Νέα

Προτάσεις για σελίδες γνωριμιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα κυνικός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
το βαριεμαι το μπιρι μπιρι, ουτως η αλλως μονο ψεματα θελουν να ακουν για να καλυπτουν τις ανασφαλειες και τα κομπλεξ τους (και για να σε κατηγορουν για αυτα τα ψεματα μετα) τα βαριεμαι τα παιχνιδακια ας ασχοληθουν οι ηθοποιοι με αυτα...

εχω βαρεθει να γελαω με την καθε πουτανα που θιγεται οταν την αποκαλυψεις, γιατι ο σκοπος της γυναικας ειναι να κανει πουτανιες χωρις να θελει την χαρακτηρισεις ετσι... "θελω να γαμηθω αλλα δε θελω να το παιξω ευκολη" "στελνω γυμνες φωτο μου αλλα μονο αν το ζητησεις με τροπο" κλπ. ευχαριστω δε παιρνω απο τετοια μαγαζια εδω και χρονια.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.221
Πόντοι
2.356
δυσκολο πολυ, αλλα εξαρταται και σε τι φαση ειναι.
αμα εχει ζησει γενικως τη ζωη της η αλλη, ειναι χαλαρη, κανει και το χαβαλε της.
αμα ειναι πυροβολημενη, κανει οτι μαλακια υπαρχει για να προλαβει αυτα που δεν εκανε.
το ιδιο συμβαινει και για μας επισης.

εδω βλεπω κατι παπουδια ρε φιλε με το κινητο στο χερι να ποσταρουν μαλακιες, τι μου λες ?

προσωπικα αν φτασω τα παπουδια, θελω να ειμαι αραχτος σε νησακι διπλα στην αμμο και να αρμενιζω το πελαγος με την κοπελα μου μακρια απο ολα και ολους.
καλα ασε οι παππουδες! ανακαλυψαν την αμερικη! χαχαχα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
καλα ασε οι παππουδες! ανακαλυψαν την αμερικη! χαχαχα
αν γινω παπουδι και ειμαι σε αναλογα sites και γραφω τις φιγουριστικες παπαροαερολογιες μου, θα αυτοκτονησω με σφαιρα αναμεσα στα ματια.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.221
Πόντοι
2.356
παπουδια μονο στο μπου να χαιρομαστε με τις κριτικες των νεων και να βλεπουμε ποια θα τσιμπησει το δωρο της την 1η του μηνος με τη συνταξη

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
To Badoo ήταν δωρεάν, κάποτε. Αν ζητούσες διαγραφή λογαριασμού, σε δωροδοκούσε με 3 μέρες δωρεάν υπερδυνάμεις. Και παλιά, σου επέτρεπε να μιλάς και σε κόσμο που δεν επισκέφτηκε το προφίλ σου, ούτε σου πάτησε "Μου Αρέσει". Χάλασε όμως κι αυτό ήταν, πάει. Εκεί μέσα κυκλοφορούσαν απειράριθμες από τις ερασιτέχνες εκδιδόμενες νεαρής ηλικίας, που σε ωραίους τύπους, ομοϊδεάτες ή σχετικούς με το παρεάκι τους, έκαναν παιχνίδι και τζαμπέ, όπως η Κορίνα, η "Annabel" και πολλές άλλες, ιδίως κάτι ξέκωλα από σχολές τις επαρχίας. Πλέον μετά από κάποια αναβάθμιση, βάλανε στις ρυθμίσεις την επιλογή ο κάθε χρήστης να προβάλλεται μόνο σε όσους επισκέπτεται ο ίδιος, οπότε και να ήταν πάλι τζάμπα, θα ήταν άχρηστο τελικά (δεν θα μπορούσες να τις δεις καν, εάν το είχαν τσεκαρισμένο).

Κάτι εφαρμογές όπως το Wraia.gr, είχαν και πιτσιρίκια μέσα, ιδίως Αθήνα είχε πολύ φαΐ... Όμως έγινε πληρωμής και μόνο, από κάποιο σημείο και μετά, εντελώς ξαφνικά.

Waplog είναι καλό, αν κι επίσης αρκετές εκδιδόμενες περιφέρονται μέσα εκεί. Όλο και κάτι θα βρεις, ιδίως αν έχεις χαμηλά τα στάνταρ και τις απαιτήσεις σου.

Okcupid λέει, αλλά όχι πολύ, γιατί δεν έχει κόσμο. Δύσκολα βρίσκεις κάτι. Από εκεί βγήκα ραντεβού με μια χοντρή άσχημη ξένη που δουλεύει σε ΜΚΟ και βγήκε μαζί μου μόνο για να με τρολάρει, μου ήρθε να τη σπάσω στο ξύλο γιατί ήταν και αγενέστατη με πολύ προσβλητικό ύφος, δεν πλήρωσε ούτε αυτό που παρήγγειλε στο καφέ.

Hi5 κάτι γίνεται, αλλά πολύ πιτσιρίκι. Δεν είναι για μας αυτά. Μέχρι πριν λίγα χρόνια υπήρχε και δούλευε, τουλάχιστον.

Fatsa.gr που έγινε Fatsat είχε φάση, όμως νομίζω έκλεισε, πάει. Και το Parea.gr, που τώρα το αναβαθμίζουν. Μένει όμως να δούμε το αποτέλεσμα...

Waplog προτείνω, εγώ. Θέλει όμως δυο μεθόδους επιβεβαίωσης, αν θες να στέλνεις μήνυμα σε άλλα μέλη (προσθέτεις Twitter, Instagram, παίρνεις SMS με κωδικό επικύρωσης ή ό,τι άλλο θες, από μια λίστα με πολλές επιλογές). Μπορείς να στείλεις όμως στους πάντες.

Πωωω ρεεέεεεε τύπε μου.. με την γαμημένη αλλοδαπή βουβάλα της ΜΚΟ σπάστηκα αφάνταστα που διάβασα το συμβάν.. ήθελε να τρολάρει από πάνω το τσόκαρο!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 205621

Επισκέπτης
δεν ειναι το θεμα αν το βλεπω λαθος. λεω αυτο που βλεπω οτι γινεται οχι αυτο που κανω εγω. απλα η ταση ειναι αναποδη γενικα. και κατα βαθος ακομη και η γκομενα φρικαρει εξω στο πεσιμο και ας κλαιγονται οτι αντρες δεν υπαρχουν πια. τα θελουν μονα ζυγα δικα τους. κανουν "Σκρινιγκ" απο τα σοσιαλ και μετα πας στο τετ α τετ "εκ του ασφαλους" και τσεκαρισμενος απο πριν...
Άντε με τις καριες. Έχουν να γαμηθουν κανα χρόνο και το παιζουν δυσκολες.ασε που αμα παισεις σε καμιά ανώμαλη θα σου κάνει και μήνυση για σεξουαλική παρενοχληση. Από τη μια δεν υπάρχουν άνδρες από την άλλη θα βρούμε και το μπελά μας με τις γκαβες.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
ειναι πολυ απλο μαστορα.
βγαλε ντικπικ και μοστραρισετηνα.
αν εισαι πανω του μετριου και καβλωμενος, θα εχεις +.
αν εισαι μπαμιας, αστο... παιξε ταβλι καλυτερα.
τις παλιοΠΟΡΝΕΣ!!!
το ξερα!:undecided-old:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
κανουν "Σκρινιγκ" απο τα σοσιαλ και μετα πας στο τετ α τετ "εκ του ασφαλους" και τσεκαρισμενος απο πριν...

Ετσι, ετσι!

Αρα δεν συμφερει, αργεις πολυ (ααααααααααααν γαμησεις) και επιπλεον συναντας κομπλεξικες!

Ας μην επαναλαμβανομαι στο τι και πως αξιζει...

:2funny:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.221
Πόντοι
2.356
Άντε με τις καριες. Έχουν να γαμηθουν κανα χρόνο και το παιζουν δυσκολες.ασε που αμα παισεις σε καμιά ανώμαλη θα σου κάνει και μήνυση για σεξουαλική παρενοχληση. Από τη μια δεν υπάρχουν άνδρες από την άλλη θα βρούμε και το μπελά μας με τις γκαβες.
να γαμηθουν χρονια δεν εχει καμια πλην των πολυ προβληματικων που συνηθως φαινονται (Γατες σε καθε στορυ και φωτο). καθε "θεομουνο" που βλεπεις εξω εχει τις καβατζες του τις οποιες πολλες φορες παρακαλα κιολας να τις γαμησει... αλλα μεχρι εκει. δηλαδη μπορει να ριχνει τα μουτρα της και την αξιοπρεπεια της για πεντε συγκεκριμενες πουτσες αλλα ολες τις αλλες θα τις βλεπει αφ υψηλου (λογω του οτι δε θα μεινει ξεκρεμαστη ποτε με λιγο θεατρο)

• Like
Αντιδράσεις: tnt

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.231
Πόντοι
3.846
ακόμη μια συζήτηση καραντίνας που μοιραία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι Ελληνίδες μετά τα 30 δε γαμιούνται. Ό,τι είναι να κάνουν το κάνουν μέχρι εκείνη την ηλικία (όπου πάλι ένα μεγάλο κομμάτι είναι συντηρητικές εντεχνούδες αλλά υπάρχει και η περιέργεια πως είναι το one night stand). Μετά κυνηγάνε το γαμπρό με το λάσο, από μια ηλικία και μετά παραμελούν και την εξωτερική τους εμφάνιση και μπαίνουν σε ένα τριπάκι "ή γάμος ή τίποτα". Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι ότι αν υπήρχαν μπουρδέλα μόνο για γυναίκες (υπάρχουν γαμιάδες επί πληρωμή το ξέρω) θα έκαναν χρυσές δουλειές. Ακριβώς όπως οι οικογενειάρχες άντρες, θα πήγαιναν και θα ξεχαρμάνιαζαν εκεί και μετά θα το έπαιζαν αγίες στα καμάκια. Και εδώ είναι η τεράστια διαφορά άντρα - γυναίκας στην Ελλάδα. Ο άντρας δε ντρέπεται να πει ειλικρινά ότι θέλει μόνο σεξ, αλλά η γυναίκα ακόμη και αν θέλει μόνο σεξ πρέπει να το κρύβει. ΄Ισως αυτό αλλάξει στις επόμενες δεκαετίες ,καλό αυτό για τους νεότερους ,μέχρι τότε όμως... με τον παρά μου γαμώ και την κυρά μου.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.221
Πόντοι
2.356
ακόμη μια συζήτηση καραντίνας που μοιραία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι Ελληνίδες μετά τα 30 δε γαμιούνται. Ό,τι είναι να κάνουν το κάνουν μέχρι εκείνη την ηλικία (όπου πάλι ένα μεγάλο κομμάτι είναι συντηρητικές εντεχνούδες αλλά υπάρχει και η περιέργεια πως είναι το one night stand). Μετά κυνηγάνε το γαμπρό με το λάσο, από μια ηλικία και μετά παραμελούν και την εξωτερική τους εμφάνιση και μπαίνουν σε ένα τριπάκι "ή γάμος ή τίποτα". Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι ότι αν υπήρχαν μπουρδέλα μόνο για γυναίκες (υπάρχουν γαμιάδες επί πληρωμή το ξέρω) θα έκαναν χρυσές δουλειές. Ακριβώς όπως οι οικογενειάρχες άντρες, θα πήγαιναν και θα ξεχαρμάνιαζαν εκεί και μετά θα το έπαιζαν αγίες στα καμάκια. Και εδώ είναι η τεράστια διαφορά άντρα - γυναίκας στην Ελλάδα. Ο άντρας δε ντρέπεται να πει ειλικρινά ότι θέλει μόνο σεξ, αλλά η γυναίκα ακόμη και αν θέλει μόνο σεξ πρέπει να το κρύβει. ΄Ισως αυτό αλλάξει στις επόμενες δεκαετίες ,καλό αυτό για τους νεότερους ,μέχρι τότε όμως... με τον παρά μου γαμώ και την κυρά μου.
εγω εχω παρατηρησει το φαινομενο στην ελληνικη επαρχια η γυναικα να χωριζει γυρω στα 40 αν εχει παιδι που παει γυμνασιο/λυκειο και μετα... προφανως προσπαθει για την χαμενη φοιτητικη ζωη που δεν εζησε και προσπαθει να αρπαξει καμια στιγμη απο εκεινες τις χαμενες που βιαστηκε και δεν εζησε... να δω και το μετα ομως γιατι το να χαλας το σπιτι σου για 5-10 χρονια ανεμελης ζωης εχει αλλες συνεπειες αργοτερα...

• Like
Αντιδράσεις: Termin

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
1.Η ερωτηση που ξεκινησε το θρεντ ηταν αν υπαρχει κατι δωρεαν για να βρεις γκομενες και οχι πουτανες.
2.Αν εχεις για συνδρομη το καλυτερο ειναι το tinder ως πιο ενημερωμενο και γνωστο.
3.Σε free φαση ειναι το facebook dating αλλα θελει κανα 6μηνο ακομα για να γινει γνωστο και γενικα,καθως δεν ειναι και τοσο διαδεδομενο ακομα,εχει πολυ πατσαβουρα..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
1.Η ερωτηση που ξεκινησε το θρεντ ηταν αν υπαρχει κατι δωρεαν για να βρεις γκομενες και οχι πουτανες.
2.Αν εχεις για συνδρομη το καλυτερο ειναι το tinder ως πιο ενημερωμενο και γνωστο.
3.Σε free φαση ειναι το facebook dating αλλα θελει κανα 6μηνο ακομα για να γινει γνωστο και γενικα,καθως δεν ειναι και τοσο διαδεδομενο ακομα,εχει πολυ πατσαβουρα..
γιατι στο tinder τι εχει ?
μοντελα ?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ακόμη μια συζήτηση καραντίνας που μοιραία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι Ελληνίδες μετά τα 30 δε γαμιούνται.

Μεχρι τα 30 γαμιουνται αξιοπρεπως και μαθαινοντας.

Απο τα 30 και μετα ξεσκιζονται στον πουτσο!!!

Βρες μια 30αρα, 35αρα, 40αρα κτλ που γαμιεται τυπικα.

Δεν υπαρχει...η για να μην ειμαι ισοπεδωτικος, ειναι ελαχιστες.

Κανουν τα παντα! Αν ηταν πουτανες με τετοιο σερβις, θα ειχε 500 ευρω η ωρα!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.794
Πόντοι
3.506
Μεχρι τα 30 γαμιουνται αξιοπρεπως και μαθαινοντας.

Απο τα 30 και μετα ξεσκιζονται στον πουτσο!!!

Βρες μια 30αρα, 35αρα, 40αρα κτλ που γαμιεται τυπικα.

Δεν υπαρχει...η για να μην ειμαι ισοπεδωτικος, ειναι ελαχιστες.

Κανουν τα παντα! Αν ηταν πουτανες με τετοιο σερβις, θα ειχε 500 ευρω η ωρα!

Έτσι ακριβώς. Απλώς δεν γαμιόνται με τους άντρες τους.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Έτσι ακριβώς. Απλώς δεν γαμιόνται με τους άντρες τους.

Αριστος! Αυτα βλεπουμε και κουναμε το κεφαλι μας ρε μαν.

Θα μου πεις γιατι παμε; γνωστη η απαντηση: καποιος θα παει ετσι κι αλλιως.

Στην Ελλαδα ολα γινονται κρυφα.

Το πιο περιεργο ειναι οτι καθεσαι και σκεφτεσαι...καλα ρε με τον ανδρα της ηταν και σε καλες στιγμες.

Δεν τα εκαναν ολα; και τοτε αφου δεις το περιπου οχι, σκεφτεσαι οτι

απλα παιζει να ειναι τωρα η σειρα σου κι οχι αυτη δικια σου!

:dunno:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom