καλησπερα. εχουν σβηστει ολλες μου οι επαφες και απο τη λιστα του messenger αλλα και απο το mail...δεν ξερω τι μπορω να κανω τωρα... εψαξα λιγο στο net και διαβασα οτι το πιο πιθανο ειναι να μπηκε καποιος αλλος στο Pc ή να εχω γραμενο κατι στο search. εχει μηπως καποιος καμια ιδεα???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρόβλημα με messenger του hotmail...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikolg15
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
δεν νομίζω άμα σβήστηκαν πάει το πουλί πέταξε .
φιλε εγο οτι επαφες εχο τις γραφο σε μλοκακι και αγορασα διο αλα μετα δε καταλαβενο τι γραφο,ροτα το Μακλειν αφτος ξερι και το κιριο Ντουρασελκαλησπερα. εχουν σβηστει ολλες μου οι επαφες και απο τη λιστα του messenger αλλα και απο το mail...δεν ξερω τι μπορω να κανω τωρα... εψαξα λιγο στο net και διαβασα οτι το πιο πιθανο ειναι να μπηκε καποιος αλλος στο Pc ή να εχω γραμενο κατι στο search. εχει μηπως καποιος καμια ιδεα???
Επισκέπτης
maλλον εφαγες virus φιλε.Δεν θυμαμαι πως τον λενε αλλα σου σβηνει ολες τις επαφες απο μσν κλπ
λος πουλος
λος πουλος
καποιος να προτεινει κατι αλλο???
Ψάξε στο μενού του Messenger, στο στοιχείο Εργαλεία (Tools) > Επιλογές... (Options...) > Εμπιστευτικότητα (Privacy ή κάτι αντίστοιχο). Δες αν υπάρχουν εκεί.
Μπορείς να ψάξεις και από τον hotmail λογαριασμό σου.
Μην ξεχάσεις να αλλάξεις το password.
ΥΓ: Ελπίζω ότι ΔΕΝ είσαι 15 χρονών αλλά πάνω από 18.
καλησπερα. εχουν σβηστει ολλες μου οι επαφες και απο τη λιστα του messenger αλλα και απο το mail...δεν ξερω τι μπορω να κανω τωρα... εψαξα λιγο στο net και διαβασα οτι το πιο πιθανο ειναι να μπηκε καποιος αλλος στο Pc ή να εχω γραμενο κατι στο search. εχει μηπως καποιος καμια ιδεα???
Κατ'αρχάς πήγαινε να τσεκάρεις αν υπάρχουν αρχεία σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία:
c:documents and settings(το όνομα του προφίλ σου)contacts(το username που έχεις στο msn)
Πες μου αν είνα άδειο το folder. Κανονικά πρέπει να έχει κάποια αρχεία τύπου WINDOWSLIVECONTACT FILE
αδειος ειναι αυτος ο φακελος...αλλα δεν νομιζω οτι πριν υπηρχε κατι εκει..απο οσο θυμαμαι!Κατ'αρχάς πήγαινε να τσεκάρεις αν υπάρχουν αρχεία σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία:
c:documents and settings(το όνομα του προφίλ σου)contacts(το username που έχεις στο msn)
Πες μου αν είνα άδειο το folder. Κανονικά πρέπει να έχει κάποια αρχεία τύπου WINDOWSLIVECONTACT FILE
μου εξηγεις τι ρολο παιζει η ηλικια...Ψάξε στο μενού του Messenger, στο στοιχείο Εργαλεία (Tools) > Επιλογές... (Options...) > Εμπιστευτικότητα (Privacy ή κάτι αντίστοιχο). Δες αν υπάρχουν εκεί.
Μπορείς να ψάξεις και από τον hotmail λογαριασμό σου.
Μην ξεχάσεις να αλλάξεις το password.
ΥΓ: Ελπίζω ότι ΔΕΝ είσαι 15 χρονών αλλά πάνω από 18.
μου εξηγεις τι ρολο παιζει η ηλικια...
Απαγορεύεται να μπαίνεις εδώ αν είσαι ανήλικος.
