Νέα

Πρόβλημα με ελαστικά αυτοκινήτου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σωστός.Δε φαίνεται στη φωτό αυτά που έχω τώρα είναι yokohama sdrive.

Τα Yokohama είναι ωραία λάστιχα αλλά όποιον λαστιχά και να ρώτησα μου είπε ότι φθείρονται σχετικά γρήγορα (δεν ξέρω αν αληθεύει).

NBAZ

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
38
Like
1.793
Πόντοι
3.057
Καλησπέρα μαλακία θα πω, αλλά γιατί δεν βάζεις την ρεζέρβα??? Εαν είναι κανονικών διαστάσεων, το πολύ πολύ να την ξεζαντάρεις και κράτα το προβληματικό για ρεζέρβα κόστος δέκα ευρώ οικονομική λύση  ;)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ἀλλὰ τὰ BF Goodrich εἶναι ἀνώτερα, ὄχι μόνον εἰς σχέσιν τιμῆς πρὸς ἀπόδοσιν ἀλλὰ καὶ εἰς τὴν ἰδίαν τὴν ἀπόδοσιν.

Προσοχὴ μόνον εἰς τὰς ἀναβάσεις ἐπὶ τῶν πεζοδρομίων, διότι εἶναι μαλακά.

Τα καλύτερα λάστιχα που έβαλα σε ένα παλιό Yaris ήταν τα Hydra Grip της GoodYear (2004). Τώρα σε ένα Civic έχω Michelin και είναι καλά.

OP
OP
G

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
309
Πόντοι
26
Καλησπέρα μαλακία θα πω, αλλά γιατί δεν βάζεις την ρεζέρβα??? Εαν είναι κανονικών διαστάσεων, το πολύ πολύ να την ξεζαντάρεις και κράτα το προβληματικό για ρεζέρβα κόστος δέκα ευρώ οικονομική λύση  ;)

Φίλε το είχα στο μυαλό μου πολύ καιρό γιατί όπως είπε και ο άλλος είναι φαγωμένα οπότε είναι ευκαιρία τώρα.Η ρεζέρβα απόσο ξέρω δεν είναι για πολλά χιλιόμετρα.Προσωρινή λύση είναι και ουσιαστικά δε λύνει το πρόβλημα.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πάρα πολὺ ἀκριβά.

Ίσως. Μια καλή επιλογή πάντως όσον αφορά αντοχή είναι Bridgestone λόγω σκληρότερης γόμας. Αλλά για τους ελληνικούς καθρέφτες (γτ δρόμοι δεν είναι) είναι αρκετά σκληρά και δεν ζεσταίνονται.

Επισκέπτης
Αλλά για τους ελληνικούς καθρέφτες (γτ δρόμοι δεν είναι) είναι αρκετά σκληρά και δεν ζεσταίνονται.
Ἐπὶ τῇ εὐκαιρίᾳ νὰ εἴπωμεν ὅτι ὅλα τὰ πωλούμενα ἐπίσωτρα ἐν Ἑλλάδι εἶναι μελετημένα δι' ὁδήγησιν κατὰ τὸ θέρος ἤ ἐν πάσῃ περιπτώσει εἰς εὐκράτους συνθήκας. Τὰ ἐπίσωτρα χειμῶνος εἶναι ἄλλη ὑπόθεσις. Εὐτυχῶς χρειάζονται σπανίως.

NBAZ

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
38
Like
1.793
Πόντοι
3.057
Φίλε το είχα στο μυαλό μου πολύ καιρό γιατί όπως είπε και ο άλλος είναι φαγωμένα οπότε είναι ευκαιρία τώρα.Η ρεζέρβα απόσο ξέρω δεν είναι για πολλά χιλιόμετρα.Προσωρινή λύση είναι και ουσιαστικά δε λύνει το πρόβλημα.
Εάν η ρεζέρβα είναι ίδιες διαστάσεις με τα λαστιχά σου και όχι ποδηλάτου που βάζουν τώρα στα αυτοκίνητα, για οικονομία χώρου και κόστους τσέκαρε την αν δεν είναι παλία η με χιλιόμετρα και βάλ την μη μασάς και όταν είσαι πιο άνετος οικονομικά κάνεις την αγορά ελαστικών....

Επισκέπτης
Μὲ ἐλαστικά, πέδας καὶ ἀποσβεστήρας δὲν πρέπει νὰ παίζωμεν.

Οἰκονομία κάνωμεν εἰς τὴν φανοποιίαν, ἔστω καὶ εἰς τὰ διαστήματα ἀλλαγῆς ἐλαίου.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.015
Πόντοι
2.606
Η ρεζέρβα του θα ειναι ντοτ του 2002 τι να βάλει άσε που δεν θα ειναι και ίδια διάσταση πάνε βάλε ρε φιλε 2 καινούργια λάστιχα κι άσε τις αλχημείες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom