Νέα

προτασεις για τιμημενους,νεους μοντ και καθαιρεση ηδη υπαρχοντων.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ας με κανουν εμενα μοντ τυπε και θα δεις τι αλλαγες εχουν να γινει.
θα εξαφανισω σε 1 ωρα ολες τις κατσαριδες και τα σκουπιδια του σαιτ.
Ούτε ο Μητσοτάκης δεν ειχε τόση κάψα να γίνει πρωθυπουργός!

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Eγώ προτείνω την [size=11pt]Amjik[/size] για να έχουμε και ένα θηλυκο mod. :)

Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το περιεχόμενο των μηνυμάτων της, απλά γνωρίζω ότι έχει γράψει πολλά.

Συν το γεγονός ότι λόγω ιδιότητας, θα ταιριάζει με την θεματολογία του forum. :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
αλλαγη της ομαδας ριζικα  :birdman:
ολοι εξω και νεα αρχη  :zfuck:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το περιεχόμενο των μηνυμάτων της, απλά γνωρίζω ότι έχει γράψει πολλά.

Συν το γεγονός ότι λόγω ιδιότητας, θα ταιριάζει με την θεματολογία του forum. :rockon:
Έτσι, να μπουν σε τάξη και τα "εναλλακτικά" θρεντ!  :s&m_1:

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281

νομίζω είναι άντρας...

Επισκέπτης
Ανανέωση εδω και τώρα με απόλυτο αρσενικό, Λάκη και Κόσνικ!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.152
Πόντοι
12.756
Σας εχει φαει η μαλακια ολους μου φαινεται εδω μεσα , ειχαμε το καλυτερο παιδι , σοβαρο , με κοστουμι , και το αφησατε να φυγει , για οσους δεν καταλαβαν εννοω τον Kostas27.

Θα ειχαμε μοντ με κοστουμιά , θα πηγαιναμε ολοι παρεα μαζι του για παρτουζες σε μπουρδελα ( με μηνυμα σε πριβε ) και θα καμαρωναμε.
Τετοιο κυριλε μοντ δεν θα ξαναβρισκαμε , με την κουστουμαρα του να κοβει βολτες στις πιατσες , σπιτια , και στουντιο ..Θα βγαιναμε να γαμησουμε με αλλον αερα , θα μας επαιρναν και πιο στα σοβαρα τα γραφεια κτλ κτλ ..Μην αναφερω τον αερα ποιοτητας που θα εφερνε στο site και στα μελη του.

Του την πεσατε ολοι μαζι και τον φοβησατε , και ειπε εχθες οτι θα εσβηνε τον λογαριασμο του εδω..

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σας εχει φαει η μαλακια ολους μου φαινεται εδω μεσα , ειχαμε το καλυτερο παιδι , σοβαρο , με κοστουμι , και το αφησατε να φυγει , για οσους δεν καταλαβαν εννοω τον Kostas27.

Θα ειχαμε μοντ με κοστουμιά , θα πηγαιναμε ολοι παρεα μαζι του για παρτουζες σε μπουρδελα ( με μηνυμα σε πριβε ) και θα καμαρωναμε.
Τετοιο κυριλε μοντ δεν θα ξαναβρισκαμε , με την κουστουμαρα του να κοβει βολτες στις πιατσες , σπιτια , και στουντιο ..Θα βγαιναμε να γαμησουμε με αλλον αερα , θα μας επαιρναν και πιο στα σοβαρα τα γραφεια κτλ κτλ ..Μην αναφερω τον αερα ποιοτητας που θα εφερνε στο site και στα μελη του.

Του την πεσατε ολοι μαζι και τον φοβησατε , και ειπε εχθες οτι θα εσβηνε τον λογαριασμο του εδω..

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Αυτον που βρηκε σκουληκια στο γυμναστηριο ?  :2funny:

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
ένας άλλος τύπος που έγραφε για αυταρχικά προγράμματα κλπ τι έγινε?
ήταν τιμημένος αν δεν κάνω λάθος..

και πολλες γυναίκες μέλη εξαφανίστηκαν..αλλα καμία τιμημένη!

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
τυποι εστειλα πμ στον αντισθενη του ειπα να με κανει μοντ.
ο αντισθενης δεχτηκε με χαρα και συγκινηθηκε παρα πολυ γιαυτην την αποφαση μου,αλλα μου ειπε οτι ειναι υποχρεωμενος να τηρησει το καταστατικο του σαιτ.
δηλαδη πρεπει να παρω 50 ψηφους για να γινω μοντ. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αν γινω μοντ θα αναλαβω το υπουργειο προστασιας των μελων του σαιτ,κατι σαν τον δενδια θα ειμαι δηλαδη.

αν θελετε να καθαρισει το σαιτ απο σκουπιδια και κατσαριδες ψηφιστε με ρε κουφαλες. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom