apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αυτο ειναι το κομμα του λιλα τυπεεθνικη ελπιδα για παντα!
καλα ρε τυπε ο χαριζω οικοπεδα 0 ψηφους συγκεντρωσε στις εκλογες;
τον μαιο αυτο ελεγε οτι θα ψηφισει
αυτο ειναι το κομμα του λιλα τυπεεθνικη ελπιδα για παντα!
καλα ρε τυπε ο χαριζω οικοπεδα 0 ψηφους συγκεντρωσε στις εκλογες;
την εβγαλαν ακυρη τυπε :SΜία ψήφο πήρε, και το εκανε και θεμα οτι "ποιος ανοητος με ψηφισε".
καλα τυπε ας χαριζε οικοπεδα σε ολους θα σου ελεγα εγω κριμα που δεν εκλεχτηκεΜία ψήφο πήρε, και το εκανε και θεμα οτι "ποιος ανοητος με ψηφισε".
Ας βγει καποιος να πει οτι απο αυριο καταργουνται οι δασικες εκτασεις και κανουμε ολα τα δαση οικοπεδα, και θα σου πω εγω τι θα παρει.καλα τυπε ας χαριζε οικοπεδα σε ολους θα σου ελεγα εγω κριμα που δεν εκλεχτηκε
καποιοι μπαχαλακηδες ελεγαν οτι τελικα ψηφισε χρυση αυγη τυπεαυτο ειναι το κομμα του λιλα τυπε
τον μαιο αυτο ελεγε οτι θα ψηφισει
θελουν να του κολλησουν την ταμπελα του φασιστα τυπεκαποιοι μπαχαλακηδες ελεγαν οτι τελικα ψηφισε χρυση αυγη τυπε
Κοινωνιολογικό συμπέρασμα...Ρούναρ μιλάει τώρα...
Το ότι βρίσκονται τόσοι πολλοί ναζί και μπαίνουν και ψηφίζουν σε ένα site που αφορά μπουρδέλα και πουτάνες δείχνει τη γελοιότητα και τη γραφικότητα που χαρακτηρίζει ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού !!
Δεν κάνω πλάκα,άλλωστε είμαστε η χώρα που θεωρεί μέρος του πολιτισμού της τον καραγκιόζη ! Που αλλού θα μπορούσε να γίνει αυτό ?? Αυτό δυστυχώς λέει πολλά
Εχεις απόλυτο δίκιο .Πρεπει να γίνεις πρωθυπουργός εσυ !
η εθνικη ελπιδα εχει παραπανω τυπε
ΟΎΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ !!
O Συριζα τι ειναι δηλαδη?ΔΗΜΑΡ 0,7%, με 1 ψηφο...
Δικη μου.
Και το ΠΑΣΟΚ καλα παει... Johnny κι αλλοι 2!
Νομιζω η "ευρωπαϊκη κεντροαριστερα" οδευει προς τις ευρωεκλογες ως τρενο!
Δεν πληρώνονται με μισθό οι πρωθυπουργοί ;
Μόνο μίζες παίρνουν ;
Μηπως ξερεις σε τι αναφεροταν ο μακαριτης οταν μιλησε για "φιλοδωρηματα"?Aυτοί δεν είναι μισθοί,αλλά φιλοδωρήματα που έλεγε κι'ο Αντρέας !! Τα χοντρά βγαίνουν απ'τις μίζες !
Μηπως ξερεις σε τι αναφεροταν ο μακαριτης οταν μιλησε για "φιλοδωρηματα"?
Μηπως ξερεις σε τι αναφεροταν ο μακαριτης οταν μιλησε για "φιλοδωρηματα"?
Νομίζω πως κατηγορούσε τις συντάξεις που έδινε ο ίδιος !!
Οχι, αυτο ηταν το "δωρακι" που ειχε παρει καποιο λαμογιο επι των ημερων του.Νομίζω 500 εκ. δραχμές ,δηλαδή 1,5 εκ. ευρώ .
Οχι, αυτο ηταν το "δωρακι" που ειχε παρει καποιο λαμογιο επι των ημερων του.
Και ελεγε "ειπαμε να κανει ενα δωρακι στον εαυτο του αλλά οχι και 500 εκατομ."