Νέα

προτασεις για τιμημενους,νεους μοντ και καθαιρεση ηδη υπαρχοντων.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αυτα τα γαμημενα θυληπρεπη πουστρακια με τα γενια και τα μεγαλα γυαλια μυωπιας, αρχοαπλυτοι κατα βαση, διανοουμενοι και καλα  :jerking: και ψευτοκουλτρουριαρηδες λατρεις της πολυφυλετικοτηας του μεταξουργειου και πακιστανολαγνοι
εχει γεμισει το Μεταξουργειο "εναλακτικα" πουστομαγαζα και πουστογκαλερι.. κανε μια βολτα να τους δεις  :S

Τους είδα προχθές στο YAYA,το έγραψα............είδα πολύ κλαρινο-μαλλί/μούσι/γυαλί.............. :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το κοψιμο ειναι σιγουρο τυπε.... :grin:
DSC_0228.jpg

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
αυτα τα γαμημενα θυληπρεπη πουστρακια με τα γενια και τα μεγαλα γυαλια μυωπιας, αρχοαπλυτοι κατα βαση, διανοουμενοι και καλα  :jerking: και ψευτοκουλτρουριαρηδες λατρεις της πολυφυλετικοτηας του μεταξουργειου και πακιστανολαγνοι
εχει γεμισει το Μεταξουργειο "εναλακτικα" πουστομαγαζα και πουστογκαλερι.. κανε μια βολτα να τους δεις  :S

ωχ.. μη μου πεις...  :S

URL]]

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αυτό είναι της μόδας τώρα  ;)
.....όχι ρε...είδα κλαρινομαλλί......κλαρινομούσι....(όχι τόσο πολύ).......κλαρινογυαλί........σε συνδυασμό.............και κάτι άκυρες γκόμενες...... :S

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.208
Πόντοι
12.756
.....όχι ρε...είδα κλαρινομαλλί......κλαρινομούσι....(όχι τόσο πολύ).......κλαρινογυαλί........σε συνδυασμό.............και κάτι άκυρες γκόμενες...... :S

Σε λιγο θα ξεκινησουν και με τα σκουφακια τυπε

URL]]

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
V μπλουζακι,μουσι,ξυρισμενα τα πλαΐνα,ενα τατου μανικι μονο στο ενα χερι συνηθως ρεαλιστικ (τα σιχαινομαι),αποτριχωμενο στηθος,σωληνε τζινακι,αλλ σταρ παπουτσακι ή κατι αλλο σε φλατ βερσιον,λιγο γκεΰ,λιγο κρασι,λιγο θαλασσα κ το αγορι μου.... :S :S

megasbakourin

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σε λιγο θα ξεκινησουν και με τα σκουφακια τυπε

http://[URL unfurl="true"]www1.pictures.zimbio.com/gi/Jonathan+Jacques+Belletete+9th+Annual+Visual+1O9bZcWwRfIl.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

σκουφακι φοραω και γω γιατι κρυωνει η καραφλα μου  ;D

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.208
Πόντοι
12.756
V μπουζακι,μουσι,ξυρισμενα τα πλαΐνα,ενα τατου μανικι μονο στο ενα χερι συνηθως ρεαλιστικ (τα σιχαινομαι),αποτριχωμενο στηθος,σωληνε τζινακι,αλλ σταρ παπουτσακι ή κατι αλλο σε φλατ βερσιον,λιγο γκεΰ,λιγο κρασι,λιγο θαλασσα κ το αγορι μου.... :S :S

Ετσι τυπε ?

tumblr_mgbwlcwNke1qauu0so1_1280.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.208
Πόντοι
12.756
:S :S

Gaultier2.jpg

Ετοιμος για τσαρκα ,σκας και με το 3D για να νιωθεις ...

Στο βαθος δεξια με πλατη ο Σταμ  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
V μπλουζακι,μουσι,ξυρισμενα τα πλαΐνα,ενα τατου μανικι μονο στο ενα χερι συνηθως ρεαλιστικ (τα σιχαινομαι),αποτριχωμενο στηθος,σωληνε τζινακι,αλλ σταρ παπουτσακι ή κατι αλλο σε φλατ βερσιον,λιγο γκεΰ,λιγο κρασι,λιγο θαλασσα κ το αγορι μου.... :S :S

Έπρεπε να σε είχα στο club............μαζί μου...........θα φρίκαρες............. :s&m_1:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom