Να σου απαντήσω αγαπητέ φίλε... Αν και δεν είμαι ούτε βιολόγος ούτε γιατρός επειδή είχα και εγώ μια απορία σχετικά με το σώμα μας ρώτησα κάποιον ειδικό και μου απάντησε. Ο άντρας και η γυναίκα έχουν κοινά χαρακτηριστικά όταν είναι έμβρυα έχουν πάρα πολλά κοινά χαρακτηριστικά δυό από τα οποία είναι οι θηλές και το μουνί.... όταν το άκουσα αυτό έπαθα έκπληξη και ρώτησα περισσότερες πληροφορίες και διευκρίνηση και μου είπε ότι... στο στάδιο της ανάπτυξης του εμβρύου και οι άνδρες έχουν νιμού αλλά στάδιο με στάδιο αναπτύσσεται και κλείνει (μεγαλώνουν και κλείνουν τα μουνόχειλα και μέσα σε αυτά αναπτύσσονται οι όρχεις και η κλειτορίδα μεγαλώνει και γίνεται πέος. Πέος - κλειτορίδα είναι ομόλογα όργανα) και αυτό είναι λογικό γιατί αν παρατηρήσουμε όλοι στην περιοχή των αρχιδιών υπάρχει μια γραμμή που φαίνεται σαν συγκόλληση. Οι θηλές όμως δεν εξαφανίζονται στον άντρα απλώς μένουν υποανάπτυκτες (ενώ στις γυναίκες μένει η δυνατότητα ανάπτυξης η οποία κορυφώνεται κατά την εφηβεία) εκτός και αν ο άντρας έχει μια διαταραχή που μεγαλώνει το στήθος του σαν γυναίκας και ονομάζεται γυναικομαστία...
ουσιαστικά δεν χρησιμέυουν σε τίποτα πιστεύω αλλά κάπου άκουσα πως υπάρχουν νεύρα όπως υπάρχουν στις γυναίκες που άμα σε γλύψει κάποια μπορεί να ηδονιστείς εξίσου όσο μια γυναίκα που της γλύφουν τα βυζιά... δεν ξέρω όμως εαν είναι τόσο δυνατή η ηδονή που μόνο με το γλείψιμο μπορείς να έχεις οργασμό ή κάποια γυναίκα μονο με γλύψιμο στήθους φτάνει σε οργασμό αλλά πιστεύω πως δεν γίνεται αυτό.