Νέα

Πρόθεση ψήφου 15/04/2023 - Version 09 - Μυστική ψηφοφορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα npnp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί θα ψηφίζατε αν είχαμε σήμερα εκλογές;

• Νέα Δημοκρατία

Ψήφοι: 72 31,7%
  • ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Ψήφοι: 37 16,3%
  • ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Εθνική Δημιουργία

Ψήφοι: 14 6,2%
  • ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. - Μπογδάνος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑΤΡΙΔΑ - Λατινοπούλου

Ψήφοι: 4 1,8%
  • Εθνική Λαϊκή Συνείδηση (ΕΛΑΣΥΝ)

• Εθνικό κόμμα Έλληνες

Ψήφοι: 33 14,5%
  • Ελληνική Λύση

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΕΡΑ 25

Ψήφοι: 10 4,4%
  • Κ.Κ.Ε.

Ψήφοι: 17 7,5%
  • Μ-Λ Κ.Κ.Ε.

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΟΑΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,4%
  • Πνοή Δημοκρατίας - Κούβελας

• Μέτωπο Νίκης - Ραχήλ Μακρή

Ψήφοι: 3 1,3%
  • Πλεύση Ελευθερίας

• ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

• Ένωση Κεντρώων

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΠΑΜ - Καζάκης

Ψήφοι: 5 2,2%
  • Ελεύθεροι Ξανά

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΕΝΩΝΩ

• Πατριωτικη Ενωση - Προδρομος Εμφιετζογλου

• Ελεύθεροι Άνθρωποι

• ΔΗ.ΠΑ.Κ

• Δημοκρατική Αναγέννηση

• Οικολόγοι Πράσινοι

Ψήφοι: 7 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    227
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.880
Πόντοι
456
Το ότι πιο πολύ λένε ότι θα ψηφίσουν ΝΔ επιβεβαιώνει ότι το bou απαρτίζεται από μαλακες
Οχι μονο αυτο τυπε αλλα δευτερο κομμα ειναι αυτοι που ελεγαν οτι θα βαρανε νταουλια και θα χορευουν οι αγορες (με τα γνωστα αποτελεσματα οταν κυβερνησαν) ,τριτο κομμα ειναι το ΠΑΣΟΚ με νεο ΑΦΜ γιατι μπουμπουνισαν τους παντες με το προηγουμενο ,τεταρτο κομμα ειναι το ΚΚΕ που εχουν ξεχασει και οι ιδιοι τον λογο υπαρξης τους ενω παραδοξως ειναι πολυ χαμηλα ο αποκλειστικος διανομεας επιστολων του ιησου.
Μαλλον δεν ειμαστε και πολυ θρησκοι εδω στο μπου.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Το ότι πιο πολύ λένε ότι θα ψηφίσουν ΝΔ επιβεβαιώνει ότι το bou απαρτίζεται από μαλακες
Μεγάλα λάθη προηγούμενων γενεών, ανέθρεψαν παιδιά φοβικά, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και έφτασαν σε σημείο να πιστεύουν πως τους αξίζει ο Μητσοτάκης .

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Μεγάλα λάθη προηγούμενων γενεών, ανέθρεψαν παιδιά φοβικά, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και έφτασαν σε σημείο να πιστεύουν πως τους αξίζει ο Μητσοτάκης .
Αφού απογοητεύτηκαν από τον Τσίπρα...

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Σπουδαία αλήθεια ..2023 κ ακόμα κυνηγάμε κομμουνιστές τούς θεωρούμε άθεους κ προδότες του έθνους.....ευτυχώς τα διαβάζω μόνο εδώ κ δεν τα ακούω στην προσωπική μου ζωή .
Υπόψιν δεν είμαι ΚΚΕ
Είμαι ΚΚΕ Μ-λ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.998
Πόντοι
6.515
Τζήμερος παει καλα στο σαιτ

Ποιος είναι ο δευτερος ψαγμένος που ψήφισε Ραχήλ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Δεν πειραζει βλαμμενε, ευτυχως υπαρχετε και εσεις τα τσιπροσκυλα που ακομα βαρατε τα νταουλια αλλα μαντεψε, οι αγορες δε χορευουν….

Εδιτ Χριστος Ανεστη αθεε κομμουνιστη.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Δεν πειραζει βλαμμενε, ευτυχως υπαρχετε και εσεις τα τσιπροσκυλα που ακομα βαρατε τα νταουλια αλλα μαντεψε, οι αγορες δε χορευουν….
Μας φτάνει που πήρες πίσω εσυ τη Μακεδονία ρε κουλόσκυλο, ακόμα φοράς περικεφαλαία, βάλτην στον κώλο σου τώρα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Μας φτάνει που πήρες πίσω εσυ τη Μακεδονία ρε κουλόσκυλο, ακόμα φοράς περικεφαλαία, βάλτην στον κώλο σου τώρα.
Ποιος σου ειπε οτι εγω θα παρω τη Μακεδονια πισω ρε βλαμμενε. Ο δικος σου την πουλησε, εγω θα τρεχω να φτιαξω τις μαλακιες του;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ποιος σου ειπε οτι εγω θα παρω τη Μακεδονια πισω ρε βλαμμενε. Ο δικος σου την πουλησε, εγω θα τρεχω να φτιαξω τις μαλακιες του;
Τότε γιατί έτρεχες με περικεφαλαίες στο Σύνταγμα και λοιπές πλατείες, έκανες γυμναστικούλα ρε Κουλόσκυλο; :2funny:

Θα είχε ασκήσει βέτο ο δικός σου αλλά δεν τον άφησαν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Τότε γιατί έτρεχες με περικεφαλαίες στο Σύνταγμα και λοιπές πλατείες, έκανες γυμναστικούλα ρε Κουλόσκυλο; :2funny:

Θα είχε ασκήσει βέτο ο δικός σου αλλά δεν τον άφησαν.
Βρε πανηλιθιε, ακομα δεν καταλαβες τη διαφορα καποιου που φηφιζει νδ γιατι ετσι γουσταρει απο καποιον αλλον που μας δηλωνει οτι ειναι ΤΣΙΠΡΟσκυλο, ουτε καν συριζα, ΤΣΙΠΡΟΣΚΥΛΟ.

Βλαξ.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Βρε πανηλιθιε, ακομα δεν καταλαβες τη διαφορα καποιου που φηφιζει νδ γιατι ετσι γουσταρει απο καποιον αλλον που μας δηλωνει οτι ειναι ΤΣΙΠΡΟσκυλο, ουτε καν συριζα, ΤΣΙΠΡΟΣΚΥΛΟ.

Βλαξ.
Εγω δηλαδή ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν γουστάρω, αρα ειμαι Τσιπροσκυλο ε; Ε ρε τι μαθαίνει κανείς από έναν θρησκευόμενο ομοφυλόφιλο ημέρα του Πάσχα :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Εγω δηλαδή ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν γουστάρω, αρα ειμαι Τσιπροσκυλο ε; Ε ρε τι μαθαίνει κανείς από έναν θρησκευόμενο ομοφυλόφιλο ημέρα του Πάσχα :2funny:
Ομοφυλοφιλος εισαι απο μικρος και δε λες να αλλαξεις κοζια.

Εσυ δεν εχεις δηλωσει οτι εισαι με τον Τσιπρα και ουτε καν με συριζα; Φολα τσιπρας;; Για πες.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Σπουδαία αλήθεια ..2023 κ ακόμα κυνηγάμε κομμουνιστές τούς θεωρούμε άθεους κ προδότες του έθνους.....ευτυχώς τα διαβάζω μόνο εδώ κ δεν τα ακούω στην προσωπική μου ζωή .
Υπόψιν δεν είμαι ΚΚΕ
Είμαι ΚΚΕ Μ-λ
και γιατι δεν εβαλες ψηφο στο κομμα μας βολκανο;
μονο την ψηφο μου βλεπω στο Poll, για ανεβασε μας λιγο, αλλους 2 θελουμε και μπαινουμε στη βουλη

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
και γιατι δεν εβαλες ψηφο στο κομμα μας βολκανο;
μονο την ψηφο μου βλεπω στο Poll, για ανεβασε μας λιγο, αλλους 2 θελουμε και μπαινουμε στη βουλη
Εσύ έβαλες στους προδότες Μ -λ κκε
Εγώ μιλώ για το γνήσιο κόμμα ΚΚΕ μ-λ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και μετά θες να σου γνωρίσει την Dyana o @alex71. :confused:
Σε αυτήν μπροστά θα το παίζω καπιταλας:confused:

Chrys74

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2022
Like
134
Πόντοι
1
Υπόψιν δεν είμαι ΚΚΕ
Είμαι ΚΚΕ Μ-λ
Έτσι ακριβώς.Ενώ αυτοί που κυνηγούσαν τους κομμουνιστές,ήταν οι ίδιοι προδότες της Ελλάδας φορώντας τις μαύρες κουκούλες δίπλα στους Γερμανούς.Και τώρα θέλουν να ψηφίσουν τον κατάδικο -φυλακισμενο Ανθέλληνα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Οχι μονο αυτο τυπε αλλα δευτερο κομμα ειναι αυτοι που ελεγαν οτι θα βαρανε νταουλια και θα χορευουν οι αγορες (με τα γνωστα αποτελεσματα οταν κυβερνησαν) ,τριτο κομμα ειναι το ΠΑΣΟΚ με νεο ΑΦΜ γιατι μπουμπουνισαν τους παντες με το προηγουμενο ,τεταρτο κομμα ειναι το ΚΚΕ που εχουν ξεχασει και οι ιδιοι τον λογο υπαρξης τους ενω παραδοξως ειναι πολυ χαμηλα ο αποκλειστικος διανομεας επιστολων του ιησου.
Eνω εσυ που ψηφιζεις τον τραμποβλακα και τους ρεπουμπλικανους νεατερνταλ εισαι τερας διανοιας...:2funny:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Δυστυχώς δεύτερο κόμμα είναι οι Έλληνες
Για πριν από πέντε λεπτά μιλάω τα αποτελέσματα
Screenshot_2023-04-17-03-42-12-044_com.android.chrome.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom