Νέα

Πρωτάρης...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cheboas20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cheboas20

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας.Δεν έχω κάνει ποτέ sex και θέλω να προσπαθήσω να πάω,κλασικά,σε κάποιο πορνείο.Με χαρά βρήκα το site σας που απ'ότι είδα είναι οργανωμένο όσον αφορά στις πληροφορίες που δίνει,και οι εμπειρίες των επισκεπτών στα μηνύματα είναι επιπλέον πληροφόρηση.Σας γράφω αυτό το μήνυμα,αφού δεν γνωρίζω τίποτα από αυτούς τους χώρους και από ότι είδα οι επισκέπτες εδώ έχετε μεγάλη εμπειρία απο αυτά τα μέρη.
Καταρχάς είμαι στη Θεσσαλονίκη(είμαι φοιτητής εδώ).Έχετε να μου προτείνετε κάποιο πορνείο εδώ πέρα?Θέλω να πάω μόνος μου εκεί.(έτσι κι αλλιώς,δεν εχω και με ποιόν αλλον να πάω,το γιατί δεν είναι της παρούσης...).Θέλω να μου πείτε τι περιβάλλον θα αντιμετωπίσω εκεί και κυρίως τι πρέπει να κάνω.Ίσως ακουγετε γελοία η ερωτησή μου (πιθανώς και να είναι) αλλά πραγματικά έχω πλήρη άγνοια.Κάνω αυτήν την ερώτηση στο site σας γιατί νομίζω πως είναι ο ιδανικός χώρος.Γι'αυτό δεν υπάρχει?Για πάσης φύσεως πληροφόρηση.
Φυσικά ο βασικότερος λόγος για τον οποίο σας γράφω είναι πως με έχει καταλάβει φοβερό άγχος.Όχι φυσικά για την εμπειρία της πρώτης φοράς.Αυτό είναι το έλασσον.Το σημαντικότερο είναι πως έχω τρομοκρατηθεί σκεπτόμενος τον HIV.Οι πόρνες είναι φυσικά ομάδες υψηλού κινδύνου.Φυσικά υπάρχει το προφυλακτικό αλλά έχω ακούσει πως δεν είναι απολύτως σίγουρη η ασφάλεια που παρέχει,μάλιστα έχει γίνει και σχετική συζήτηση στο forum με διάφορες απόψεις.Τέλος πάντων θα σας ήμουν ευγνώμων αν με διαφωτίζατε πάνω σε όλα αυτά.Ευχαριστώ.(είμαι 20).

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
αργησες................

για επιταχυσε λοιπον........ :knockinb:  :knockinb:  :knockinb:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Γειά σας.Δεν έχω κάνει ποτέ sex και θέλω να προσπαθήσω να πάω,κλασικά,σε κάποιο πορνείο.Με χαρά βρήκα το site σας που απ'ότι είδα είναι οργανωμένο όσον αφορά στις πληροφορίες που δίνει,και οι εμπειρίες των επισκεπτών στα μηνύματα είναι επιπλέον πληροφόρηση.Σας γράφω αυτό το μήνυμα,αφού δεν γνωρίζω τίποτα από αυτούς τους χώρους και από ότι είδα οι επισκέπτες εδώ έχετε μεγάλη εμπειρία απο αυτά τα μέρη.
Καταρχάς είμαι στη Θεσσαλονίκη(είμαι φοιτητής εδώ).Έχετε να μου προτείνετε κάποιο πορνείο εδώ πέρα?Θέλω να πάω μόνος μου εκεί.(έτσι κι αλλιώς,δεν εχω και με ποιόν αλλον να πάω,το γιατί δεν είναι της παρούσης...).Θέλω να μου πείτε τι περιβάλλον θα αντιμετωπίσω εκεί και κυρίως τι πρέπει να κάνω.Ίσως ακουγετε γελοία η ερωτησή μου (πιθανώς και να είναι) αλλά πραγματικά έχω πλήρη άγνοια.Κάνω αυτήν την ερώτηση στο site σας γιατί νομίζω πως είναι ο ιδανικός χώρος.Γι'αυτό δεν υπάρχει?Για πάσης φύσεως πληροφόρηση.
Φυσικά ο βασικότερος λόγος για τον οποίο σας γράφω είναι πως με έχει καταλάβει φοβερό άγχος.Όχι φυσικά για την εμπειρία της πρώτης φοράς.Αυτό είναι το έλασσον.Το σημαντικότερο είναι πως έχω τρομοκρατηθεί σκεπτόμενος τον HIV.Οι πόρνες είναι φυσικά ομάδες υψηλού κινδύνου.Φυσικά υπάρχει το προφυλακτικό αλλά έχω ακούσει πως δεν είναι απολύτως σίγουρη η ασφάλεια που παρέχει,μάλιστα έχει γίνει και σχετική συζήτηση στο forum με διάφορες απόψεις.Τέλος πάντων θα σας ήμουν ευγνώμων αν με διαφωτίζατε πάνω σε όλα αυτά.Ευχαριστώ.(είμαι 20).
Να πας φιλαρακο...
Θα μπεις μεσα στο σπιτακι με το φωτακι εξω
και θα βγει μια μεγαλουτσικη κυρια (δεν θα πηδηξεις αυτην  :rolleyes:)
η ενας κυριος ολιγον κουνιστος (ουτε αυτον θα πηδηξεις οτι και να σου ταζει  :P :rolleyes:)
θα σου απαγγειλει το ποιημα προγραμμα τι κανει η κοπελα και αφου εισελθει στο σαλονι ''το μωρο'' προ τερψην των οφθαλμων που θα υπαρχουν εκει και εφοσον σου κανει κλικ θα εισχωρησεις στο δωματιο της ηδονης (πως τα λεω ο ατιμος ?  :2funny:)

Το προγραμμα ποιημα που απαγγελεται συνηθως ειναι ....
- η κοπελα ειναι πολυ ομορφη κανει...
τσιμπουκακι, πισωκολητο, ελευθερα πιασιματακια, κτλ
(μην τα πιστεψεις ολα αυτα γιατι ειναι 50% πιθανοτητα να κανει τα μισα και λιγοτερα στο δωματιο)
Απλα βλεπεις την κοπελα και αν σου αρεσει μπαινεις....

Ποτε μα ποτε μην κανεις τιποτα χωρις προφυλακτικο και αφου τελειωσεις, με λιγο χαρτακι βγαζεις το προφυλακτικο και το πετας στον καδο, μετα πλενεις τα χερια σου και τον ''μεγαλο σου'' και απλα φευγεις....

Το ολο στορυ κραταει περιπου 10-15 λεπτα το πολυ μεχρι να τελειωσεις
αν τελειωσεις στα πεντε λεπτα τελος.... εφυγες. Αλλη φορα ξανα !!!

Αφου διαβασεις τις κριτικες εδω και καταλληξεις στο τι θες, πηγαινε μια βολτα
Εμπα σε πολλα σπιτακια να δεις τα κοριτσια να σχηματισεις αποψη με τα ματια σου....
............Και καλο βολι παιχταρα
 ;)

Οσο για τις αρρωστιες που αναφερεις οτι φοβασαι και καλα κανεις .....
Εσω να φορας παντα προφυλακτικο και μην σκεφτεσαι πολλα πολλα....
Να εχεις μια αρχη ομως....
ΟΧΙ γλυψιμο σε γεννητικα οργανα και οχι τσιμπουκι χωρις προφυλακτικο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο πρωταρης της εβδομαδας,καλοριζικος τυπε :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Να πας φιλαρακο...
Θα μπεις μεσα στο σπιτακι με το φωτακι εξω
και θα βγει μια μεγαλουτσικη κυρια (δεν θα πηδηξεις αυτην  :rolleyes:)
η ενας κυριος ολιγον κουνιστος (ουτε αυτον θα πηδηξεις οτι και να σου ταζει  :P :rolleyes:)
θα σου απαγγειλει το ποιημα προγραμμα τι κανει η κοπελα και αφου εισελθει στο σαλονι ''το μωρο'' προ τερψην των οφθαλμων που θα υπαρχουν εκει και εφοσον σου κανει κλικ θα εισχωρησεις στο δωματιο της ηδονης (πως τα λεω ο ατιμος ?  :2funny:)

Το προγραμμα ποιημα που απαγγελεται συνηθως ειναι ....
- η κοπελα ειναι πολυ ομορφη κανει...
τσιμπουκακι, πισωκολητο, ελευθερα πιασιματακια, κτλ
(μην τα πιστεψεις ολα αυτα γιατι ειναι 50% πιθανοτητα να κανει τα μισα και λιγοτερα στο δωματιο)
Απλα βλεπεις την κοπελα και αν σου αρεσει μπαινεις....

Ποτε μα ποτε μην κανεις τιποτα χωρις προφυλακτικο και αφου τελειωσεις, με λιγο χαρτακι βγαζεις το προφυλακτικο και το πετας στον καδο, μετα πλενεις τα χερια σου και τον ''μεγαλο σου'' και απλα φευγεις....

Το ολο στορυ κραταει περιπου 10-15 λεπτα το πολυ μεχρι να τελειωσεις
αν τελειωσεις στα πεντε λεπτα τελος.... εφυγες. Αλλη φορα ξανα !!!

