Νέα

Πρωτάρης... βοήθεια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dionyshs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 299
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

696661279150c7fc998o.jpg

262464511472db34645f.jpg
gbo.jpg

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Πωπω  .....μεταβολισμοs να σου πετυχει.....Δεν εμεινε αντερο :grin: :grin: :grin:

Για στρίψε και το μουστάκι μπας και γίνεις πιο πειστικός.....!!!!
το μαγαζι ανοιξε , πελατες δε βλεπω!!!!!!!!!!!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ''το γρηγορο φτυαρι''
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ...............

Επισκέπτης
ποσο μαλακες μπορει να εισαστε οταν θεωρειτε οτι εσεις θα του δωσετε την λυση που επι 12 χρονια δεν του εχει δωσει κανενας ειδικος & μια νταλικα φαρμακα???

Ναι, ωραια, εμεις ειμαστε μαλακες...

Εσυ γιατι πιστευεις αυτο που λεει?...οτι δηλαδη 12 χρονια δεν μπορει να βρει λυση με αυτον τον τροπο?

Εφοσον, ισχυριζεσαι πως...
τι σας κανει ρε νουμερα να πιστευετε οτι δεν λεει ψεμματα???

Τον πιστευεις τελικα ή οχι?

Απορω, πως δεν βρεθηκε καποιος, να σου πει μετα απο τοσα posts που μεσολαβησαν, πως γραφεις οτι προλαβαινεις.  :jerking:

KostakisXX

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Πρωτα απολα θελω να ευχαριστησω οσους με πιστεψαν και προσπαθησαν να με βοηθησουν ο καθενας με το τροπο του. Ομολογουμενως ηταν λαθος να ανοιξω τετοιο θεμα εδω εκ των υστερων το καταλαβαινω αλλα ειναι πλεον αργα και δεν μπορω να κανω κατι.

Οσον αφορα τις ειρωνιες και τις βρισιες ειναι πολυ ευκολο να το κανω και γω απο την ασφαλεια του πισι μου πιανοντας αδερφες, μαναδες κτλ κτλ κτλ.... αλλα δεν θα το κανω δεν εχει καποιο νοημα. Το θεμα ειναι τι γινεται στην πραγματικη ζωη και οχι στο νετ. Θα προσπαθησω να κρατησω απο αυτο το θρεντ τα θετικα οτι καποια ατομα προθυμοποιηθηκαν να με βοηθησουν. Θα προσπαθησω να εφαρμοσω τα λογια τους εστω και αν αυτο εχει μια ομολογουμενως αρκετη δυσκολια για μενα - θα ξεκινησω απο τα ευκολα και στη πορεια βλεπουμε.

Δεν εχω να πω κατι αλλο. Ευχαριστω που με ακουσατε.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλησπέρα. Πρωτα απολα θελω να ευχαριστησω οσους με πιστεψαν και προσπαθησαν να με βοηθησουν ο καθενας με το τροπο του. Ομολογουμενως ηταν λαθος να ανοιξω τετοιο θεμα εδω εκ των υστερων το καταλαβαινω αλλα ειναι πλεον αργα και δεν μπορω να κανω κατι.

Οσον αφορα τις ειρωνιες και τις βρισιες ειναι πολυ ευκολο να το κανω και γω απο την ασφαλεια του πισι μου πιανοντας αδερφες, μαναδες κτλ κτλ κτλ.... αλλα δεν θα το κανω δεν εχει καποιο νοημα. Το θεμα ειναι τι γινεται στην πραγματικη ζωη και οχι στο νετ. Θα προσπαθησω να κρατησω απο αυτο το θρεντ τα θετικα οτι καποια ατομα προθυμοποιηθηκαν να με βοηθησουν. Θα προσπαθησω να εφαρμοσω τα λογια τους εστω και αν αυτο εχει μια ομολογουμενως αρκετη δυσκολια για μενα - θα ξεκινησω απο τα ευκολα και στη πορεια βλεπουμε.

Κωστακη, και εμεις σε συμπαθησαμαι αλλα δεν μας ειπες τι φαρμακα παιρνεις, και τι διαγνωση εβγαλαν οι ειδικοι.

Εγω οταν εχω φοβιες, σαν οταν μπαινω σε αεροπλανο να πεταξω, πινω δυο ουσκακια, αντε τρια και με πιανει ηρεμια. Αν δεν εχεις παρενεργειες με τα φαρμακα που παιρνεις, θα σου ελεγα πιεις μερικα ουισκακια και τρεχα σε κανενα στουντιακι με ενημερωμενο απο πριν μωρο να σε περιποιηθη με την ησυχια σου.

Αν δεν προσπαθησεις δεν θα αλλαξει τιποτα!

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μεγαλε εχθες με ειχες βρισει ασχημα,αλλα λογου φορτου εργασιας δεν προλαβα να ασχοληθω μαζι σου.αλλα σημερα θα σου πω το πορισμα που εχω βγαλει,για να αποφασισεις την θα κανεις στην ζωη σου.

καταρχην μεγαλε εισαι γκει,αλλα δεν το εχεις παρει χαμπαρι ακομα.σε οσους γιατρους και να πας,οσα βαγονια με χαπια να πιεις,η φαγουρα τις κολοτρυπιδας σου δεν θα σταματησει.για αρχη θα σου προτεινα να αρχισεις να φορας στρινγκακια,και να σταματησεις να περνεις τα φαρμακα και τις μαλακιες που σου φορτωνουν οι γιατροι.και καλο στην υγεια σου θα κανεις,και θα αρχισεις να νιωθεις ομορφα ψυχολογικα.σε δευτερη φαση,να αρχισεις να πηγαινεις σε κανενα γκει μπαρ,ολο και καποιο δροσερο αγορι θα βρεθει,να ασχοληθει μαζι σου,και να σε ξεπαρθενιασει.απο εκει και περα αρχηγε μου ολα θα ειναι ευκολα.θα βγαινεις στην πιατσα και οτι πουτσα βλεπεις την αρπαζεις.

αυτα απο εμενα.
και ευχομαι να βρεις το δρομο σου.

dr. arcans.
arcans college of athens-thessaloniki-sofia-santanski-mykonos-kievo.

ΥΓ.συντομα νεο υποκαταστημα στην ταιλανδη.
υπευθυνος υποκαταστηματος tzeims070 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

Tυπε μου σε αυτο το σαιτ πλην ελαχιστων εξαιρεσεων ολοι ειναι κομπλες,εχουν γαμησει μονο πουτανες και ποτε δεν εχουν γαμισει νορμαλ σε σχεση,γιατι απο αυτα που διαβαζω ειναι αδυνατον να βρεθει καποια που να κανει σχεση μαζι τους,ειναι οι λεγομενοι μαγκες της πουτσας.
Αυτα τυπε μου

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Tυπε μου σε αυτο το σαιτ πλην ελαχιστων εξαιρεσεων ολοι ειναι κομπλες,εχουν γαμησει μονο πουτανες και ποτε δεν εχουν γαμισει νορμαλ σε σχεση,γιατι απο αυτα που διαβαζω ειναι αδυνατον να βρεθει καποια που να κανει σχεση μαζι τους,ειναι οι λεγομενοι μαγκες της πουτσας.
Αυτα τυπε μου
δηλαδη τυπε μου συμφωνεις και εσυ με το πορισμα μου? :think: :think: :think:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δηλαδη τυπε μου συμφωνεις και εσυ με το πορισμα μου? :think: :think: :think:
Τυπε το παραγαμησατε το θεμα και με τον τυπο εδω αλλα και με τον φραντσεσκο,ξερεις δεν ειναι μαγκια,γιατι η μαγκια θελει ψυχη,τωρα την ασυλια να λετε αυτα που λετε εσεις ξερετε ποιος σας την δινει.Αυτα τυπε μου

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τυπε το παραγαμησατε το θεμα και με τον τυπο εδω αλλα και με τον φραντσεσκο,ξερεις δεν ειναι μαγκια,γιατι η μαγκια θελει ψυχη,τωρα την ασυλια να λετε αυτα που λετε εσεις ξερετε ποιος σας την δινει.Αυτα τυπε μου
τυπε ο φραντζεσκο εβγαλε γλωσσα μεγαλη αν ειδες το μπασταρδακι.εγω δεν του εβρισα ουτε μανες,ουτε τιποτα,οπως ειδες.
το δικαιολογω διοτι ειναι καθυστερημενος.αλλα οχι και να κανει τον εξυπνο.

Επισκέπτης
Ναι, ωραια, εμεις ειμαστε μαλακες...

Εσυ γιατι πιστευεις αυτο που λεει?...οτι δηλαδη 12 χρονια δεν μπορει να βρει λυση με αυτον τον τροπο?

Εφοσον, ισχυριζεσαι πως...
Τον πιστευεις τελικα ή οχι?

Απορω, πως δεν βρεθηκε καποιος, να σου πει μετα απο τοσα posts που μεσολαβησαν, πως γραφεις οτι προλαβαινεις.  :jerking:
μακαρι να ηξερες τι ηθελες να γραψεις..
τελειως μπαλουρδος λεμε..

Επισκέπτης
Το ξερα ρε μπαγασα πως δεν θα καταλαβεις τι εγραψα.

Φανηκε αλλωστε απο αυτο που εγραψες εσυ.

Ριξτου καπετανιο μου, μια ματια ξανα το πρωι με καθαρο μυαλο(?) μπας και...

Ουτως ή αλλως, λιγο με νοιαζει πλεον.

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παω χρονια σε ειδικο εχουν δωσει τα μαλλια τους οι δικοι μου ολα αυτα τα χρονια. ΤΙΠΟΤΑ. Οσο το να μην ντρεπομαι δεν ειναι κατι που μπορω να το αποβαλλω το χω απο τη φυση μου.
κοντεύεις τα 30 και ζεις με τα λεφτά των δικών σου...μήπως πρέπει να πάψεις πρώτα να εξαρτάσαι απ τους δικούς σου?ίσως αν αλλάξεις αυτό να βρείς και την πρωτοβουλία που σου λείπει για να προσεγγίσεις γυναίκες

Facial_Freak

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
ρε φίλε πραγματικά πιστεύεις ότι είναι καλύτερα να μπεις να ρωτήσεις εδώ μέσα;;;..... καλύτερα πήγαινε σε κανένα ειδικό ή αν πιστεύεις στον Θεό πήγαινε στον πνευματικό σου (αν είναι open minded)... πάντως εδώ μάλλον δεν είναι το κατάλληλο μέρος να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις και να περιμένεις σοβαρή βοήθεια

Kαι που ξερεις... Μπορει αμα πας και καμμια βολτα απο το Αγιον Ορος να μεινεις και καλογερος, να αφοσιωθεις στα Θεια.... 
Οποτε δε θασαι :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :pipa1: :2on1: :pipa2: :fuck2: :fuck1: οπως ολοι εμεις οι αντιχριστοι (για τους υπολοιπους τα λεω, ακουτε??? Τσογλανια!!!)
αλλα  :priest: :priest: :woldman: :woldman: :priest: :priest: :woldman: :woldman:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom