swingcouple
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
το χτυπημα ειναι εξωτερικο και δεν ανοιξε ,,οποτε μπορει, αλλα ειδα ειναι τα λαστιχα παλια,,,Τύπε για ελαστικά αυτοκινήτου μιλάει ο τύπος όχι ποδηλάτου
το χτυπημα ειναι εξωτερικο και δεν ανοιξε ,,οποτε μπορει, αλλα ειδα ειναι τα λαστιχα παλια,,,Τύπε για ελαστικά αυτοκινήτου μιλάει ο τύπος όχι ποδηλάτου
η ρεζερβα δεν εχει τις διαστασεις ,,,ειναι μινιον ,,,,,,Η ρεζέρβα του θα ειναι ντοτ του 2002 τι να βάλει άσε που δεν θα ειναι και ίδια διάσταση πάνε βάλε ρε φιλε 2 καινούργια λάστιχα κι άσε τις αλχημείες
τα ιδια φορεσα πριν ενα μηνα στα 320 ευρω,,,FIT AND GO στη λαμπρακη νικαια
Τύπε σου βρήκα μία οικονομική λύση!!!
ΛΑΣΤΙΧΟ: 195/45/15 TOYO PROXES T1R DOT4108 ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Μόνο με 20 ευρώ!!!
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ;)
Έμπορος:AUTO SERVICE BIRIS
Διευθυνση:ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ 127
Πόλη:ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ 12136
Τηλ.:2130320396
Κιν.:6977006056
τα λάστιχα ειναι σαν το παλιό καλό κρασί7 ἐτῶν ὅμως.
τα λάστιχα ειναι σαν το παλιό καλό κρασί
εγω φοράω ντοτ του 2000 συλλεκτικά ήταν καλής εσοδείας χρονιαὉ,τιδήποτε ἄνω τῶν 5 ἐτῶν ἔχει ἀρχίσει νὰ ἀποσυντίθεται, ἀκόμη καὶ ἐὰν δὲν ἐτοποθετήθη ποτὲ εἰς ὄχημα.
εγω φοράω ντοτ του 2000 συλλεκτικά ήταν καλής εσοδείας χρονια
εγω φοράω ντοτ του 2000 συλλεκτικά ήταν καλής εσοδείας χρονια
αυτα ειναι ντιλΜε παζάρια θα το πάρεις 15 ευρώ!!!
σπανια θα βρεις μπαταρια κατασκευαμασμενη στην ελλαδα 100%. οι περισσοτες ερχοντε απο κινα και κολανε ενα αυτοκολητο επανω και καλα οτι ειναι ελληνικες. αρχιδια ειναι δηλαδη.Ἐν τῷ μεταξὺ ἐνίσχυσον τὴν ἐθνικὴν οἰκονομίαν ἀγοράζων ἐγχώριον συσσωρευτὴν, ἀλλὰ νομίζω ὅτι σὲ 1 - 2 ἔτη θὰ ἀχρηστευθῇ. >
Εγω παντως που ρωτησα για να αλλαξω λαστιχα μου ειπαν 800 γιουρο για τα ContiSportContact™ 5 P.
Παίδες θέλω λίγο τα φώτα σας αν κάποιος ξέρει.Σήμερα έκανα τη μαλακία να πάω να παρκάρω βιαστικά και έδωσα μια το λάστιχο στο πεζοδρόμιο ξυστά και το αποτέλεσμα είναι αυτό στις φωτό.Το λάστιχο δε ξεφούσκωσε αλλά γνωστός μάστορας μου είπε ότι θέλει αλλαγή και δεν επισκευάζεται γιατί άσχετα που δεν ξεφούσκωσε μπορεί να αναπτύξει θερμοκρασία και να σκάσει απότομα.Και μου είπε ότι τα συγκεκριμένα είναι ακριβούτσικα τα λάστιχα.Λέω να αλλάξω 2αδα μόνο λόγω στενότητας και οι διαστάσεις του είναι 195/45 R15.Στο νετ που έκανα μια έρευνα κάνουν 90 ευρώ το ένα καινούρια.Προφανώς θα το πάω για μεταχειρισμένα.Γνώμες?
με ταχυτητες πανω απο 160-180χλμ... οπως βλεπεις ειμαι ακομα εδω
σπανια θα βρεις μπαταρια κατασκευαμασμενη στην ελλαδα 100%. οι περισσοτες ερχοντε απο κινα και κολανε ενα αυτοκολητο επανω και καλα οτι ειναι ελληνικες. αρχιδια ειναι δηλαδη.
ξερω κανα 2 βιοτεχνιες και καλα παραγωγης μπαταριων, που το μονο που κανουν ειναι να κολανε αυτοκολητα οτι ειναι δικης τους κατασκευης.
Με τα ελαστικά,τις αναρτήσεις,και τα φρένα,όχι συμβιβασμούς.Πάρε ένα καινούριο ελαστικό,βάλτο πίσω και φέρε τα δύο πίσω στον εμπρόσθιο άξονα.