Αφου διαβασεις τις κριτικες εδω και καταλληξεις στο τι θες, πηγαινε μια βολτα
Εμπα σε πολλα σπιτακια να δεις τα κοριτσια να σχηματισεις αποψη με τα ματια σου....
............Και καλο βολι παιχταρα
 ;)

Οσο για τις αρρωστιες που αναφερεις οτι φοβασαι και καλα κανεις .....
Εσω να φορας παντα προφυλακτικο και μην σκεφτεσαι πολλα πολλα....
Να εχεις μια αρχη ομως....
ΟΧΙ γλυψιμο σε γεννητικα οργανα και οχι τσιμπουκι χωρις προφυλακτικο

σωστός και μπάβο που έγραψες το κείμενο αυτό

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
φιλε παρε κ κανα φιλαρακι μαζι σου που να γουσταρει παρομοια φαση,νομιζω ειναι καλυτερα ετσι...οσο για αρρωστιες τα ειπαν τα παιδια παραπανω,μην φοβασαι,αν προσεχεις ολα θα πανε καλα....παντως επειδη εισαι 20 κ δεν εχεις γαμησει ποτε καλα ειναι να πας για να ξεφουσκωσουν τα αρχιδια σου,πρεπει να φυγουν τα τυρογαλα επειγοντως... :fuck1: :sperm: :sperm: :sperm:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
θα πρεπει να ξεκινησεις απο λιοσιων,ρεμουνδου, μεταξι κτλ... ολοι μας καπου εκει καναμε τα πρωτα μας βηματα  :sunglasses:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
θα πρεπει να ξεκινησεις απο λιοσιων,ρεμουνδου, μεταξι κτλ... ολοι μας καπου εκει καναμε τα πρωτα μας βηματα   :sunglasses:
οχι το παλικαρι αν καταλαβα καλα μενει θεσ/κη...οποτε εχει επιλογες ειτε βαρδαρη (στα φτηνα,ταπεινα μπουρδελα),ειτε προς μυλο μερια κ περιξ οπου εδρευουν τα στουντιο.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
σορυ ακυρο τοτε.ο γλου να μας πει τοτε που πρεπει να παει ο φιλος!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε αν εισαι υποχονδριος
μην πας σε μπουρδελο γιατι
θα σου πρηξεις τα αρχιδια τσαμπα...

τραβα ριξε κανα πουτσο
και αν ειναι να πεθανουμε
θα πεθανουμε ευχαριστημενοι.

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Φίλε για αρχή πήγαινε σε κανένα μπουρδέλο με ΩΡΙΜΗ Πουτάνα-Δασκάλα :tits:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σορυ ακυρο τοτε.ο γλου να μας πει τοτε που πρεπει να παει ο φιλος!
λοιπον θα φας ενα πολυ ελαφρυ πρωινο την δευτερα και το εννοω...ενα γαλατακι και μια φετα με μελι θυμαρισιο......

θα βγεις εγνατια και θα παρεις ενα λεωφορειο που λεει βουλγαρη κτελ....θα εχεις σηκωσει απο τραπεζα πριν ή θα χεις μαζι σου σαραντα ευρω.....αντε πενηντα βαρια....για πρωταρης και εικοσαρης και αρρωστοφοβικος δεν θες προγραμματα και μαλακιες....

θα κατεβεις στην σταση βιλκα....θα περπατησεις απεναντι και θα περασεις ενα δρομακι που λεγεται κωλετη....αφου περασεις κατι γυφτακια που θα σου ζηταν ενα ευρω να παρουν σαντουιτς και τις γραμμες του τρενου θα δεις αριστερα ενα προκατ σπιτακι με τον πυρσο της νεας δημοκρατιας απεξω ....ειναι μπουρδελο οχι τοπικη οργανωση

μεσα θα ειναι η αφροδιτη και μια κωφη γιαγια που θα καθαριζει φασολακια .....μην πτοηθεις ....θα πεις να μπεις σε απλο προγραμμα σαραντα εουρος.....

η αφροδιτη θα σε κανει αντρα....εσυ δεν θα κανεις τιποτα ...ξεντυσου και πεσε στο κρεβατι...μην κανεις καμια μαλακια και τραβηξεις καμια μαλακια πρωτα.....μολις μπει ξεκινα χαμουρεμα...μετα θα σου περασει αυτη καποτες κλπ....στην πιπα ειναι μαστορισσα οποτε θα σηκωθει 100 τοις εκατο ο γιουτσος...

μετα θα ερθει επιτελους η ωρα να κανεις κατι και συ....βαλτην εκει που ειναι πιο ανοιχτα,στην τρυπα δλδ που μπαινει πιο ευκολα....καλυτερα σε σταση να προτιμησεις την απο πισω.... και σπρωξτην....καλη επιτυχια και να μας γραψεις μια κριτικη μετα.....

υγ τα κοριτσια δεν εχουν αρρωστιες.....ελεγχονται μηνιαιως απο γιατρους...εσεις εδω μεσα ελεγχθηκατε ποτε; :2funny: :2funny:

υγ2 μετα αμα θες φαε μια μπουγατσα στον βαρδαρη στον σερραιο και αμα σου ξαναρθει να γαμησεις και δεν χορτασες τραβα σε μπουρδελο για δευτερο γυρο ξεαγχωμενος πια....εκει θελει αλλα τριαντα εουρος....

προσοχη να μην γινεις πρεζακιας του σεξ οπως εμεις...

foithths22opa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μην ξεχασεις να βαρεσεις μαλακια πριν πας

Stories

Νέο!

Stories