Νέα

Προτάσεις για κινητο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MUAY THAI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μάγκες έπαθα νείλα. Μου έσπασε η οθόνη του κινητου μου Samsung Monte. Το κινητο δουλεύει αλλά χάνει μικρά κομματάκια απο την οθόνη. Λοιπόν με συμφέρει να το φτιάξω ή να πάω για άλλο. Έχετε υπ'όψιν σας κάνα κινητο στα 200 ευρώπουλα σαν το Monte? Eυχαριστώ εκ των προτέρων

Επισκέπτης
Εσύ ρε φίλε δε χρειάζεσαι κινητό.....αφού τα λέτε με τους υπόλοιπους γέροντες στο καφενείο τις γειτονιάς,παίζοντας πρέφα,πίνοντας ελληνικό (τούρκικο),και σχολιάζοντας τους γκέι....τι να το κάνεις;;; :woldman: :woldman: :woldman: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εσύ ρε φίλε δε χρειάζεσαι κινητό.....αφού τα λέτε με τους υπόλοιπους γέροντες στο καφενείο τις γειτονιάς,παίζοντας πρέφα,πίνοντας ελληνικό (τούρκικο),και σχολιάζοντας τους γκέι....τι να το κάνεις;;; :woldman: :woldman: :woldman: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Μανια με τους γκει εχεις εσυ τυπε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θα δωσεις 317 και θα παρεις το νεο  νοκια Ε6...γκουγκλαρε το και  θα δεις απιστευτες δυνατοτητες εφαμιλλες και ανωτερες αιφον

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
θα δωσεις 317 και θα παρεις το νεο  νοκια Ε6...γκουγκλαρε το και  θα δεις απιστευτες δυνατοτητες εφαμιλλες και ανωτερες αιφον
Τιτανομέγιστε, θα σε τιμωρήσω.  :s&m_3:
Προτείνεις κινητό με Symbian;;;; Το Symbian είναι τελειωμένο λειτουργικό.
Κάτι με Android πάρε μάστορα. Έχει μοντέλα και μάρκες για κάθε βαλάντιο.

icedog

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
7
Πόντοι
1
καταρχην το skroutz που προτεινει ο φιλος ειναι πλεον ξεπερασμενο ( απο οτι μου ειπε φιλος webmaster εχει ανεβασει στον θεο τις τιμες και ολοι φευγουν)
εγω θα προτεινα ενα απλο htc wildfire , να σου κανει την δουλεια και να μην κλαις το μηνιατικο αν σπασει
ειναι το iphone των φτωχων

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Θα σου προτινα να παρεις το samsung galaxy s 2 στα 480€ οτι καλυτερο υπαρχει σε τετοια τιμη

icedog

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
7
Πόντοι
1
ο ανθρωπος θελει γυρω στα 200
δεν διαβαζεις πριν προτεινεις?

Stories

Νέο!