Γεια χαρα παιδες
Εχει ανακυψει ενα ζητημα στο οποιο θα ηθελα τη βοηεθια σας
Τα Χριστουγεννα που γιορταζει κι η μανα μου, συνηθως ημασταν σπιτι με την οικογενεια και στενους φιλους (σσ εγω δηλαδη μεχρι καποια ωρα), αλλα φετος μαλλον αλλαζουν τα πλανα
Οι γονεις μου φαγανε πακετο με κατι σοβαρα θεματα, και τωρα στα γεραματα θυμηθηκαν να βγουνε λιγο να ξεσκασουν. Βαριουνται να ετοιμαζουν και φαγητα στο σπιτι κλπ κλπ...
Οποτε τωρα με ρωτουσε η μανα μου πού να παμε
Η πλακα ειναι οτι, ενω ξερω απειρα μερη, δεν μπορω να σκεφτω τιποτα που να καλυπτει τους γερους μου. Γιατι αλλα ειναι τα στεκια που θα παω με φιλους κι αλλα που θα βγαλω τους γονεις μου (που δεν ειναι και πολυ party animals)
Προσωπικα θα γουσταρα σε τιποτα ξενοδοχεια που εχουν ορχηστρουλα και τρως του σκασμου κατι γκουρμεδιες, αλλα δυστυχως δεν παιζουν φραγκα. Ουτε για χριστουγεννιατικα μενου γενικα (βλ. 40 ευρω το ατομο...)
Ιδου η απορια:
Εχετε κατα νου πουθενα με φαϊ και λιγο μουσικουλα, που να περνας ΟΚ χωρις εξαλοσυνες? Δε μιλαω για τρελα ξενυχτια δηλαδη. Κατι μεταξυ εστιατοριου και μουσικης σκηνης (μεχρι 1,2 η ωρα) προσπαθω να βρω. Ή καμια ρεμπετοκατασταση, αλλα λιγο χαλαρα- οχι σε φαση πιστα και νταβαντουρια
Thanks