To Badoo ήταν δωρεάν, κάποτε. Αν ζητούσες διαγραφή λογαριασμού, σε δωροδοκούσε με 3 μέρες δωρεάν υπερδυνάμεις. Και παλιά, σου επέτρεπε να μιλάς και σε κόσμο που δεν επισκέφτηκε το προφίλ σου, ούτε σου πάτησε "Μου Αρέσει". Χάλασε όμως κι αυτό ήταν, πάει. Εκεί μέσα κυκλοφορούσαν απειράριθμες από τις ερασιτέχνες εκδιδόμενες νεαρής ηλικίας, που σε ωραίους τύπους, ομοϊδεάτες ή σχετικούς με το παρεάκι τους, έκαναν παιχνίδι και τζαμπέ, όπως η Κορίνα, η "Annabel" και πολλές άλλες, ιδίως κάτι ξέκωλα από σχολές τις επαρχίας. Πλέον μετά από κάποια αναβάθμιση, βάλανε στις ρυθμίσεις την επιλογή ο κάθε χρήστης να προβάλλεται μόνο σε όσους επισκέπτεται ο ίδιος, οπότε και να ήταν πάλι τζάμπα, θα ήταν άχρηστο τελικά (δεν θα μπορούσες να τις δεις καν, εάν το είχαν τσεκαρισμένο).
Κάτι εφαρμογές όπως το Wraia.gr, είχαν και πιτσιρίκια μέσα, ιδίως Αθήνα είχε πολύ φαΐ... Όμως έγινε πληρωμής και μόνο, από κάποιο σημείο και μετά, εντελώς ξαφνικά.
Waplog είναι καλό, αν κι επίσης αρκετές εκδιδόμενες περιφέρονται μέσα εκεί. Όλο και κάτι θα βρεις, ιδίως αν έχεις χαμηλά τα στάνταρ και τις απαιτήσεις σου.
Okcupid λέει, αλλά όχι πολύ, γιατί δεν έχει κόσμο. Δύσκολα βρίσκεις κάτι. Από εκεί βγήκα ραντεβού με μια χοντρή άσχημη ξένη που δουλεύει σε ΜΚΟ και βγήκε μαζί μου μόνο για να με τρολάρει, μου ήρθε να τη σπάσω στο ξύλο γιατί ήταν και αγενέστατη με πολύ προσβλητικό ύφος, δεν πλήρωσε ούτε αυτό που παρήγγειλε στο καφέ.
Hi5 κάτι γίνεται, αλλά πολύ πιτσιρίκι. Δεν είναι για μας αυτά. Μέχρι πριν λίγα χρόνια υπήρχε και δούλευε, τουλάχιστον.
Fatsa.gr που έγινε Fatsat είχε φάση, όμως νομίζω έκλεισε, πάει. Και το Parea.gr, που τώρα το αναβαθμίζουν. Μένει όμως να δούμε το αποτέλεσμα...
Waplog προτείνω, εγώ. Θέλει όμως δυο μεθόδους επιβεβαίωσης, αν θες να στέλνεις μήνυμα σε άλλα μέλη (προσθέτεις Twitter, Instagram, παίρνεις SMS με κωδικό επικύρωσης ή ό,τι άλλο θες, από μια λίστα με πολλές επιλογές). Μπορείς να στείλεις όμως στους πάντες.