You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρωτάθλημα μπάσκετ 2007
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 25
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Mακαρι φιλε νικ αλλα δεν το νομιζω.Εδω δεν μπορουμε να κανουν διπλο μεσα στον ΠΑΟΚ και θα κανουμε με τον Αρη?Ο ΠΑΟ για να το χασει πρεπει να αυτοκτονησει ή να μαλακιστουν οι παικτες παρα μα παρα πολυ.Αλλα και παλι οταν εχεις Ζελικο στον παγκο δεν θα αφησει τιποτα απο αυτα να γινει...Δυστυχως του χρονου τωρα ελπιζοντας να παρουμε ενα καλο προπονητη και καλους ΕΛΛΗΝΕΣ παικτες.
Mακαρι φιλε νικ αλλα δεν το νομιζω.Εδω δεν μπορουμε να κανουν διπλο μεσα στον ΠΑΟΚ και θα κανουμε με τον Αρη?Ο ΠΑΟ για να το χασει πρεπει να αυτοκτονησει ή να μαλακιστουν οι παικτες παρα μα παρα πολυ.Αλλα και παλι οταν εχεις Ζελικο στον παγκο δεν θα αφησει τιποτα απο αυτα να γινει...Δυστυχως του χρονου τωρα ελπιζοντας να παρουμε ενα καλο προπονητη και καλους ΕΛΛΗΝΕΣ παικτες.
+1
επεστρεψε ο ματσε και τι εγινε?χτες τι εκανε στιν πυλαια?4 ποντους με το ζορι!
το πρωταθλημα ειναι του παο με αρη τελικο!!!απλα λογω του ευρωπαικου και του αερα που εχουν παρει οι παικτες θα το παρουμε ποιο δυσκολα!!!οχι 3-0 ασ πουμε αλλα 3-2 ισως!!!
το πρωταθλημα ειναι του παο με αρη τελικο!!!απλα λογω του ευρωπαικου και του αερα που εχουν παρει οι παικτες θα το παρουμε ποιο δυσκολα!!!οχι 3-0 ασ πουμε αλλα 3-2 ισως!!!
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Σκούπα θα το πάει για άλλη μια φορά. Απλά δεν τους τσιτώνει ο Ζέλικο σε αυτή την χρονική περίοδο. Τι Ευρωλίγκες και πράσσειν' άλογα... Τriple Crown είναι ο στόχος. Καθήστε να σοβαρέψουν τα πράγματα και μην τους είδατε.
Με ζιζιτς να γεμιζει τη ρακετα ειχε καποιες ελπιδες ο οσφπ τωρα πιστευω πως πρεπει να γυρισει ο κοσμος αναποδα για να το παρει.
Οπως και να εχει μακαρι να ανεβουνε ολες οι ομαδες και να γινει το πρωταθλημα πιο ανταγωνιστικο γιατι αν και παο εχω βαρεθει αυτη τη σουπα.
Καποτε εβλεπες παιχνιδια και ετρεμες απο την αγωνια τωρα ξερεις σχεδον παντα το αποτελεσμα απο πριν.
Οπως και να εχει μακαρι να ανεβουνε ολες οι ομαδες και να γινει το πρωταθλημα πιο ανταγωνιστικο γιατι αν και παο εχω βαρεθει αυτη τη σουπα.
Καποτε εβλεπες παιχνιδια και ετρεμες απο την αγωνια τωρα ξερεις σχεδον παντα το αποτελεσμα απο πριν.
εγώ παιδιά πιστεύω-χωρίς να θέλω να "προκαλέσω",γι'αυτό παρακαλώ να διαβάσετε και την αιτιολόγηση-πως αν δεν έρθει 3-0 θα είναι "μαλακία".
και εξηγούμαι:
ο Παναθηναικός μετά την κατάκτηση του Ευρωπαικού,ουσιαστικά προετοιμάζεται γι'αυτά τα παιχνίδια,του τελικού.όχι πως "δεν υπάρχει" Πανιώνιος η Μαρούσι,αλλά με λίγη προσπάθεια και σε καμία περίπτωση "μεγάλη" απόδοση,το ξέραμε(όπως και έγινε)πως θα τους καθαρίζαμε.
ο Ολυμπιακός φέτος,αν και από υλικό δεν είναι σε καμία περίπτωση "κακός" ούτε έχει δέσει ως ομάδα,έχει αρκετά προβλήματα με τον προπονητή(ο οποίος όσο και να μην θέλουν μερικοί είναι ΟΝΟΜΑ)και τον Σχορτσιανίτη(τον....χαβά του)τον Λιθουανό(σοβαρός τραυματισμός)κτλ και πέρασε με δυσκολία με 5 ματς στον τελικό(+την απουσία του Ζίζιτς)
δεν θα είμαστε και....χαμένοι αν δεν το πάρουμε με 3-0 αλλά θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος μόνο με 3-0.
και εξηγούμαι:
ο Παναθηναικός μετά την κατάκτηση του Ευρωπαικού,ουσιαστικά προετοιμάζεται γι'αυτά τα παιχνίδια,του τελικού.όχι πως "δεν υπάρχει" Πανιώνιος η Μαρούσι,αλλά με λίγη προσπάθεια και σε καμία περίπτωση "μεγάλη" απόδοση,το ξέραμε(όπως και έγινε)πως θα τους καθαρίζαμε.
ο Ολυμπιακός φέτος,αν και από υλικό δεν είναι σε καμία περίπτωση "κακός" ούτε έχει δέσει ως ομάδα,έχει αρκετά προβλήματα με τον προπονητή(ο οποίος όσο και να μην θέλουν μερικοί είναι ΟΝΟΜΑ)και τον Σχορτσιανίτη(τον....χαβά του)τον Λιθουανό(σοβαρός τραυματισμός)κτλ και πέρασε με δυσκολία με 5 ματς στον τελικό(+την απουσία του Ζίζιτς)
δεν θα είμαστε και....χαμένοι αν δεν το πάρουμε με 3-0 αλλά θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος μόνο με 3-0.
Επισκέπτης
Τον βάζελο βλέπω ασυζητητί...
παιδια καλησπερα και εγω οσφπ ειμαι,φυσικα και ο παο δεν παιζεται...τουλαχιστον αν μπορεσει ο γαυρος να το παιξει στα πέντε παιχνιδια...πραγμ αδυσκολο με τον προπονητη που εχουμε....στο πισω μερος του μυαλου μου οπως ολοι οι γαυροι πιστεύω στην εκπληξη....αλλα πολύ δυσκολα....ελπίζω να γίνουν καλα παιχνίδια τουλάχιστον
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 4K