Νέα

Πρωτάρης...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cheboas20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
Φυσικά και να βαρέσει μαλακία, περίπου δύο ώρες πριν πάει, για να φύγουν τα χοντράδια και να μπορέσει να απολάυσει τη δασκάλα του ζαγοραίου έρωτα. Αν δεν την παίξει θα καταντήσει gone in 60 seconds και δεν νομίζω να το θέλει αυτό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυποι αυτο που λετε με τις μαλακιες
ειναι μαλακια  :grin:
θα τον καταστρεψετε.

Να μεινει 2 μερες χωρις να τραβηξει πριν παει
εγω ειχα μεινει 4 μερες την πρωτη μου φορα.

σε γενικες γραμμες συμφωνω με τον τζι ελ
αλλα εγω δεν θα προτεινα σαν πρωτη σταση την απο πισω που ειπε
(στα 4 )

για αρχη καλο ειναι μολις σε ρωτησει πως θες τυπε
να της πεις "κανονικα" δηλαδη ιεραποστολικο  :grin:

θεωρω πως ειναι η ευκολοτερη σταση για να ξεκινησει καποιος
αλλο που εμενα μετα μου κολλησε και εγινε αγαπημενη χεχχεχ

καλη τυχη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αμα βαρεσεις μαλακια πριν πας
και εισαι και λιγο αγχωδης τυπος
και πεσεις και σε καμια φολα?

το χασες το 20αρι σε χρονο ντε τε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
O Boldemort εχει απολυτο δικιο.
Αυτην την περιεργη συμβουλη ("τραβα μαλακια πριν πας στην πουτανα για να μην τελειωσεις αμεσως") δεν την καταλαβα ποτέ.
Όποτε το εκανα, απλα δεν μου σηκωθηκε.
Τοσο καυλιαγκουρες ειστε πια μερικοι? Που σας ειναι μονιμως σηκωμενη και προσπαθειτε να μην τελειωσετε αμεσως?
Αντιθετως, αν θελω να το ευχαριστηθω, κρατιεμαι μερικες μερες.
Στο κατω κατω δεν ειμαστε 12 ετων, να χυνουμε μολις μας ακουμπησουν.  

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αμα βαρεσεις μαλακια πριν πας
και εισαι και λιγο αγχωδης τυπος
και πεσεις και σε καμια φολα?

το χασες το 20αρι σε χρονο ντε τε.
εδω δεν βαρας μαλακια
εχεις παει τοσες φορες
και αν πεσεις σε φολα παει το 20αρι τυπε
αν εχει και δοντια?αντε να καυλωσεις μετα :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εδω δεν βαρας μαλακια
εχεις παει τοσες φορες
και αν πεσεις σε φολα παει το 20αρι τυπε
αν εχει και δοντια?αντε να καυλωσεις μετα :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:
οπως με την μαυρη τυπε που
μας επιασε κριση πανικου  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο πανικος ο ιδιος εξω απο μπουρδελο
γελαγε ο καθε πικραμενος απο ελλεινιδες  :2funny: :2funny: :2funny:

οχι νταξει πλακα κανω...
απλα δικια μου γνωμη ειναι
να μην κανεις ταρζανιες....
αν εισαι πρωταρης

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε εκανες μαλακια
αφου την γουσταρες επρεπε να μπεις

δεν γουσταρα τοσο την ιδια
οσο την ιδεα οτι θα τον χωσω σε
μαυρο μουνι  :2funny: :2funny: :2funny:

ειχε τσατσο ρε δικιε μου
και εχω ακουσει απο τυπους
πως οι τσατσοι δεν εχουν μπεσα
αν εξαιρεσεις τον μαρκαριαν που ειχα παρει μια δικια του
πολυ παλια
τους αποφευγω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εδω ο αλλος ρε
σε ενα μπουρδελακι
στην Βεργας η στην εξηκιου.....
μου την επεσε....

Και του κανω "ελα μαζεψου φιλε"

:2funny: :2funny: :2funny:

O Boldemort εχει απολυτο δικιο.
Αυτην την περιεργη συμβουλη ("τραβα μαλακια πριν πας στην πουτανα για να μην τελειωσεις αμεσως") δεν την καταλαβα ποτέ.
Όποτε το εκανα, απλα δεν μου σηκωθηκε.
Τοσο καυλιαγκουρες ειστε πια μερικοι? Που σας ειναι μονιμως σηκωμενη και προσπαθειτε να μην τελειωσετε αμεσως?
Αντιθετως, αν θελω να το ευχαριστηθω, κρατιεμαι μερικες μερες.
Στο κατω κατω δεν ειμαστε 12 ετων, να χυνουμε μολις μας ακουμπησουν. 

ενταξει δεν ειναι οτι δεν θα γαμησεις
αν εχεις βαρεσει μαλακια
απλα δεν βρισκω λογο
γιατι να το ρισκαρεις τυπε?  :grin:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
Ρα παιδιά θέλετε δηλαδή το παλικάρι να ολοκληρώσει πριν την ώρα του??? Υποτίθεται ότι δεν το έχει κάνει ποτέ, οπότε μέσα σε πόση ώρα πιστεύεται ότι θα τελειώσει όταν θα τον αγγίξει η γκόμενα? Εδώ έμπειροι μπουρδελιάριδες και αν έχουν καιρό να το κάνουν αιστάνονται σφίξιμο στο στομάχι. Μην ακούς κανένα αδερφέ προχώρα δυνατά και ελληνικά.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρα παιδιά θέλετε δηλαδή το παλικάρι να ολοκληρώσει πριν την ώρα του??? Υποτίθεται ότι δεν το έχει κάνει ποτέ, οπότε μέσα σε πόση ώρα πιστεύεται ότι θα τελειώσει όταν θα τον αγγίξει η γκόμενα? Εδώ έμπειροι μπουρδελιάριδες και αν έχουν καιρό να το κάνουν αιστάνονται σφίξιμο στο στομάχι. Μην ακούς κανένα αδερφέ προχώρα δυνατά και ελληνικά.
0.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
C

cheboas20

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες που μου δώσατε,και ειδικά για το χιούμορ που έχετε.Πραγματικά είχα φρικάρει όταν έγραφα αυτό το μήνυμα,και δεν περίμενα τέτοιες λεπτομερείς απαντήσεις.Σας ευχαριστώ λοιπόν.
Ωστόσο έχω να κάνω κάποιες διευκρινισεις και κάποιες άλλες ερωτήσεις:

gl σε ευχαριστώ (όπως και όλους σας) για την απάντησή σου αλλά ο δρόμος που μου περιγράφεις για το εν λόγω πορνείο είναι λίγο περίεργος.Με το ίδιο λεωφορείο (31) έχω παρατηρήσει άλλα δύο πορνεία,ένα απέναντι ακριβώς από τα Jumbo (που απ'ότι έχω καταλάβει το ονομάζετε Studio(παρεμπιπτόντως ποιά είναι η διαφορά μεταξύ μπορδέλων και Studios;Γιατί είδα στο site πως κάνετε συνεχώς χωρισμό των χώρων αυτών στις δύο αυτές κλάσεις.),και ένα άλλο λίγο μετά από ένα ξενοδοχείο και λίγο πριν φθάσουμε στα ΚΤΕΛ.Θα προτιμούσα να πάω σε ένα από αυτά τα δύο γιατί δεν μου αρέσει (για ψυχολογικούς λόγους) ένα μέρος περίεργο και δύσβατο στο ημίφως (τεσπα...το δραματοποιώ λίγο αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ...).Τι έχετε να μου πείτε,αν ξέρετε βέβαια,για τα δύο αυτά πορνεία;
Επίσης,gl έγραψες κάτι ενδιαφέρον,πως οι πόρνες ελέγχονται μηνιαιως απο γιατρους.Δηλαδή υπάρχει κάποια υπηρεσία,ένα είδος αρχής πιστοποίησης που διενεργεί δειγματοληπτικά ελέγχους στα μέρη αυτά;Κι αν ναι πού ανήκει η αρχή αυτή,στην τοπική αυτοδιοίκηση π.χ,;
Τώρα όσον αφορά στην διαδικασία καθεαυτή,θέλω να μου περιγράψετε λίγο καλύτερα ποιός είναι ο ρόλος της τσατσας στα μέρη αυτά.Κατ'αρχάς κάθε πορνείο έχει τσατσά;Και τι πρέπει να πεις με αυτήν ως πελάτης;Δλδ ποιά είναι η στάνταρ συζήτηση,φαντάζομαι θα υπάρχει κάτι τέτοιο.Προφανώς όπως γράψατε περιγράφει στον πελάτη τι υπάρχει στο μαγαζί ε;Αλλά εγώ δε γνωρίζω καθόλου την αργκό των μερών αυτών.Τι θα της πω;
Μετά όσον αφορά στην πόρνη,θα πρέπει να έχω εγώ προφυλακτικό μαζί μου ή έχουν αυτοί εκεί;Και θα το φορέσω εγώ ή θα μου το φορέσει αυτή;Κι αν τα προφυλακτικά αυτά δεν είναι καλά;Αν δεν είναι λ.χ. ανθεκτικά;

**(συγχωρήστε με πολλές από τις ερωτήσεις μου είναι βλακώδεις και το καταλαβαίνω αλλά με καταλαβαίνετε κι εσείς νομίζω...)**

Φυσικά η όλη πράξη δε θα διαρκέσει πολύ,αυτό είναι το μόνο σίγουρο,και όσον αφορά στο θέμα της μαλακίας το σκέφτηκα κι εγώ,αλλά κοιτάξτε,όπως διαπιστώσατε κι εσείς είναι δίκοπο μαχαίρι.Γιατί το μη τράβηγμα θα οδηγήσει σε γρήγορο τέλος (πιθανώς και αιφνίδιο και αυτό δε θέλω να συμβεί) από την άλλη όμως ένα πιθανό τράβηγμα πριν πάω εκεί,σε συνδυασμό με το άγχος της πρώτης φοράς να με μπλοκάρει εντελώς (κάτι που επίσης δε θέλω με τίποτα να συμβεί)

Πάμε τώρα στο θέμα της πόρνης.Οι πόρνες,λοιπόν,αυτές τι λόγής είναι;Δηλαδή θέλω να πω,πως συμπεριφέρονται;Έχουν ένα στοιχειώδες επίπεδο συμπεριφοράς ή είναι εντελώς αγενείς και αν ψυλλιαστούν πως είναι και η πρώτη μου φορά να αρχίσουν και να γελούν (δε θα το αντέξω αυτό).Επίσης η τσατσά τι συμπεριφορά έχει πάνω κάτω;Επίσης,τα δωμάτια όπου γίνεται η πράξη πως είναι.Είναι όλα όπως τις φωτογραφίες που είδα εδώ;Είναι δηλαδή βασικά σκοτεινά,κι από κει και πέρα με φώτα συνήθως κόκκινα;Γιατί ένα τέτοιο περιβάλλον είναι λίγο αγχωτικό.Δεν είναι αγχώδης χαρακτήρας αλλά νομίζω πως ειδικά σε μια τέτοια φάση πρωτίστως πρέπει να είμαι απολύτως ήρεμος.Εγώ επιλέγω την πόρνη που θέλω η παίρνω όποια μου έρθει πρώτη ή όποια μου δίνουν;Και συμφωνώ μαζί τις a priori τι θα κάνουμε;Δηλαδή η πόρνη έχει λόγο πάνω στο τι θα κάνουμε;Εγώ το μόνο που θέλω να κάνω είναι να την πηδήξω με την απλούστερη διαδικασία (ιεραποστολικό όπως έργαψε κάποιος φίλος στην απάντηση του),τι θα της πω;Δε θέλω καμία αλλη επαφή μαζί της,και την ελάχιστη δυνατή κουβέντα,με καταλαβαίνετε;Εκτός από την πράξη τι άλλο πρέπει να πω μαζί της;Θα μου ρωτήσει το όνομά μου;Γιατί από τη φωνή μου θα καταλάβει σίγουρα πως είναι η πρώτη μου φορά και είμαι σίγουρος πως θα θελήσει να μου επιβληθεί και πραγματικά δε θα μπορέσω να αντιδράσω.

