τα παντα..κανω reset και με τη 2η η 3η φορα ολοκληρώνει και με βγαζει στην επιφανειςα εργασιας μου.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αυτα τα ξερει ο μορτης ρε τυπε τι ρωτας εμαςΧρονια πολλα σε ολους!
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
σκουληκωειδιτιδα τυπεΧρονια πολλα σε ολους!
αυτα τα ξερει ο μορτης ρε τυπε τι ρωτας εμας
http://[URL unfurl="true"]www.buzzinn.net/img/fun/super-nerds/super-nerds13.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Που βρισκεται ο παλιοχαρακτηρας αυτος ?εδώ είναι η επι το εργο στα δελα? :knockinb: :2funny:
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εδω ειναι με ενα μωρο που καμακωσε τυπεΠου βρισκεται ο παλιοχαρακτηρας αυτος ?εδώ είναι η επι το εργο στα δελα?
Να ψαξω εφημερευον νοσοκομειο πριν να είναι αργα?σκουληκωειδιτιδα τυπε
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Χρονια πολλα σε ολους!
Σε ποιο σημειο μαυριζει η οθονη??? Μετα τα γραμματα του BIOS?
Στην αρχη δεν ξεκινανε τα Windows... ο υπολογιστης ξεκιναει.
Μεχρι να φορτωσει τα Windows υπαρχει μια διαδικασια.
Το ανοιγεις δηλαδη μια φορα και σου μαυριζει μετα το BIOS?
κΑΙ μετα αν κανεις ενα reset εισαι οκ?
Ε θα τρεχει ολη μερα σε ρεβεγιον και συγγενεις να τους γνωρισει το μωρο τοτεεδω ειναι με ενα μωρο που καμακωσε τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ελα τυπε εσκασε μυτη ο μορτης
μου μαυριζει ακριβως μετα τα γραμματα του BIOS ναι στο αρχικο σταδιο..δεν ανοιγει ουτε καν το logo των windows και μενει εκει..κανω reset παταω enter επειτα στην κανονικη εκκίνηση που μου ζητα και με τη 1η η 2η είναι ΟΚ.Αυτα και αγχωθηκα αν είναι να κανω κατι γρηγορα μη χειροτερευσειΣε ποιο σημειο μαυριζει η οθονη??? Μετα τα γραμματα του BIOS?
Στην αρχη δεν ξεκινανε τα Windows... ο υπολογιστης ξεκιναει.
Μεχρι να φορτωσει τα Windows υπαρχει μια διαδικασια.
Το ανοιγεις δηλαδη μια φορα και σου μαυριζει μετα το BIOS?
κΑΙ μετα αν κανεις ενα reset εισαι οκ?
δεν αφηνει τιποτα να πεσειελα τυπε εσκασε μυτη ο μορτης
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
μου μαυριζει ακριβως μετα τα γραμματα του BIOS ναι στο αρχικο σταδιο..δεν ανοιγει ουτε καν το logo των windows και μενει εκει..κανω reset παταω enter επειτα στην κανονικη εκκίνηση που μου ζητα και με τη 1η η 2η είναι ΟΚ.Αυτα και αγχωθηκα αν είναι να κανω κατι γρηγορα μη χειροτερευσει
Το σταδιο που λες ειναι το σταδιο στο οποιο
ο σκληρος δισκος περνει τον ελεγχο για να φορτωσει
το λειτουργικο συστημα (Windows) .
Επειδη δεν ξερουμε ομως ακριβως τι ειναι αυτος ο διαολος...
πρεπει να κανεις καποιες δοκιμες... σε 1η φαση κανε ενα scan με το
antivirus για να αποκλεισουμε καποιον Ιο. Μετα θα μπεις στο menu του BIOS
να τσεκαρεις τις θερμοκρασιες στον επεξεργαστη. Και τελος θα πρεπει να
κανεις και εναν ελεγχο στον δισκο για bad sectors.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Θα μπορουσες να κανεις και εναν ελεγχο στην RAM αλλα ειναι φασαρια αυτο γιατι
θα πρεπει να κατεβασεις καποιο memtest (memory test) σε .iso απο το νετ
και μετα να bootareis απο εκει αλλαζοντας απο το BIOS τον οδηγο εκκινησης
βαζοντας CD απο HDD που θα ειναι τωρα (HDD = Hard Disk Drive)
θα πρεπει να κατεβασεις καποιο memtest (memory test) σε .iso απο το νετ
και μετα να bootareis απο εκει αλλαζοντας απο το BIOS τον οδηγο εκκινησης
βαζοντας CD απο HDD που θα ειναι τωρα (HDD = Hard Disk Drive)
αν ηξερα πως να μπαινω στο μενου του ΒΙΟS να τσεκαρω τις θερμοκρασιες και να κανω ελεγχο για bad sectors θα ειμουν ευτυχισμενοςΤο σταδιο που λες ειναι το σταδιο στο οποιο
ο σκληρος δισκος περνει τον ελεγχο για να φορτωσει
το λειτουργικο συστημα (Windows) .
Επειδη δεν ξερουμε ομως ακριβως τι ειναι αυτος ο διαολος...
πρεπει να κανεις καποιες δοκιμες... σε 1η φαση κανε ενα scan με το
antivirus για να αποκλεισουμε καποιον Ιο. Μετα θα μπεις στο menu του BIOS
να τσεκαρεις τις θερμοκρασιες στον επεξεργαστη. Και τελος θα πρεπει να
κανεις και εναν ελεγχο στον δισκο για bad sectors.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
αν ηξερα πως να μπαινω στο μενου του ΒΙΟS να τσεκαρω τις θερμοκρασιες και να κανω ελεγχο για bad sectors θα ειμουν ευτυχισμενος
Βαλε στο search τις προδιαγραφες του μηχανηματος σου και ισως σου βγαλει
καποιο βιντεο για το δικο σου BIOS. Το BIOS μενου διαφερει απο μητρικη σε μητρικη.
Στο μενου μπαινεις ειτε πατωντας F12 είτε καποιο αλλο F τα γραφει οταν σου δειχνει τα γραμματα στο BIOS.
Για θερμοκρασιες συνηθως πηγαινεις εκει που λεει "Health Management"
για τον ελεγχο του δισκου πηγαινε στο Υπολογιστης στην επιφανεια εργασια κανε δεξι κλικ
μετα Ιδιοτητες μετα εργαλεια και εκει πατας ελεγχο... οποτε μολις τον ξανανοιξεις θα κανει ελεγχο
ο οποιος κραταει κανα 40λεπτο.
Πηγαινε μια τωρα στο Υπολογιστης πριν κανεις το οτιδηποτε.... και πατα δεξι κλικ
επελεξε διαχειριση ... πηγαινε διαχειριση δισκων και δες σε τι κατασταση ειναι το διαμερισμα
που εχει τα Windows
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
χαλασε τυπενα κανω και εγω μια ερωτηση
επεσε οταν ηταν σε λειτουργια ο σκληρος μου δισκος εξωτερικος ειναι
και οταν το ξαναανοιξα εκανε τακ τακ τακ και δεν το αναγνωρίζει ποια