You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρώτη φορά sex cinema Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Nick1977
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 14K
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Μην φορεσεις βρακι και βουστσισε τα δοντια σου
Kariolitsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2021
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Εξαρτάται τι ακριβώς ψάχνεις σε ηλικία και έθνος...Πρώτη φορά λέω να πάω Θεσσαλονίκη σε σινεμά έχετε να προτείνετε κάτι?, ευχάριστω
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
στο bluevision ή στο Play ή στο Λαϊκον ολα στο Βαρδαρι στη Θεσσαλονικη.
Οποιος-α θελει να παμε να με ξεφτελισει δημοσια ή ομαδικα και ειδικα στο Play να με αλυσιδοδεσει με αλυσιδες που εχει το σταυρο Χ στο υπογειο του μαστιγωνοντας με ανελεητα. Ειμαι παθητικη μαζοχα pantyhosed sissy δουλα χωρις ορια και λεξη ασφαλειας για καθε διαστροφη ανωμαλια και βασανισμο μονος-η σας ή με παρεες σας.
{ Μπορω το πρωι απο τις 9 μεχρι τις 3 το μεσημερι και ΜΟΝΟ Δευτ - Παρ οχι ΣΚ }
Αλλα και στο εγκατελημενο γκρεμι στη Γιαννιτσων να με πατε για Σ/Μ οργια ομαδικα ή οχι ειμαι στη διαθεση σας.
Φυσικα τα παντα μπορειτε να τα φωτογραφιζετε και βιντεοσκοπειτε σηκωνοντας τα παντου με το προσωπο της δουλας Ραννιας να φαινεται
το 150εκ δερματινο με κομπους και στις εννια ουρες του μαστιγιο μου για ανελεητα πατοκορφα μαστιγωματα μπρος-πισω χωρις λεξη ασφαλειας
Οποιος-α θελει να παμε να με ξεφτελισει δημοσια ή ομαδικα και ειδικα στο Play να με αλυσιδοδεσει με αλυσιδες που εχει το σταυρο Χ στο υπογειο του μαστιγωνοντας με ανελεητα. Ειμαι παθητικη μαζοχα pantyhosed sissy δουλα χωρις ορια και λεξη ασφαλειας για καθε διαστροφη ανωμαλια και βασανισμο μονος-η σας ή με παρεες σας.
{ Μπορω το πρωι απο τις 9 μεχρι τις 3 το μεσημερι και ΜΟΝΟ Δευτ - Παρ οχι ΣΚ }
Αλλα και στο εγκατελημενο γκρεμι στη Γιαννιτσων να με πατε για Σ/Μ οργια ομαδικα ή οχι ειμαι στη διαθεση σας.
Φυσικα τα παντα μπορειτε να τα φωτογραφιζετε και βιντεοσκοπειτε σηκωνοντας τα παντου με το προσωπο της δουλας Ραννιας να φαινεται
το 150εκ δερματινο με κομπους και στις εννια ουρες του μαστιγιο μου για ανελεητα πατοκορφα μαστιγωματα μπρος-πισω χωρις λεξη ασφαλειας
Συνημμένα
peteinos40
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
Άλλος παπάρας εδώ...ή παπάρα η Ράνια, που μας δείχνει πόσο πατσαβούρα είναι....που κ ο τελευταίος πεινασμένος δεν τον πηδάει....φτάνει μωρη πουτσοζητιανα....μας τα πρηξες, τράβα βγες στην σύνταξη ....σαπιλα....είσαι σκέτη αηδία ?????
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.487
- Πόντοι
- 3.556
Τυπε με τον Λιλά έχεις κάποια σχέση ??Ελάτε στο play να με μαστιγωσετε αλυσιδοδενοντας με στο σταυρό Χ τραβωντας με σε βίντεο διαπομπευοντας με παντου ως τελειωμένη δούλα παρατωντας με εκεί δεμένη
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.487
- Πόντοι
- 3.556
Νομίζεις!!!!!!!Όχι καμία
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Tυπε βαψου μπλε και πηδα στο θερμαικο.
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
Ιδέα δεν έχω ποια είναι αυτή που λέτεΝομίζεις!!!!!!!
Διαγραμμένο μέλος 218442
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2022
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
καλημερα αγορια και γω γουσταρω να παω σε τετοιο σινεμα..οποιος γουσταρει να παμε παρεα ας πει
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Δεν κλείσαν όλα ? το Βίλμα?
Στη Θεσσαλονικη εχουν απομεινει τρια τσονταδικα: Βιλμα, X-Play και Blue Vision. Φυσικα υπαρχει και η σαουνα (splash)Δεν κλείσαν όλα ? το Βίλμα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 130
- Εμφανίσεις
- 12K