και τωρα που εχω προσθεσει δυο τρεις επαφες δεν ειναι αποθηκευμενες εκει....Όταν έχεις επαφές, δεν μπορεί να είναι άδειος.
Όντως κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό αυτός ο "ιός"(worm type).maλλον εφαγες virus φιλε.Δεν θυμαμαι πως τον λενε αλλα σου σβηνει ολες τις επαφες απο μσν κλπ
λος πουλος
Για τις επαφές που έχασες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Για αρχή είναι δεδομένο ότι πρέπει να κάνεις αλλαγή στον κωδικό πρόσβασης και κατέβασε και τρέξε κάποιο δωρεάν γνωστό πρόγραμμα κατά των spyware.
Δεδομένο είναι επίσης ότι δεν ανοίγουμε αρχεία που δεν ξέρουμε τον αποστολέα ή δεν καταλαβαίνουμε τι περιέχουν. Το ίδιο ίσχύει και για link που μας στέλνουν άγνωστοι ή δεν καταλαβαίνουμε που μας στέλνουν.
Καλού κακού ρίξε και λίγο ψάξιμο στον Γούγκλη σχετικά με το MSN messenger virus για να βρείς και πιο έγκυρες πληροφορίες.
Δες εδώ.Εχει πολλά.Απλά εγραψα στον Γκούγκλη το ΜSN messenger virus.
Επισκέπτης
Εδω κ λιγες μερες μου ερχονται διαφορα μηνυματα στο μσν, απο καποια ατομα που δεν υπαρχουν καν στην λιστα επαφων.
Πως γινετε αυτο??
πως μπορω να μην εχω τετοια μηνυματακια??
Πως γινετε αυτο??
Εδω κ λιγες μερες μου ερχονται διαφορα μηνυματα στο μσν, απο καποια ατομα που δεν υπαρχουν καν στην λιστα επαφων.
Πως γινετε αυτο??
Δεν είσαι η μόνη. Επίσης υπάρχει ένα warm που ενώ βλέπεις offline τις επαφές σου στέλνουν μυνήματα με κάποιο λινκ........ΜΗΝ τα πατάτε σε καμιά περίπτωση.
Επισκέπτης
Τα λινκ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα παταω.
Αλλα αυτο το πραγμα με εχει κουρασει, καθε τρεις κ λιγο εχω τετοια
Δεν μπορω να κανω τιποτα??
Επισκέπτης
Τα λινκ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα παταω.
block τις επαφές...
***Όταν δεν υπάρχουν επαφές αλλα σου έρχονται μηνύματα....δοκίμασε το uninstall τοu msn...κ διαγραφή πλήρη απ'το σκληρό κ το registry...κ μετά ξανά εγκατάσταση....
Επισκέπτης
block τις επαφές...
***Όταν δεν υπάρχουν επαφές αλλα σου έρχονται μηνύματα....δοκίμασε το uninstall τοu msn...κ διαγραφή πλήρη απ'το σκληρό κ το registry...κ μετά ξανά εγκατάσταση....
Το δευτερο παιζει, δεν υπαρχουν αυτες οι επαφες.
Θα το δοκιμασω κ ετσι οπως λες
Ευχαριστω
Δεν είσαι η μόνη. Επίσης υπάρχει ένα warm που ενώ βλέπεις offline τις επαφές σου στέλνουν μυνήματα με κάποιο λινκ........ΜΗΝ τα πατάτε σε καμιά περίπτωση.
Λίγο παλιότερα, ίσως ακόμα, έπαιζε το εξής "σχήμα": υπήρχαν κάποια σάιτ όπου μπορούσες υποτίθεται να πας και να δεις ποιος σε έχει κάνει μπλοκ. Εκεί σου έπαιρναν το password και έβρισκαν τις επαφές σου στις οποίες έστελναν αντίστοιχα μηνύματα και διευρυνόταν ο κύκλος των θυμάτων. Ιδιαίτερη προσοχή όταν σας στέλνουν "εικόνες".
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 96K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 876
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις