Νέα

Πρόβλημα με Διαχειριστή πολυκατοικίας με τον σκύλο μου.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
νοικιασα ενα σπιτι κ οταν μου το πρωτοεδειξε η μεσιτρια την ρωτησα αν επιτρεπονται κατοικιδια κ μου ειπε ναι βεβαιως.επισης το συμβολαιο δεν αναγραφει τιποτα για κατοικιδια.Μονο λεει να τηρηθουν οι κανονισμοι της πολυκατοικιας τον οποιο κανονισμο δεν τον εχω δει ποτε.μετα απο ενα μηνα που μενω σκαει σημερα ο διαχειρηστης να του σκασω το νοικι κ μου λεει υπαρχει προβλημα με τον σκυλο μου κανανε παραπονα κατι κολωγριες.Ο σκυλος δεν εχει ενοχλησει κανεναν ουτε που γαβγιζει ολη μερα κοιμαται.γαλλικο μπουλντογκ ειναι.τι μπορω ρε παιδια να κανω για να τελιωσει το θεμα γιατι μου εχουν ζαλισει τα αρχιδια κ δεν παλευεται η φαση.?

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
κανε ευθανασία....

στους γερους της πολυκατοικίας σου  

spookk

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
εγω απ οσο ξερω ο νομος επιτρεπει εως και 2 κατοικιδια ανα διαμερισμα. ασχετα με το τι λεει το καταστατικο της καθε πολυκατοικιας και η καθε γρια του διπλανου διαμερισματος. μη μασας ψαξτω λιγο και πες του διαχειριστη οποιος εχει παραπονα να στα κανει ο ιδιος και οχι με απεσταλμενους

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Γγγγγγγγγγγγάααααααααααααααααααβ....!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ωραιος είσαι ρε γκάζτες και γενικα εσεις η μοντ.......

Αφηνετε να ανοιγουν οτι μαλακια τους κατέβει και ολοκληρο τσαμπιονς λιγκο το σβήνετε   :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ναι τον νομο τον βρηκα και λεει οντως αυτο που ειπε απλα να μνη ενοχλει κ τετοια το οποιο το κανει.απλα σκεφτομουνα μηπως στειλω κανενα εξωδικο με τον νομο κοτσαρισμενο μπας και ηρεμησουνε....Δεν γινεται να πηγαινω να γαμαω την Μαντονα και να γυρναω σπιτι να αραξω και να μου ζαλιζουνε τα ουμπαλα......

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι τον νομο τον βρηκα και λεει οντως αυτο που ειπε απλα να μνη ενοχλει κ τετοια το οποιο το κανει.απλα σκεφτομουνα μηπως στειλω κανενα εξωδικο με τον νομο κοτσαρισμενο μπας και ηρεμησουνε....Δεν γινεται να πηγαινω να γαμαω την Μαντονα και να γυρναω σπιτι να αραξω και να μου ζαλιζουνε τα ουμπαλα......
Χεσε μας και εσυ με τα σκυλια μωρε επειδη αγοράζετε γαιδουρια αντι για σκυλια δεν φταει κανεις, δεν φτάνει εκει πέρα που σε καθε στενο εχει σκατα και μαλακιες !

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Ωραιος είσαι ρε γκάζτες και γενικα εσεις η μοντ.......

Αφηνετε να ανοιγουν οτι μαλακια τους κατέβει και ολοκληρο τσαμπιονς λιγκο το σβήνετε   :jerking: :jerking: :jerking:

τι εχεις πιει?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Να ζητήσεις να δεις το καταστατικό..
Αν πάλι δεν βγάλεις άκρη και το συμβόλαιο δεν λέει πουθενά ότι απαγορεύεται να έχεις κατοικίδιο τον κώλο τους να χτυπάνε κάτω ο σκύλος δεν φεύγει...
Νόμιμα..
Να φύγουν αυτοί...να πάνε αλλού...

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Χεσε μας και εσυ με τα σκυλια μωρε επειδη αγοράζετε γαιδουρια αντι για σκυλια δεν φταει κανεις, δεν φτάνει εκει πέρα που σε καθε στενο εχει σκατα και μαλακιες !

φιλαρακο τραβα μια να ηρεμησεις.......εισαι κ του 1990 πιτσιρικι οποτε την παλαμη την εχεις κανει αθλημα.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287

βάλε φίμωτρο στον διαχειριστή... όχι στο σκύλο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στο κάτω κάτω πάρε μαζί σου και τον σκύλο στης Μαντόνας... θα της δείξεις πως είσαι κουλτουρίαρης και θα σε συμπαθήσει περισσότερο!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ελα τωρα που δεν το παραδεχεσαι τα σπυρακια σου κανουν μπαμ απο μακρια......!Αν οντως δεν εισαι αποδειξε το.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ελα τωρα που δεν το παραδεχεσαι τα σπυρακια σου κανουν μπαμ απο μακρια......!Αν οντως δεν εισαι αποδειξε το.
Δεν μπορω να το αποδείξω γιατη θα σας ριξω το πυον απο τα σπυρακια....  Ειτε ειμαι 20 ειτε 25 τι διαφορα εχει? Εγω μεχρι να πεθάνω θα τραβάω μαλακια....

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Τώρα θα πλακωθείτε εδώ?
Αν είναι να κάνετε πρώτα λίγο διάλειμμα να τρέξω ν'αγοράσω σκύλο γιατί δεν έχω..να τον αμολύσω να σας φάει να ησυχάσουμε πια...!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΚΑΙ 10 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΡΙΝ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΩ 10 ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΙΟΤΗ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΛΟΙΠΝ       :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γκαζτες σε θέλω ετοιμο ε?

KATERINA69