Νέα

Πρωτάθλημα μπάσκετ 2007

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ποια ομαδα πιστευετε οτι θα παρει το πρωταθλημα στο μπασκετ?

h4des

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ο ΠΑΟ χαλαρα....αν και ειμαι Ολυμπιακος. Δεν συγκρινονται οι ομαδες...

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
και εγώ ολυμπιακός είμαι προβάδισμα για τον τίτλο έχει ο πάο, μακάρι ο ολυμπιακός να το διεκδικήσει :think:

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εγω δεν πιστευω οτι θα το παρει ευκολα ο παο!!!!ιδιος αν ο οσφπ περασει τον αρη τα πραγματα θα ειναι ιδιαιτερα δυσκολα για τον παο!!!ο ολυμπιακος θα ειναι αρκετα ανταγωνιστηκος..!!!

h4des

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Mακαρι φιλε νικ αλλα δεν το νομιζω.Εδω δεν μπορουμε να κανουν διπλο μεσα στον ΠΑΟΚ και θα κανουμε με τον Αρη?Ο ΠΑΟ για να το χασει πρεπει να αυτοκτονησει ή να μαλακιστουν οι παικτες παρα μα παρα πολυ.Αλλα και παλι οταν εχεις Ζελικο στον παγκο δεν θα αφησει τιποτα απο αυτα να γινει...Δυστυχως του χρονου τωρα ελπιζοντας να παρουμε ενα καλο προπονητη και καλους ΕΛΛΗΝΕΣ παικτες.

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αδη ο οσφπ εχει τις ιδανικες συνθηκες να "κλεψει" τον τιτλο...
δεν ειναι φαβορι , ο παο ειναι ακομα μεθυσμενος απο την ευροκουπα,επεστρεψε ο μασιγιαουσκας....νομιζω οτι μπορει να κανει την εκπληξη..

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Mακαρι φιλε νικ αλλα δεν το νομιζω.Εδω δεν μπορουμε να κανουν διπλο μεσα στον ΠΑΟΚ και θα κανουμε με τον Αρη?Ο ΠΑΟ για να το χασει πρεπει να αυτοκτονησει ή να μαλακιστουν οι παικτες παρα μα παρα πολυ.Αλλα και παλι οταν εχεις Ζελικο στον παγκο δεν θα αφησει τιποτα απο αυτα να γινει...Δυστυχως του χρονου τωρα ελπιζοντας να παρουμε ενα καλο προπονητη και καλους ΕΛΛΗΝΕΣ παικτες.

+1

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
επεστρεψε ο ματσε και τι εγινε?χτες τι εκανε στιν πυλαια?4 ποντους με το ζορι!
το πρωταθλημα ειναι του παο με αρη τελικο!!!απλα λογω του ευρωπαικου και του αερα που εχουν παρει οι παικτες θα το παρουμε ποιο δυσκολα!!!οχι 3-0 ασ πουμε αλλα 3-2 ισως!!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Σκούπα θα το πάει για άλλη μια φορά. Απλά δεν τους τσιτώνει ο Ζέλικο σε αυτή την χρονική περίοδο. Τι Ευρωλίγκες και πράσσειν' άλογα... Τriple Crown είναι ο στόχος. Καθήστε να σοβαρέψουν τα πράγματα και μην τους είδατε.

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
και φτασαμε στον τελικο!!!!παο - οσφπ !!!σε αντιθεση με τους περισσοτερους που πιστευουν οτι θα κανει παρτυ ο παο εγω πιστευω οτι θα δυσκολευτει ιδιαιτερα.....παροτι δεν παιζει ο ζιζιτς αυριο και μαλον χανει τους τελικους..

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Με ζιζιτς να γεμιζει τη ρακετα ειχε καποιες ελπιδες ο οσφπ τωρα πιστευω πως πρεπει να γυρισει ο κοσμος αναποδα για να το παρει.
Οπως και να εχει μακαρι να ανεβουνε ολες οι ομαδες και να γινει το πρωταθλημα πιο ανταγωνιστικο γιατι αν και παο εχω βαρεθει αυτη τη σουπα.
Καποτε εβλεπες παιχνιδια και ετρεμες απο την αγωνια τωρα ξερεις σχεδον παντα το αποτελεσμα απο πριν.

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Αν δεν πάρει ογαύρος το 1ο ματς τελείωσε. Καλύτερα να μην κατεβει στα επόμενα. Το 1ο ματς φοβάμαι που 'χει η ομάδα μεγαλη αποχή. Προσωπικά εγω θα ήθελα 5 τελικούς.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
εγώ παιδιά πιστεύω-χωρίς να θέλω να "προκαλέσω",γι'αυτό παρακαλώ να διαβάσετε και την αιτιολόγηση-πως αν δεν έρθει 3-0 θα είναι "μαλακία".
και εξηγούμαι:
ο Παναθηναικός μετά την κατάκτηση του Ευρωπαικού,ουσιαστικά προετοιμάζεται γι'αυτά τα παιχνίδια,του τελικού.όχι πως "δεν υπάρχει" Πανιώνιος η Μαρούσι,αλλά με λίγη προσπάθεια και σε καμία περίπτωση "μεγάλη" απόδοση,το ξέραμε(όπως και έγινε)πως θα τους καθαρίζαμε.
ο Ολυμπιακός φέτος,αν και από υλικό δεν είναι σε καμία περίπτωση "κακός" ούτε έχει δέσει ως ομάδα,έχει αρκετά προβλήματα με τον προπονητή(ο οποίος όσο και να  μην θέλουν μερικοί είναι ΟΝΟΜΑ)και τον Σχορτσιανίτη(τον....χαβά του)τον Λιθουανό(σοβαρός τραυματισμός)κτλ και πέρασε με δυσκολία με 5 ματς στον τελικό(+την απουσία του Ζίζιτς)
δεν θα είμαστε και....χαμένοι αν δεν το πάρουμε με 3-0 αλλά θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος μόνο με 3-0.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.673
Πόντοι
216
Αν και ειμαι γαυρος δεν εχουμε πολλες ελπιδες...

guard22

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα και εγω οσφπ ειμαι,φυσικα και ο παο δεν παιζεται...τουλαχιστον αν μπορεσει ο γαυρος να το παιξει στα πέντε παιχνιδια...πραγμ αδυσκολο με τον προπονητη που εχουμε....στο πισω μερος του μυαλου μου οπως ολοι οι γαυροι πιστεύω στην εκπληξη....αλλα πολύ δυσκολα....ελπίζω να γίνουν καλα παιχνίδια τουλάχιστον

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
1-1 και συνεχιζουμε......τωρα παμε για 4 η και 5 ματς....το ειχα πει οτι ο οσφπ με ματσε θα δυσκολεψει τον παο...ολα ειναι πιθανα μαγκες..

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
2-2 βλέπω τα παιχνιδάκια στο παο-ολυμπιακος..... και μετα 3-2 ο παο....

και για το αλλο

βλεπω 2-2 πάλι και μετα 2-3 ο πανιωνιος

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αυριο το μεγαλο ματς στο σεφ.....μακαρι να τελειωσουν ολα εκει γιατι αν γινει 5 ματς βλεπω τρελα επεισοδια........

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειναι εντελως απιθανο το σεναριο να χασει ο Παναθηναϊκος δυο συνεχομενους αγωνες απο τον Ολυμπιακο.το πρωταθλημα ειναι και φετος ΠΡΑΣΙΝΟ.
GLORY DAYS για το τριφυλλι!! 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom