ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Εγώ φταίω που δεν έχεις διαβάσει βιολογία? :S
ε ναι ρε τυπε. αφου σου λεω δειχτο να μαθω και δε βοηθας
Εγώ φταίω που δεν έχεις διαβάσει βιολογία? :S
Έχω κάνει αποχή 2 μήνες σχεδόν,απ΄την τελευταία εμπειρία...Ψάχνω κάτι κουκλίστικο,θυληπρεπές...κάτι έχω εντοπίσει,αλλά το αναβάλω συνεχώς..Προς το παρόν στα νορμάλ κατατόπια.. ;) Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον..![]()
![]()
Μήπως να σε πάω και για τσίσα σου?ε ναι ρε τυπε. αφου σου λεω δειχτο να μαθω και δε βοηθας
Μήπως να σε πάω και για τσίσα σου?![]()
πω.Ο χοσε σε έχυσε στα μουτρα
Μπράβο.Άκου τώρα να μαθαίνεις.Σύμφωνα με τη βιολογία το έμβρυο έχει και θηλυκά και αρσενικά γεννητικά όργανα μέχρι το κατάλληλο χρωμόσωμα να επικρατήσει και να γίνεις αγοράκι ή κοριτσάκι.στο κατουρημα εχω μαστερ![]()
μεγαλα βυζια με μεγαλες ρωγες ισως???Μεγαλες ρωγες να κρεμαμε κανα παλτο τωρα το χειμωνα![]()
![]()
Μπράβο.Άκου τώρα να μαθαίνεις.Σύμφωνα με τη βιολογία το έμβρυο έχει και θηλυκά και αρσενικά γεννητικά όργανα μέχρι το κατάλληλο χρωμόσωμα να επικρατήσει και να γίνεις αγοράκι ή κοριτσάκι.
Διαβάζουμε και κανα βιβλίο που και που.
Αν ξέρεις Αγγλικά διάβασε αυτό. ;)
All embryos are identical in external appearance for the first eight weeks of gestation, and then several factors nudge the infant toward male or female development. In the seventh week, the embryo has both male and female primordial ducts. In the normal female fetus, the millerian duct system then develops into oviducts and a uterus. In the normal male fetus, the wolferian duct system on each side develops into the epididymis and vas deferens. The external genitalia are similarly bipotential until the eighth week (The reproductive organs and genitals associated with "female" or "male" arise from the same initial (fetal) tissue). Thereafter, the urogenital slit disappears and male genitalia form or alternatively, it remains open, and female genitalia form.
αυτο ρε τιτανα μου δεν εχει καμια σχεση με τη δηλωση "στην αρχη ολοι εχουμε μουνι". αυτο που λεει ειναι οτι δεν εχεις ουτε μουνι ουτε πουλι και τα εργαλεια φτιαχνονται μετα την 8η εβδομαδα. μαθε σωστη μπαλιτσα.
Έχεις και μουνί και πούτσο.Τι δεν καταλαβαίνεις? Το λέει ξεκάθαρα.αυτο ρε τιτανα μου δεν εχει καμια σχεση με τη δηλωση "στην αρχη ολοι εχουμε μουνι". αυτο που λεει ειναι οτι δεν εχεις ουτε μουνι ουτε πουλι και τα εργαλεια φτιαχνονται μετα την 8η εβδομαδα. μαθε σωστη μπαλιτσα.
Εμπλοκή πάθατε ε? Δεν πειράζει...
Ναι,ναι....
Διαβάσαμε και καταλαβαίνουμε
OK
(Που ξεκινάει ένα θρεντ και που καταλήγει,σε άσχετα πράγματα)
Ξαναθυμίζω μπας και καταλάβoυν:In the seventh week, the embryo has both male and female primordial ducts. ;)Ναι,ναι....
Διαβάσαμε και καταλαβαίνουμε
OK
(Που ξεκινάει ένα θρεντ και που καταλήγει,σε άσχετα πράγματα)
Αυτό το spamming ρε παιδί μου. Και πες εντάξει σε αυτό το θρεντ είναι πιο χαλαρό το θέμα. Σε άλλες περιπτώσεις χάνεις τη μπάλα. Θες να βρεις μια πληροφορία και διαβάζεις επί ώρες αρλούμπες..