Νέα

Πρωτάθλημα μπάσκετ 2007

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ειναι εντελως απιθανο το σεναριο να χασει ο Παναθηναϊκος δυο συνεχομενους αγωνες απο τον Ολυμπιακο.το πρωταθλημα ειναι και φετος ΠΡΑΣΙΝΟ.
GLORY DAYS για το τριφυλλι!! 
δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα αυτα τα ματς φετος μου θυμισαν τα αρης παοκ....τρομερα ντερμπυ!!!!

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα αυτα τα ματς φετος μου θυμισαν τα αρης παοκ....τρομερα ντερμπυ!!!!
εχεις δικιο!τα εζησα αυτα τα ντερμπυ και μαλιστα απο κοντα γιατι σπουδαζα Θεσσαλονικη εκεινα τα χρονια.σπουδαιοι αγωνες που κρινοντουσαν κατα βαση απο την αποδοση των μεγαλων ασσων των ομαδων(γκαλης,γιαννακης,φασουλας,μπερυ κλπ).τωρα γινεται χαμος με το βαλε-βγαλε παικτες απο τους παγκους και μπορει να σου καθαρισει το ματς κανενας παγκιτης-ρολιστας οπως πχ ο Τομασεβιτς ή ο Παπαμακαριος.....

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
xaxaxaxaxa!!!!παμε σε 5 ματς......νομιζω οτι ο ολυμπιακος εχει ξεκαθαρο προβαδισμα!!!!!εχει περισσοτερη "φρεσκαδα" και "ενεργεια" δεν πρεπει βεβαια να ξεγραψουμε τον πρωταθλητη ευρωπης....ειδωμεν....επεισοδια να μην γινουν μεσα η εκτος γηπεδου  ευχομαι...

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Το θεαμα των αγωνων δυστυχως ειναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ!
Αν εξαιρεσεις βεβαια μερικους παιχτες και απο τις 2 ομαδες που κανουν τη διαφορα οι περισσοτεροι ειναι αθλιοι.
Το πρωταθλημα το δικαιουται ο Ολυμπιακος,αλλα θα το παρει ο Παναθηναικος.
Λεω το δικαιουται γιατι ειναι μια ομαδα που επρεπε να εχει φαει 30 ποντακια σε καθε αγωνα στον τελικο.
Παραυτα το οτι η σειρα οδηγηθηκε και σε 5 παιχνιδι δειχνει οτι το θελει περισσοτερο απο οτι ο ΠΑΟ και αυτο αξιζει περισσοτερο στον αθλητισμο.
Ομως μην ξεχναμε την εδρα,τη διαιτησια,τα συμφεροντα και κατα 99% δυσκολα θα εχουμε ανατροπη του προδεδικασμενου πρωταθλητη.
Επειδη ομως εχουμε δει και θαυματα ποτε δεν ξερεις..

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
Το θεαμα των αγωνων δυστυχως ειναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ!
Αν εξαιρεσεις βεβαια μερικους παιχτες και απο τις 2 ομαδες που κανουν τη διαφορα οι περισσοτεροι ειναι αθλιοι.
Το πρωταθλημα το δικαιουται ο Ολυμπιακος,αλλα θα το παρει ο Παναθηναικος.
Λεω το δικαιουται γιατι ειναι μια ομαδα που επρεπε να εχει φαει 30 ποντακια σε καθε αγωνα στον τελικο.
Παραυτα το οτι η σειρα οδηγηθηκε και σε 5 παιχνιδι δειχνει οτι το θελει περισσοτερο απο οτι ο ΠΑΟ και αυτο αξιζει περισσοτερο στον αθλητισμο.
Ομως μην ξεχναμε την εδρα,τη διαιτησια,τα συμφεροντα και κατα 99% δυσκολα θα εχουμε ανατροπη του προδεδικασμενου πρωταθλητη.
Επειδη ομως εχουμε δει και θαυματα ποτε δεν ξερεις..

με ολο το σεβασμο επειδη διαβασα κ καπου αλλου την αποψη σου,σε βρισκω λιγο μηδενιστη κ συνωμοσιολογο!αν πιστευεις οτι ολα ειναι στημενα κ προκαθορισμενα,πρεπει να εισαι τουλ ευηθης που μπαινεις στον κοπο να ασχολεισαι

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Και να φανταστεις οτι δεν εχω δει ακομα και τα xfiles!
H σαπιλα στον αθλητισμο δυστυχως δεν ειναι κατι νεο για να εχω αυτες τις αποψεις.
Οπως επισης και τα τοσα θυματα που πιστευουν οτι ολοι οι παραγοντες κινουνται με νομοτυπες και διαφανεις διαδικασιες στα πρωταθληματα.
Εχω καθε λογο να ειμαι καχυποπτος μετα απο τοσα που εχουν συμβει σε ολα αυτα τα χρονια.
Αλοιμονο σε οποιον πιστευει οτι του λενε φιλε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom