gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα γινεις φιλε για να σκασει ο λουστ κυριωςΠολυ μου κολλαει αυτος ο τυπος ο Τσεγιεν
ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΡΝΟΡΕΠΟΡΤΕΡ
θα γινεις φιλε για να σκασει ο λουστ κυριωςΠολυ μου κολλαει αυτος ο τυπος ο Τσεγιεν
ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΡΝΟΡΕΠΟΡΤΕΡ
CHEYENNE - 27 (9.5%)τι ψηφισες;
καλα μαλακας εισαι;CHEYENNE - 27 (9.5%)
n.smirni76 - 23 (8.1%)
PROFESSOR X
εχω ξεθαψει κατι παλιους κλωνους που τον αγαπανε πολυπρώτος ο μπέμπας
δεν αφορα εσενα η λιστα.....ειναι μονο για πορνορεπορτερ.....εγω γιατι δεν ειμαι στη λιστα για μοντ?
ο thessalos?εχω ξεθαψει κατι παλιους κλωνους που τον αγαπανε πολυ
αυτος θα γινει η νουμερο 1 πορνηο thessalos?
η νο1 εισαι εσυ στις καρδιες μας......ακομα και ρεπατζουαυτος θα γινει η νουμερο 1 πορνη
το τελεσιγραφο που εδωσε η νωντοσυμμορια για την αναιμακτη παραδοση της διοικησης του σαϊτ στο ΝΩΝΤΑ εκπνεει σιγα σιγα.... θα συνιστουσα οι σχετικες κινησεις να γινουν ΣΥΝΤΟΜΑ και ΗΡΕΜΑ για να μην υπαρξουν εκατομβες θυματων ;) ... ο σλαβυανκα δεν κρατιεται.... οταν δεν τραμπουκιζει δροσερες πουστρογκαλλερι στο μεταξι, ανοιγει με τις γροθιες του τις σηρραγκες του μετρο για να ξεθυμανει την οργη του.... ;) το νου σας.....φιλικα το λεω..... ;)
εσενα θα σε δεσει ο μπεμπας στην εξατμιση και θα σε σερνει γυροβολια στην φυλης με φορεμενες τις ζαρτιερες σου να γελαει ο καθε μπουρδελιαρης.......το τελεσιγραφο που εδωσε η νωντοσυμμορια για την αναιμακτη παραδοση της διοικησης του σαϊτ στο ΝΩΝΤΑ εκπνεει σιγα σιγα.... θα συνιστουσα οι σχετικες κινησεις να γινουν ΣΥΝΤΟΜΑ και ΗΡΕΜΑ για να μην υπαρξουν εκατομβες θυματων ;) ... ο σλαβυανκα δεν κρατιεται.... οταν δεν τραμπουκιζει δροσερες πουστρογκαλλερι στο μεταξι, ανοιγει με τις γροθιες του τις σηρραγκες του μετρο για να ξεθυμανει την οργη του.... ;) το νου σας.....φιλικα το λεω..... ;)
τυπε σιγα μην ειναι ικανος ο γλιτσας να τραμπουκισει τον νο1 νωντοτυπο ;)ο μεμος ειναι γαμω τα παιδια μαν, μη τον τραμπουκιζεις...
ασε που αμα κανω το λαθος και τον ακουμπησω, θα με φυτεψει στην πρεζοπιατσα ο Σλαβιανκα :S
το τελεσιγραφο που εδωσε η νωντοσυμμορια για την αναιμακτη παραδοση της διοικησης του σαϊτ στο ΝΩΝΤΑ εκπνεει σιγα σιγα.... θα συνιστουσα οι σχετικες κινησεις να γινουν ΣΥΝΤΟΜΑ και ΗΡΕΜΑ για να μην υπαρξουν εκατομβες θυματων ;) ... ο σλαβυανκα δεν κρατιεται.... οταν δεν τραμπουκιζει δροσερες πουστρογκαλλερι στο μεταξι, ανοιγει με τις γροθιες του τις σηρραγκες του μετρο για να ξεθυμανει την οργη του.... ;) το νου σας.....φιλικα το λεω..... ;)
Τυπε οι Πουστογκαλερι ειναι ακομα εκει, και οι ψευτοκουλτουροΕλλεηνιδες με τους "εναλακτικους" πιρφορους κοβουν αμερημνοι βολτες στην Ιασωνος λες και περπατανε στην Ερμου :S
Τι θα γινει ποτε θα στειλετε τον Σλαβιανκα??
τυπε, λογω της ημερας εχουν προβλημα τροφοδοσιας τα φαλαφελαδικα του κεντρου :- δε μπορει να επιχειρησει αυτη η φονικη μηχανη χωρις να καταναλωνει 15 φαλαφελ την ωρα... με τοση δυναμη που του εδωσαν τα νωντοεργαστηρια εχει λιγο αυξημενη καταναλωση.... :-Τυπε οι Πουστογκαλερι ειναι ακομα εκει, και οι ψευτοκουλτουροΕλλεηνιδες με τους "εναλακτικους" πιρφορους κοβουν αμερημνοι βολτες στην Ιασωνος λες και περπατανε στην Ερμου :S
Τι θα γινει ποτε θα στειλετε τον Σλαβιανκα??
το κοψιμο ειναι σιγουρο τυπε....χωρις να καταναλωνει 15 φαλαφελ την ωρα...
τυπε για τα ανθρωπινα δεδομενα ισως να φαινεται υπερβολικο αλλα φαντασου πως εχει δυναμη καταστροφης ιση με τον 6ο στολο των ΗΠΑ...υπολογισε ποσο τρωνε ολοι οι ναυτες μαζι του 6ου στολου και θα δεις πως τα νωντοεργαστηρια εχουν καταφερει να δημιουργησουν την απολυτη φονικη μηχανη ;)15 φαλαφελ την ωρα?? :S