You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρωταθλητής χειμώνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Εσύ πάντως Νίκο είσαι ο πρωταθλητής χειμώνα ανοίγματος καινούργιων threads...
Εσύ πάντως Νίκο είσαι ο πρωταθλητής χειμώνα ανοίγματος καινούργιων threads...
ναι μπορει. αλλα ειναι κακο? αν ειναι το κοβω δεν εχω καμοια προθεση για κατι κακο
Μπορεί να βγει και πέμπτη...μπορεί να πέσει και στη Β'Εθνική!!!
Τόσο μεγάλο ζόρι τραβάς?
οχι φιλαρακι δεν τραβαω ζορι .εσυ περιορισε λιγο τις χειρονομιες σου σε παρακαλω.δεν προσβαλα κανεναν.μη το κανεις εσυ
και δηλαδη σε αλλο κιτρινομαυρο θρεντ που λενε για τη νικη του ολυμπιακου τι ζορι τραβανε δηλαδη?εκει ομως δε λεμε τιποτα γιατι ειναι αεκτζης βεβαια.ας σοβαρευτουμε λιγο
Δυστυχώς φαίνεται ότι τραβας...και πολύ μεγάλο!Ασχολήσου με την ομάδα σου,που χάρη στον επόπτη είναι πρωταθλήτρια χειμώνα , ασχολήσου με τα 2 παιχνίδια με τον βάζελο που έρχονται...γιατί βγάζεις τόσο κόμπλεξ για την ΑΕΚ?
φιλαρακι δεν βγαζω κομπλεξ με την αεκ και ξερεις γιατι?γιατι ειμαι πρωτος. αλλα αν διαβασες και πιο πανω τι λεω θα καταλαβεις. οτι δηλαδη στο δικο σας θρεντ ψηφιζετε διαφορα για τον ολυμπιακο δεν λεει κατι αυτο ε?εσεις δηλαδη δεν εχετε κομπλεξ? οχι βεβαια η αεκ δεν ειναι ετσι. εγω εκανα μια ψηφοφορια μεταξυ σοβαρου και αστειου. και αν κατσεις και διαβασεις τι εχω πει εδω για την αεκ αν και γαυρος που ειμαι μαλλον θα αναθεωρισεις αυτα που λες
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν διαφωνώ φίλε...και η ψηφοφορία στο θρεντ της ΑΕΚ είναι .Πιστεύω όμως ότι δεν θα την κρατήσουν πολύ,ότι την βάλανε λίγο για χαβαλέ!Εσύ όμως άνοιξες καινούριο θρεντ για να μας βάλεις αυτή την ψηφοφορία...έχει κάποια διαφορά!
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Παντως πολυ λιγες φορες ο πρωταθλητης χειμωνα το εχασε στο τελός (μια φορα ηταν ο Αρης και ισοβαθμισε με ΟΣΦΠ και το εχασε στο μπαραζ). οσο η ΑΕΚ εχει τον Ριβαλντο να κανει τακουνακια 5 λεπτα πριν λήξει το παιχνιδι με την ΑΕΚ πίσω οχι ΚΟΥΠΑ ουτε ΜΠΑΛΛΑ της προκοπης δεν θα δουμε. Κατα τη γνωμη μου μονο στη Λεωφορο επηρεασε η διαιτησια το αποτάλεσμα!!!! και καλύτερα να ερχονταν Χ να τ κυνηγησει σαν τρελλος το παιχνιδι με τον γαυρο!!!
Επισκέπτης
πηδάμε δεν πηδάμε ο καιρός περνά.Δεν διαφωνώ φίλε...και η ψηφοφορία στο θρεντ της ΑΕΚ είναι .Πιστεύω όμως ότι δεν θα την κρατήσουν πολύ,ότι την βάλανε λίγο για χαβαλέ!Εσύ όμως άνοιξες καινούριο θρεντ για να μας βάλεις αυτή την ψηφοφορία...έχει κάποια διαφορά!
Δεν διαφωνώ φίλε...και η ψηφοφορία στο θρεντ της ΑΕΚ είναι .Πιστεύω όμως ότι δεν θα την κρατήσουν πολύ,ότι την βάλανε λίγο για χαβαλέ!Εσύ όμως άνοιξες καινούριο θρεντ για να μας βάλεις αυτή την ψηφοφορία...έχει κάποια διαφορά!
φιλαρακι σου ξαναειπα οτι το εκανα ετσι για πλακιτσα. αλλα αν βαριεσε να δεις τι εχω πει για την αεκ θα σου πω οτι σε γενικες γραμμες η αεκ μου αρεσει αρκετα μετα απο πολλα χρονια και οτι φετος δειχνει οτι διψαει για κουπα πολυ περισοτερο απο μας με την μονη διαφορα οτι κατα τη γνωμη μου δεν εχει τη δυναμη για να φερει το αποτελεσμα με τη διψα
Επισκέπτης
Εγώ δεν βλέπω επιλογή "1η" στην ψηφοφορία... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ αυτό? Αν το ξέρεις στα σίγουρα πες μας και 5+1 νούμερα να πάμε να παίξουμε κάνα Τζόκερ!!!!
Εγώ δεν βλέπω επιλογή "1η" στην ψηφοφορία... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ αυτό? Αν το ξέρεις στα σίγουρα πες μας και 5+1 νούμερα να πάμε να παίξουμε κάνα Τζόκερ!!!!
Σιγά μην το βάλουνε.......πουρουπουπού!!!!!!!!!!!
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Η ΑΕΚ είναι 1η στην καρδιά μας & 1η στα αχαμνά μας και βέβαια αποκλείεταιΕγώ δεν βλέπω επιλογή "1η" στην ψηφοφορία... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ αυτό? Αν το ξέρεις στα σίγουρα πες μας και 5+1 νούμερα να πάμε να παίξουμε κάνα Τζόκερ!!!!
Τα νούμερα που θέλεις είναι κατα σειρά 1-3 ΟΑΚΑ 3-0 Γ.Κ. 3-0 ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ 1-0 Γ.Κ. 3-3 ΟΑΚΑ + 1-0 φέτος
καλή Επιτυχία !!!!
Επισκέπτης
Η ΑΕΚ είναι 1η στην καρδιά μας & 1η στα αχαμνά μας και βέβαια αποκλείεται
Τα νούμερα που θέλεις είναι κατα σειρά 1-3 ΟΑΚΑ 3-0 Γ.Κ. 3-0 ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ 1-0 Γ.Κ. 3-3 ΟΑΚΑ + 1-0 φέτος
καλή Επιτυχία !!!!
ΟΚ, τότε πες μας και 6 νούμερα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις