apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μας κοψανε και αλλους ψηφους :Sρε τύπε μας δουλεύεις; υπαλληλος εισαι; η Εθνική ελπίδα είχε 4.303 ψήφους
τυπε μας κοψανε και αλλους ψηφους :Sρε τύπε μας δουλεύεις; υπαλληλος εισαι; η Εθνική ελπίδα είχε 4.303 ψήφους
εχει ρευμα το κινημα στο σαιτ(38.2%) Χρυσή Αυγή .Πολύ έγκυρη η δημοσκόπησή μας ..τι να λέμε!
ασε ρε απατεωνακαλά εθνική ελπίδα μόνο εγώ ψηφισα; :S
ο χαρακτηρισμος σου επιστρεφεται.φασιστας εισαι και φαινεσαιΚι'εγώ "εθνική ελπίδα" ψήφισα στο γκάλοπ,αλλά στις ευρωεκλογές θα το ρίξω στο "ουράνιο τόξο" !!
Εντυπωση μου κάνει πάντως που τόσα πολλά φασιστοειδή ξεχαρμανιάζουν στο bourdela.com και βγαίνει πρώτη η Χρυσαυγή!
ο προεδρος ζει!
αν δεν ηταν κωλοτουμπας και δεν εμπαινε στην κυβερνηση σιγουρα τυπεαν δεν ειχε κανει την μπαρουφα με το μνημονιο στις αρχες...πιστευω θα ειχε διψηφιο νουμερο μεσα στη βουλη σημερα
αν δεν ητανε οπου φυασει ο ανεμος,αν δεν ηταν γλυφτης ολων,αν δεν........ αν δεν........αν δεν........αν δεν........αν δεν.......αν δεν................αν δεν........αν δεν........αν δεν........αν δεν........αν δεν........αν δεν........αν δεν........αν δεν........αν δεν........ αλλα δυστηχως ειναι ΜΕΓΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ τυπε και θα ειναι μια ζωη στη γ τοπικη κατηγορια.αν δεν ηταν κωλοτουμπας και δεν εμπαινε στην κυβερνηση σιγουρα τυπε
Κι εγω την ιδια απορια ειχα. Βεβαια στο θεμα των κλωνων ειχα εκφρασει αποψεις, αλλα κανεις δεν τοποθετηθηκε υπερ αυτων www.bourdela.com/forum/index.php?topic=23410.450]click here[/url]πιο στημενη δημοσκοπηση δεν εχω δει.
Οι καπιταλιστες, δεξιοι καθε φυσεως (βαλε κι εμενα μεσα) αποτελουν την πλειοψηφια αυτων που πανε τις αφραγκες κορασιδες του πρωην ανατολικου μπλοκ.Εντυπωση μου κάνει πάντως που τόσα πολλά φασιστοειδή ξεχαρμανιάζουν στο bourdela.com και βγαίνει πρώτη η Χρυσαυγή!
αν δεν ειχε κανει την μπαρουφα με το μνημονιο στις αρχες...πιστευω θα ειχε διψηφιο νουμερο μεσα στη βουλη σημερα
ο χαρακτηρισμος σου επιστρεφεται.φασιστας εισαι και φαινεσαι
Αυτός ο Χρυσαυγίτης παραξηγήθηκε που τους είπα φασίστες !! Τελικά πρέπει να είμαστε χώρα τρελών !!