Μια δική μου άποψη..
Δεν καταλαβάινω γιατί ορισμένοι άντρες το παίζετε "δύσκολοι" αλλά με την έννοια του "δε θα ασχοληθώ και άλλο μαζί της, μη τυχόν και με πεί μαλάκα".
Νομίζω πως έχετε ψηλά τον αμανέ. Είναι κακό να διεκδικείτε κάτι που σας αρέσει? Είτε αισθάνεστε κάτι, είτε απλά σας καυλώνει και θέλετε να πηδήξετε.
Δεν είναι κακό να διεκδικείς κάτι που σου αρέσει.
Αρκεί όμως να το κάνεις με το σωστό τρόπο, να μην ξεπερνάς τα όρια, και να μην διακηβεύεις την αξιοπρέπειά σου για αυτό.
Δεν διεκδικώ το αλάθητο του πάπα, αλλα δεν θα κάνω ποτέ τη ψυχή μου χαλάκι για να σκουπίσει τα πόδια της καμμιά πριγκηπέσα όσο όμορφη και να είναι, και όσο και να με καβλώνει, και όσο και αν ακόμη την εχω ερωτευθεί.
Και αυτό για δυο λόγους. Πρώτον γιατί σέβομαι τον εαυτό μου, και δεύτερον διότι αυτός είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να τη χάσω.
Πιστέύω με βάση προσωπικά αλλά και γενικότερα δεδομένα απο τους γύρω μου, ότι αν μια γυναίκα αρχικά σε απορίψει με οποιαδήποτε δικαιολογία,, στο 90% των περιπτώσεων θα σε ξαναπορίψει και σε μια δεύτερή σου προσπάθεια. Κάπου εκεί βάζω εγώ προσωπικά το όριό μου, και πάω για άλλα.
Κατα την ταπεινή μου άποψη όποιος επιμένει πέρα απο τη δεύτερη απόριψη γίνεται απλά ένας μουνόδουλος κακομοίρης. Και αν κάτι απωθεί τις γυναίκες όπως το λιβάνι το διάολο είναι η αντρική κακομοιριά.
Αν πραγματικά δεν μπορεί να βγεί μαζί σου όταν τις προτείνεις μια μέρα, αλλά σε γουστάρει, στις περισσότερες περιπτώσεις μόνη της θα σου αντιπροτείνει μια άλλη μέρα, συγκεκριμενη μέρα όμως, οχι σε γενικόλογη μελοντικη βάση.
Φιλικά πάντα.