Νέα

Προβλημα με καποτα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Yolo μαγκες.  :hi:  Πριν λιγο γύρισα σπιτι .. έσκιζα ενα μουνακι αλλα ειχα ενα θεμα.. βασικα συχνά το παθαίνω. Να πω πως οι καποτες δεν με βολευουν καθολου...  :- τωρα παίζει ρολο το οτι εχω μεγάλη ψωλή ;  :erection:
δεν ξερω... στην αρχη μου σηκώνετε..  :erection:  αλλα μόλις βαζω καποτα και ξεκινάω δράση πεφτη ασε που δεν με βολεύει καθολου...  :headbang:  εχω δοκιμάσει πολλων ειδων καποτες αλλα τιποτα δεν με βολευουν καθολου .. λετε να χω κανα προβλημα να επισκεφτώ γιατρο ;;; να πω μονο με καποτα γινετε αυτο... δωστε μου τα φωτα σας! τι λετε..  :huh: :huh:  
Υ.Γ η γκόμενα ηταν μουναρα και εγινα ρομπα  :headbang:

Σάκης.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.682
Πόντοι
606
για αυγουστο καλο.δημωδες :coffee:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.664
Πόντοι
1.406
Μηπως η γκομενα ,παροτι μουναρα,ειναι κομοδινο τυπε?και αυτο σε ξενερωσε?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.897
Πόντοι
2.606
νομιζω τετοια θρεντ ειδικα τον αυγουστο πρεπει να επιδοτουνται απο το εσπα  :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.097
Πόντοι
22.785
.........

.......  :think: Νά μήν ξεχνάμε ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ καί τήν λαική ρήση πού άποτελεί τό άπαύγασμα τής λαικής θυμοσοφίας μας.....  :hi:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Yolo μαγκες.  :hi:  Πριν λιγο γύρισα σπιτι .. έσκιζα ενα μουνακι αλλα ειχα ενα θεμα.. βασικα συχνά το παθαίνω. Να πω πως οι καποτες δεν με βολευουν καθολου...  :- τωρα παίζει ρολο το οτι εχω μεγάλη ψωλή ;  :erection:
δεν ξερω... στην αρχη μου σηκώνετε..  :erection:  αλλα μόλις βαζω καποτα και ξεκινάω δράση πεφτη ασε που δεν με βολεύει καθολου...  :headbang:  εχω δοκιμάσει πολλων ειδων καποτες αλλα τιποτα δεν με βολευουν καθολου .. λετε να χω κανα προβλημα να επισκεφτώ γιατρο ;;; να πω μονο με καποτα γινετε αυτο... δωστε μου τα φωτα σας! τι λετε..  :huh: :huh:  

Σάκης.
Ας την επαιρνες ακάποτα ρε τύπε.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.976
Πόντοι
1.756
Το προβλημα σου ειναι πολυ σοβαρο και πρεπει να ασχοληθουμε μαζι σου ωστε να εχουμε ενα καλο αποτελεσμα....
Ξεκιναμε απο τα βασικα....
Ανεβασε φωτο της γκομενας...  :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.682
Πόντοι
606
Το προβλημα σου ειναι πολυ σοβαρο και πρεπει να ασχοληθουμε μαζι σου ωστε να εχουμε ενα καλο αποτελεσμα....
με το νικ του γραμμενο με κιτρινο η κοκκινο μαρκαδορο

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ναι ρε μαλακα....κανονισε να ειναι ο καρχαριας και να μας πλακωσει με φωτο απο το χωριο να δουμε τι θα καταλαβεις

Επισκέπτης

Σάκης.

δοκιμασε ακαποτα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
επι της ουσιας κανεις δεν βοηθαει το παληκαρι....φταει η καποτα η οτι εχει μεγαλη ψωλη?
γιολο

Metal P

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
28
Πόντοι
0
Ψυχολογικό είναι το θέμα, εκτός αν παίρνεις καμιά αγωγή για κατάθληψη με SSRIs, τα οποία έχουν τέτοιες παρενέργειες...  μέχρι το να μην μπορείς να χύσεις ποτέ!!!..ενώ έχεις στύση. :erection:
Όσο για τις καπότες υπάρχουν και XL και XXL και πάρα πολύ λεπτές (σαν να μην την φοράς) μόνο σε εξειδικευμένα μαγαζιά.
Καλού κακού τσέκαρε  :knockinb: και με κάποια άλλη κοπέλα  :rockon:

Επισκέπτης
Ψυχολογικό είναι το θέμα, εκτός αν παίρνεις καμιά αγωγή για κατάθληψη με SSRIs, τα οποία έχουν τέτοιες παρενέργειες...  μέχρι το να μην μπορείς να χύσεις ποτέ!!!..ενώ έχεις στύση. :erection:
Όσο για τις καπότες υπάρχουν και XL και XXL και παρα πολύ λεπτές (σαν να μην την φοράς) μόνο σε εξειδικευμένα μαγαζιά.
Καλού κακού τσέκαρε  :knockinb: και με κάποια άλλη κοπέλα  :rockon:

Δηλαδη λες οτι μπορει να εχει θεμα μονο με αυτην?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.897
Πόντοι
2.606
επι της ουσιας κανεις δεν βοηθαει το παληκαρι....φταει η καποτα η οτι εχει μεγαλη ψωλη?
γιολο
τυπε νομιζω οτι πρεπει να δοκιμασει με σακουλα σκλαβενιτη δεμενη με σπαγγο  :grin:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Φεύγοντας τύπε η γκομενα σου είπε ότι δεν πειράζει ή εφαγες χλεπα  κ στανιαρες?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.737
Πόντοι
2.606
νομιζω τετοια θρεντ ειδικα τον αυγουστο πρεπει να επιδοτουνται απο το εσπα  :grin:
μηπως γουσταρεις τα αγορακια καταβαθος τυπε ?

τυπε νομιζω οτι πρεπει να δοκιμασει με σακουλα σκλαβενιτη δεμενη με σπαγγο  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom