Νέα

Προβλημα με καποτα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
Αν εχεις γκομενα/γυναικα  και συνηθισες να γαμας ακαποτα, η καποτα ειναι μια σουπερ ξενερωσια. Η ολη διαδικασια, να σταματησεις το σεξ, να ανοιξεις την καποτα, να την βαλεις + φυσικα το γεγονος οτι η αισθηση ειναι εμφανως μειωμενη εχει τετοιες επιπτωσεις.

Αν θες την γνωμη μου 2 ειναι οι λυσεις:

α) γαμα ακαποτα οπως ειπε και ο συναγωνιστης
β) παρατα την γκομενα/γυναικα σου και γαμα μονο με καποτα μεχρι να συνηθισεις

Η περιπτωση να γαμας την γκομενα/γυναικα σου με καποτα δεν παιζει, θα τρως ξυλο για 50 μερες

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
yolo

εγω πιστευω ότι ο ΝΘ γαμαει περισσοτερο απ οσο εχει αναγκη :wanker: αλλιως δε θα χε προβλημα :orchestra:

Επισκέπτης
Αν εχεις γκομενα/γυναικα  και συνηθισες να γαμας ακαποτα, η καποτα ειναι μια σουπερ ξενερωσια. Η ολη διαδικασια, να σταματησεις το σεξ, να ανοιξεις την καποτα, να την βαλεις + φυσικα το γεγονος οτι η αισθηση ειναι εμφανως μειωμενη εχει τετοιες επιπτωσεις.

Αν θες την γνωμη μου 2 ειναι οι λυσεις:

α) γαμα ακαποτα οπως ειπε και ο συναγωνιστης
β) παρατα την γκομενα/γυναικα σου και γαμα μονο με καποτα μεχρι να συνηθισεις

Η περιπτωση να γαμας την γκομενα/γυναικα σου με καποτα δεν παιζει, θα τρως ξυλο για 50 μερες

για 50 μερες λεει. :2funny:

VinDiesel

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το πάθαινα και εγώ αυτό και κατάλαβα ότι είναι λόγο άγχους. Προσπάθησε να χαλαρώσεις αλλιώς ακάποτα και ο θεός βοηθός

OP
OP
KavlomenosPoutanos

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
τελικα ειναι τα προφυλακτικα προβλημα παιδια. ξαναβρεθηκα με την γκομενα και παίχτηκε ακαποτο. εκεί ήταν κομπλε.

Αυτα τα Sagami ενδιαφέρον φένονται θα παραγγείλω κανα 3-4 κιλά sagami καπότες να χω

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom