majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
στο γαλατσι μενεις μωρη λουκια??
Πατήσια....στο γαλατσι μενεις μωρη λουκια??
Τι λες καλέ?Περι σκυλου και διαχειριστη τώρα, βάλτου να του φάει το ενα αρχιδι και μετα να δουμε αν θα ξανακάνει παράπωνα....
Σιγα μην του εδεινε να φάει κανα κοκκαλο και πολυ του έδεινε...Τι λες καλέ?
Έκανε αμαν να το μεγαλώσει ο άνθρωπος με τα κοκαλάκια του...με τα μπιφτεκάκια του..κι εσύ του λες να δαγκώσει το ένα του τ'αρχίδι να πάθει και τιποτα το σκυλάκι?
Απαπαπαπα...
Μπα..είχα σκύλο και ξέρω..Σιγα μην του εδεινε να φάει κανα κοκκαλο και πολυ του έδεινε...
Τώρα θα πλακωθείτε εδώ?
Αν είναι να κάνετε πρώτα λίγο διάλειμμα να τρέξω ν'αγοράσω σκύλο γιατί δεν έχω..να τον αμολύσω να σας φάει να ησυχάσουμε πια...!!!!
Γεια σε ολους. Ο κανονισμος μπορει να λεει ο,τι βλακεια θελεις. Ο ΝΟΜΟΣ απο την αλλη, επιτρεπει σε καθε σπιτι κατοικιδια ζωα. Μαλιστα, ενα απο καθε ειδος. Ο,τι κι αν σου λενε μην μασησεις. Αν εισαι δυσπιστος σε αυτο, οπως ημουν κι εγω αλλωστε, δεν εχεις παρα να ρωτησεις καποιο δικηγορο να στο επιβεβαιωσει.
γιαααα χαχαχαχαχαχαχα... μαθουσαλιξαχαχαχαχα νωε σε λενε?
1. Οι γριές είναι πολλαπλό πρόβλημα που μόνο η ευθανασία (τους) μπορεί να λύσει.Αν οι γριές ισχυριστούν ότι ενοχλούνται από θορύβους γαυγίσματα κλπ κλπ έχουν το πάνω χέρι.
Εμένα μου έστελναν σχεδόν κάθε μέρα την αστυνομία πέντε με έξι το πρωϊ ενώ ο σκύλος κοιμόταν του καλού καιρού. Στο τέλος του έριξαν φόλα στο μπαλκόνι. Ξέρω ποιός το έκανε αλλά άντε να το αποδείξεις.