gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ο ερατοσθένης τι λεει για όλα αυτά;
ο ερατοσθένης τι λεει για όλα αυτά;
Ξυνει τα @@ του και γελαει με ολουςο ερατοσθένης τι λεει για όλα αυτά;
το σαιτ ποτε δεν θα ειναι ξανα το ιδιο.......μπολ λακης33 εκτορας και αχαχουχας για μοντς. εκρηκτικό δεν νομίζετε;
ολο μαλακιες λεει η μπουγατσομουνατο σαιτ ποτε δεν θα ειναι ξανα το ιδιο.......
το σαιτ ποτε δεν θα ειναι ξανα το ιδιο.......
Καλα οι αλλοι μπορει να ειναι ψωνια και να ψοφανε για μοντεριλικι και τετοιαμπολ λακης33 εκτορας και αχαχουχας για μοντς. εκρηκτικό δεν νομίζετε;
ζιρο σταυρος γκαστεζ σονιπ900εκτός απο τον μικρό μου σεβαλιε που σε καμία περίπτωση δεν θέλω να καθαιρεθεί, ποιοι άλλοι ειναι μονδς τώρα ;
ειναι ο γνωστος και ως πυρκαυλος που εγραφε πολλες κριτικες και ενημερωσεις αλλα τον χασαμε δυστυχως.....Επίσης θα ήθελα να ρωτήξω ο ροκαβλόν ποιος είναι; και τι σχέση εχει με τον ααρον; και ποιος βλαξ έριξε ψήφο στον ερντογαν;
ζιρο σταυρος γκαστεζ σονιπ900
μηπως να το παρει ο χαστουρας καλυτερα που κερδισε και στο κινο;ο ζιρο να παρει το σαιτ, φτάνει με τον αντισθένη νομίζω.
Τωρα ειναι σωστοειναι ο γνωστος και ως πυρκαυλος που εγραφε πολλες κριτικες και ενημερωσεις αλλα τον διωξαμε με τον τροπο μας δυστυχως.....
μπολ λακης33 εκτορας και αχαχουχας για μοντς. εκρηκτικό δεν νομίζετε;
Τωρα ειναι σωστο
μηπως να το παρει ο χαστουρας καλυτερα που κερδισε και στο κινο;
ο μογγολος εκανε κλωνο "ατιθασος" στο κοσμοπολιταν με αβαταρ τζεημς ντην οπως ειναι φυσικο τον πηραν ολοι χαμπαρι και τρωει τα αγαπημενα του φτυσιδια και κανει πως δε καταλαβαινει
Οταν φαω μπαν μουνοπανιδη καριοληεξαφανισου ρε ξεφτιλα. ΞΕΦΤΙΛΑ.
δεν ειδες δελτιο που ποσταρε ο τρισμεγιστος;επιασε 12 στα 12 νουμερα ;)Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς