alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τι εισαι?δλδ τυπε, ή ρομαντικη ψυχη ή πουτανα..κατι ενδιαμεσο δεν υπαρχει ε?
δε πειραζει, μ αρκει εμενα π ξερω τι ειμαι ..
Τι εισαι?δλδ τυπε, ή ρομαντικη ψυχη ή πουτανα..κατι ενδιαμεσο δεν υπαρχει ε?
δε πειραζει, μ αρκει εμενα π ξερω τι ειμαι ..
Ετσι θα μου λες?Το πουτανάκι σου
Γαμήσι έπεσε μωρή ή με τα χιτάτσι την βγάλατε?
τουτη δω ζει τον μυθο της τωραΑγάπη!
Μόνο αγάπη, παιδιά!
τουτη δω ζει τον μυθο της τωρα
Εύγε στην κα. Πενταγιώτισα τόσο για το νήμα που άνοιξε [ είτε είναι πραγματικότητα είτε είναι μυθοπλασία ] όσο και την ειλικρινή περιγραφή του σωματότυπού της σε ένα τόσο σκληρό περιβάλλον όπως αυτό του μπου.
Προτιμητέα αυτή η συμπεριφορά από συμπεριφορές άλλων θηλυκών νικς όπως π.χ. αυτό της κας. Wilde Rose, η οποία [ προτού εκδιωχθεί από το νήμα των παππούληδων πακέτο με τον Αλέκο τον Δροσερό τον Α΄ τον Φοφίκο ] μας παρουσιαζόταν ως ο λευκός κλωνος της Naomi Kampbell, για να αποδειχθεί στην συνέχεια και μετά την αυτοπρόσωπη μαρτυρία του κ. the Saint, ότι είναι πλέον ευμέγεθης [ και γι΄ αυτό πλέον ευδιάκριτη ] από τη Naomi Kampbell και περίπου 50 κιλά βαρύτερή της.
Τι ειναι ολα αυτα?0.ο το διαβασα επειδη τ εγραψες εσυ αλλα ειναι αρρωσστοοο ρε αυτο Jesus
Πολυ βια
Παρατηρουσα ομως εκεινον και μου αρεσε πολυ, σωμα γεματο δυνατο με δυνατα χερια με μεγαλη πλατη ωραιο στηθος και χοντρα ποδια ολα αρμονικα δομημενα πανω του'
γιατι δεν ανοιγες καλυτερα ένα θεμα ο χοντρος και η χοντρη κανανε γυμναστικη ?????
ηταν γεροδεμενος!!οχι χοντρος!!
Ώπα!!!
Σεις από μόνη σας τον περιγράφετε χοντροπόδαρο.
Aυτο που λες με τα ποδια, εχω ακουσει κι αλλες γυναικες να το λενε. Τελικα πρεπει να σας σπουδασει κανενας απο κοντά για να αντιληφθει τι σας πειραζει και τι οχι πανω μας.ε ναι γτ εχουε συνηθισει οι αντρες να εχουν ποδια καλαμακια, αλλα αυτος δεν ειχε. ειχε ωραια δυνατα ποδια κ γενικα ολο το σωμα.
Aυτο που λες με τα ποδια, εχω ακουσει κι αλλες γυναικες να το λενε. Τελικα πρεπει να σας σπουδασει κανενας απο κοντά για να αντιληφθει τι σας πειραζει και τι οχι πανω μας.
Ας πουμε καμια δεν εχω αντιληφθει να ενοχλειται απο λιγη κοιλιτσα, ενω ολες αρεσκονται στα "γεματα" ποδια.
Aυτο που λες με τα ποδια, εχω ακουσει κι αλλες γυναικες να το λενε. Τελικα πρεπει να σας σπουδασει κανενας απο κοντά για να αντιληφθει τι σας πειραζει και τι οχι πανω μας.
Ας πουμε καμια δεν εχω αντιληφθει να ενοχλειται απο λιγη κοιλιτσα, ενω ολες αρεσκονται στα "γεματα" ποδια.