Τέλος πάντων,ζητώ συγνώμη που σας κούρασα με όλες αυτές τις ερωτήσεις αλλά αφού από τις απαντήσεις σας είδα πως είστε τόσο φιλικοί σκέφτηκα να το “εκμεταλλευτώ” για να αποκτήσω όσο γίνεται περισσότερες πληροφορίες για τα μέρη αυτά.
Και πάλι σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες που μου δώσατε,και ειδικά για το χιούμορ που έχετε.Πραγματικά είχα φρικάρει όταν έγραφα αυτό το μήνυμα,και δεν περίμενα τέτοιες λεπτομερείς απαντήσεις.Σας ευχαριστώ λοιπόν.
Ωστόσο έχω να κάνω κάποιες διευκρινισεις και κάποιες άλλες ερωτήσεις:

gl σε ευχαριστώ (όπως και όλους σας) για την απάντησή σου αλλά ο δρόμος που μου περιγράφεις για το εν λόγω πορνείο είναι λίγο περίεργος.Με το ίδιο λεωφορείο (31) έχω παρατηρήσει άλλα δύο πορνεία,ένα απέναντι ακριβώς από τα Jumbo (που απ'ότι έχω καταλάβει το ονομάζετε Studio(παρεμπιπτόντως ποιά είναι η διαφορά μεταξύ μπορδέλων και Studios;Γιατί είδα στο site πως κάνετε συνεχώς χωρισμό των χώρων αυτών στις δύο αυτές κλάσεις.),και ένα άλλο λίγο μετά από ένα ξενοδοχείο και λίγο πριν φθάσουμε στα ΚΤΕΛ.Θα προτιμούσα να πάω σε ένα από αυτά τα δύο γιατί δεν μου αρέσει (για ψυχολογικούς λόγους) ένα μέρος περίεργο και δύσβατο στο ημίφως (τεσπα...το δραματοποιώ λίγο αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ...).Τι έχετε να μου πείτε,αν ξέρετε βέβαια,για τα δύο αυτά πορνεία;
Επίσης,gl έγραψες κάτι ενδιαφέρον,πως οι πόρνες ελέγχονται μηνιαιως απο γιατρους.Δηλαδή υπάρχει κάποια υπηρεσία,ένα είδος αρχής πιστοποίησης που διενεργεί δειγματοληπτικά ελέγχους στα μέρη αυτά;Κι αν ναι πού ανήκει η αρχή αυτή,στην τοπική αυτοδιοίκηση π.χ,;
Τώρα όσον αφορά στην διαδικασία καθεαυτή,θέλω να μου περιγράψετε λίγο καλύτερα ποιός είναι ο ρόλος της τσατσας στα μέρη αυτά.Κατ'αρχάς κάθε πορνείο έχει τσατσά;Και τι πρέπει να πεις με αυτήν ως πελάτης;Δλδ ποιά είναι η στάνταρ συζήτηση,φαντάζομαι θα υπάρχει κάτι τέτοιο.Προφανώς όπως γράψατε περιγράφει στον πελάτη τι υπάρχει στο μαγαζί ε;Αλλά εγώ δε γνωρίζω καθόλου την αργκό των μερών αυτών.Τι θα της πω;
Μετά όσον αφορά στην πόρνη,θα πρέπει να έχω εγώ προφυλακτικό μαζί μου ή έχουν αυτοί εκεί;Και θα το φορέσω εγώ ή θα μου το φορέσει αυτή;Κι αν τα προφυλακτικά αυτά δεν είναι καλά;Αν δεν είναι λ.χ. ανθεκτικά;

**(συγχωρήστε με πολλές από τις ερωτήσεις μου είναι βλακώδεις και το καταλαβαίνω αλλά με καταλαβαίνετε κι εσείς νομίζω...)**

