Επισκέπτης
εχω παθει στερηση τυπε????? τρεμω και με ποναν τα κοκκαλα μου αν δεν δω φωτο απο το χωριο...με καταστρεψε ο πουστης
σε εχω ικανο να μενεις αγρυπνος μεχρι να ανεβασει ο ηλιαδης φωτο με τιτλο:
[size=40pt]στο χωριο[/size]
εχω παθει στερηση τυπε????? τρεμω και με ποναν τα κοκκαλα μου αν δεν δω φωτο απο το χωριο...με καταστρεψε ο πουστης
Yolo μαγκες. Πριν λιγο γύρισα σπιτι .. έσκιζα ενα μουνακι αλλα ειχα ενα θεμα.. βασικα συχνά το παθαίνω. Να πω πως οι καποτες δεν με βολευουν καθολου... :- τωρα παίζει ρολο το οτι εχω μεγάλη ψωλή ;
δεν ξερω... στην αρχη μου σηκώνετε.. αλλα μόλις βαζω καποτα και ξεκινάω δράση πεφτη ασε που δεν με βολεύει καθολου... εχω δοκιμάσει πολλων ειδων καποτες αλλα τιποτα δεν με βολευουν καθολου .. λετε να χω κανα προβλημα να επισκεφτώ γιατρο ;;; να πω μονο με καποτα γινετε αυτο... δωστε μου τα φωτα σας! τι λετε..
Υ.Γ η γκόμενα ηταν μουναρα και εγινα ρομπα
Σάκης.
Δηλαδη λες οτι μπορει να εχει θεμα μονο με αυτην?
Xαλαρά.. σε πολλούς έχει συμβεί να μην μπορούν να με κάποια... και μετά γνωρίζουν κάποια άλλη και λίνεται χαμός m/ m/
Ειστε πολυμηχανος κυριεεναλλακτικα μπορεις να δοκιμασεις και με δαχτυλο, οχι στον κολπο της με πιανεις
Μη γινεσαι κακος...σε ολους μας εχει τυχειΆλλαξε κ νικ ... γιολο. ..
Βάλε τζουφιος σου πάει καλύτερα
Τι εχει τύχει σε ολους σας τύπε?Μη γινεσαι κακος...σε ολους μας εχει τυχει
να μης μας σηκωνεται τυπε το μεγαλο πουλι ειναι μεγαλο φορτιο εσυ δεν ξερεις απ αυταΤι εχει τύχει σε ολους σας τύπε?
Δοξα τω θεω τύπε δεν ξερω απο αυτανα μης μας σηκωνεται τυπε το μεγαλο πουλι ειναι μεγαλο φορτιο εσυ δεν ξερεις απ αυτα
Να μας στενευει η καποτα :-*Τι εχει τύχει σε ολους σας τύπε?
ψαρωνο συνεχεια που το λες και μπαινω στο αλλο θρεντ να δωχρειαζεσαι φωτο απο χωριο για να ηρεμησεις εσυ τυπε.
τυπε εννοας ειναι μεγαλο το δαχτυλο και κανει δουλεια ?Δοξα τω θεω τύπε δεν ξερω απο αυτα
Μολονοτι ειναι μεγαλο μια χαρα σηκωνεται
ψαρωνο συνεχεια που το λες και μπαινω στο αλλο θρεντ να δω
Ο Ηλιάδης εξελισσεται σε μεγαλη μορφη του σάιτ τύπενομιζω πρεπει να γινει ενας φορος τιμης στον ηλιαδη!
εγω θελω φωτο στο πηγαδι ή την εκκλησια του χωριου!
τυπε ζωγραφιζει και τις φωτο κανει τεχνηΟ Ηλιάδης εξελισσεται σε μεγαλη μορφη του σάιτ τύπε
τυπε ζωγραφιζει και τις φωτο κανει τεχνη
ο τεμπερα ο μορες