Φυσικά η όλη πράξη δε θα διαρκέσει πολύ,αυτό είναι το μόνο σίγουρο,και όσον αφορά στο θέμα της μαλακίας το σκέφτηκα κι εγώ,αλλά κοιτάξτε,όπως διαπιστώσατε κι εσείς είναι δίκοπο μαχαίρι.Γιατί το μη τράβηγμα θα οδηγήσει σε γρήγορο τέλος (πιθανώς και αιφνίδιο και αυτό δε θέλω να συμβεί) από την άλλη όμως ένα πιθανό τράβηγμα πριν πάω εκεί,σε συνδυασμό με το άγχος της πρώτης φοράς να με μπλοκάρει εντελώς (κάτι που επίσης δε θέλω με τίποτα να συμβεί)

Πάμε τώρα στο θέμα της πόρνης.Οι πόρνες,λοιπόν,αυτές τι λόγής είναι;Δηλαδή θέλω να πω,πως συμπεριφέρονται;Έχουν ένα στοιχειώδες επίπεδο συμπεριφοράς ή είναι εντελώς αγενείς και αν ψυλλιαστούν πως είναι και η πρώτη μου φορά να αρχίσουν και να γελούν (δε θα το αντέξω αυτό).Επίσης η τσατσά τι συμπεριφορά έχει πάνω κάτω;Επίσης,τα δωμάτια όπου γίνεται η πράξη πως είναι.Είναι όλα όπως τις φωτογραφίες που είδα εδώ;Είναι δηλαδή βασικά σκοτεινά,κι από κει και πέρα με φώτα συνήθως κόκκινα;Γιατί ένα τέτοιο περιβάλλον είναι λίγο αγχωτικό.Δεν είναι αγχώδης χαρακτήρας αλλά νομίζω πως ειδικά σε μια τέτοια φάση πρωτίστως πρέπει να είμαι απολύτως ήρεμος.Εγώ επιλέγω την πόρνη που θέλω η παίρνω όποια μου έρθει πρώτη ή όποια μου δίνουν;Και συμφωνώ μαζί τις a priori τι θα κάνουμε;Δηλαδή η πόρνη έχει λόγο πάνω στο τι θα κάνουμε;Εγώ το μόνο που θέλω να κάνω είναι να την πηδήξω με την απλούστερη διαδικασία (ιεραποστολικό όπως έργαψε κάποιος φίλος στην απάντηση του),τι θα της πω;Δε θέλω καμία αλλη επαφή μαζί της,και την ελάχιστη δυνατή κουβέντα,με καταλαβαίνετε;Εκτός από την πράξη τι άλλο πρέπει να πω μαζί της;Θα μου ρωτήσει το όνομά μου;Γιατί από τη φωνή μου θα καταλάβει σίγουρα πως είναι η πρώτη μου φορά και είμαι σίγουρος πως θα θελήσει να μου επιβληθεί και πραγματικά δε θα μπορέσω να αντιδράσω.

Τέλος πάντων,ζητώ συγνώμη που σας κούρασα με όλες αυτές τις ερωτήσεις αλλά αφού από τις απαντήσεις σας είδα πως είστε τόσο φιλικοί σκέφτηκα να το “εκμεταλλευτώ” για να αποκτήσω όσο γίνεται περισσότερες πληροφορίες για τα μέρη αυτά.
Και πάλι σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις
ρε ακομα να γαμησεις γαμω την αγανακτηση;τι περιμενεις τον αιβασιλη να σε παρει απο το χερι;ρε κανας σαλονικιος εδω να παρει το παιδι να μαθει τι θα πει ηδονη δεν υπαρχει;

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36

Απέναντι από τα κεντρικά των ΕΛΤΑ στην Κωνσταντινουπόλεως έχει δύο σπίτια. Στο ένα από αυτά πριν από περίπου δέκα χρόνια η γκόμενα ήταν πραγματικά σαν Νεφελίμ. Είμουν και στα 20 τότε ...τρυφερή ψυχή, έκανα να ξαναμπώ στο συγκεκριμένο 6 ολόκληρα χρόνια από το σοκ  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom