Νέα

Πρωτάρης... βοήθεια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dionyshs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 299
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dionyshs

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας είναι το πρώτο μου ποστ :grin:. και αρχίζω με δύσκολοι ερώτησή λοιπόν είμαι 19 πριν 2 χρόνια με έiχε πάει ο γαμπρός σε ένα μπουρδέλο για να ξεπαρθενευτω, τελικά όχι απλά δεν τα κατάφερα άλλα έχω κατακομπλαρι από τότε όσο βλέπω γυναίκα και τρελαίνομαι τόσα φοβάμαι το Μέτα και έτσι έχω χαλάσει πολλές σχέσεις,  αν και το άφησα πολοι το πείρα απόφασή να πάω γιατί δεν γίνεται άλλο :headbang:  :jerking:. τι μου προτείνεται  θα προτιμούσα να Πάρο κάποια και να πάμε ξενοδοχείο άλλα δεν ξέρω ούτε τιμές ούτε τι παίζει περιμένω να με διαφωτίσετε    :sunglasses:

Υ.Γ τι ειναι τα  cg,cb κατι τετοιο το διαβασα στο forum?

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Φιλε απο οσα διαβασα καταλαβα οτι το προβλημα σου ειναι κυριως ψυχολογικο.Γιαυτο και μονο μη ψαχνεις την απαντηση σε σαιτ κοιτα να τη βρεις απο το κοινωνικο,οικογενειακο περιβαλλον σου.Βρες ενα φιλο,συγγενη που εχει παει με πουτανες να σε καθοδηγησει σωστα.Το να παρεις ενα τηλ μιας απο δω και να σουρθει ισως φας ακυρο παλι και σου μεινει τιποτα μονιμο.
Κατ εμε λοιπον συζητα το με ανθρωπους που σε ξερουν και ενδιαφερονται για σενα και μη ψαχνεις απαντησεις απο αγνωστους που ουτε καν γνωριζουν τι παιζει με το κομπλεξ που εφαγες
παλιοτερα.
Επειδη ολα ειναι στο μυαλο στο λεω αυτο.Αν θες ολοκληρωση και στην ψυχη σου βρες μια κοπελα να ταιριαζεις και τα περι μπουρδελων ασε τα για ενα αργοτερο σταδιο της ζωης σου ισως οταν εχεις ξεπερασει τα οποια κομπλεξ ανασφαλειες και εχεις αυτοπεποιθηση να δεις και καποιες αλλες πτυχες αυτες του πληρωμενου ερωτα.
Μην διαβαζεις εδω πολλες φορες σχολια για πουτανες με υφος φαλλοκρατικο που κανουμε
οι περισσοτεροι απο δω που εχουν εμπειριες οταν πανε με μια πορνη που δεν εχουν ξαναπαει υποσυνηδειτα βιωνουν μια πρωτη φορα,κοινως για ενα μικρο διαστημα μεχρι να εξοικιωθουν ειναι χεσμενοι σα παρθενοι οπως εσυ.
Η καλυτερη λυση που ψαχνεις ειναι να "νοικιασεις"ενα κοριτσι για 2-3 ωρες(200-300)  σε ενα ξενοδοχειακι με το πασο σου να περασεις ωραια χωρις βιασυνες.Τα μπουρδελα ειναι για ξεπετες κυριως.Λιγες οι κοπελες που θα σε προσεξουν και δε θα βιαστουν.
Το γαμπρο μακρια απο τετοια θεματα στο εξης δε σε εκπροσωπησε σωστα την τελευταια φορα :grin:
Καλη τυχη και καλο ξεπαρθενιασμα..

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Υπάρχει πλήθος δημοσιεύσεων για την αναζήτηση σου, καλό είναι να ανατρέξεις στο φόρουμ και θα δεις αρκετές συζητήσεις που αναφέρονται σε πρωτάρηδες.
Cg είναι τα call girl.
Cb δεν νομίζω ότι υπάρχει, προφανώς εννοείς τα City tours, δηλαδή περιοδεύοντα call girl.

Το θέμα κλειδώνεται

george041088

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα παιδιά, είμαι νέο μέλος και βρίσκω το forum σας απίστευτα διασκεδαστικό και ενημερωτικό σε διάφορους τομείς..και μπλα μπλα...στο θέμα μας λοιπόν
είμαι 18 χρονών και δεν έχω γαμήσει ακόμα...δεν είμαι αντικοινωνικός ούτε κουασιμόδος, απλά είμαι υπερβολικά "ντροπαλός"(μπροστά στις γυναίκες)και έτσι αν και έχω κάνει σχέση δεν έχω καταφέρει να "τον βρέξω" :grin: ακόμα...
Σκέφτηκα λοιπόν να πάω σε ένα μπουρδέλο για να "απελευθερωθώ" :P από αυτό το κόμπλεξ με τις γυναίκες...

εδώ είναι που θέλω τώρα την βοήθεια σας..θέλω να μου προτείνεται μέρος,(στην Αθήνα) το οποίο εσείς θεωρείτε καταλληλότερο(ως έμπειροι, και προφανώς μεγαλύτεροι) :grin:
ακόμα μπορώ να διαθέσω έως 50 ευρώ...

περιμένω απαντήσεις..ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)

Επισκέπτης
καλος ιρθες καυλιαρι στιν παρεα μας!!!!καταρχιν προτον και κιριον πρεπει να ξερεις ποσ οι κανονεσ του foroum επιτρεπουν μοονο ελλινικα και οχι greeklish...οποτε πρεπει να τροποποισεις το μινιμα σου και να το γραψεις στα ελλινικα..

μεσα απο το bourdela.com θα μπορεσεις να οδιγιθεις στα κριφα μονοπατια τις ιδονισ και τις ανιπερβλιτις καυλας...ολες σου οι βρομικεσ επιθιμιες θα μπορεσουν επιτελους να πραγματοποιηθουν..θα γινεις ταξιδευτησ,ναυαρχος τις καυλας και θα περασεις μεσα απο παλιροικα κιματα ιδονις και καυτου σπερματος...τα ατακτα πορνιδια λισμονουν το λισασμενο σπερμα σου...και αναζιτουν τιν μεγιστι τιμορια απο το μαγικο σου ραβδι...
θα σου προτεινα να αρχισεις απο ενα στουντιο σαν προτι φορα...και αργοτερα παμε και στα μπουρδελακια...!!!

george041088

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω φιλε pitsilisti για την επισημανση μα μου εγραψε οτι εληξε ο χρωνος τροποποιησης :- και ετσι δεν καταφερα να το αλλαξω....
τεσπα, μπορεις να μου εξειγισεις τις διαφορες μεταξυ μπουρδελου και στουντιο γτ σου προανεφερα τι νουμπας ειμαι σε κατι τετοια :cheesy:

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Skeftika lipon na paw se ena mpourdelo gia na "apeley8ero8w" :P apo afto to komplex me tis gynaikes...

Το να πας σε μπουρδέλο δε θα σου προσφέρει απολύτως τίποτα στο να προσεγγίζεις γυναίκες. Το ίδιο ντροπαλός θα είσαι και μετά.

Αν θες να αποκτήσεις θάρρος η λύση είναι γνωριμίες, κουβέντα, πολύ φλερτ, προτάσεις για ραντεβού, χυλόπιτες, επιτυχίες και πάλι από την αρχή.

Το μπουρδέλο είναι για ξαλάφρωμα.

george041088

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε δεν εχω προβλημα στο να μιλαω σε κοπελες, απλα με λιγα λογια θελω να μαθω τα κολπα με μια εμπιρη, που και  να κανω μαλακια σαν προταρης δεν θα με παρεκσιγισει..

ειναι για καθαρα λογους εκπεδευσης... :cheesy:
δεν θελω να παω στην γκομενα μου  ψαρομενος, καταλαβες?
οσο να'νε αν το εχω κανει μια φορα, θα εχω λιγοτερο τρακ, και θα το απολαυσουμε και οι δυο... :grin:

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα και καλώς ήρθες φίλε συναγωνιστή. Επειδή κι εγώ ήμουν ντροπαλός λόγω όμως του γεγονότος ότι κάποτε ήμουν χοντρός, θα πρέπει να σε ενημερώσω για μερικά θέματα.

Καταρχάς η λύση στο πρόβλημά σου ΔΕΝ είναι μπουρδέλο ή μασατσίδικο ή call girls ή συνοδοί. Από την στιγμή που μπαίνεις σε τέτοια λογική είσαι "πελάτης" και έχεις και τιμή και χρόνο προδιαγεγραμμένο. Είτε το θες είτε όχι οι "κυρίες" σου λένε πλήρωσε με έχεις για 45 λεπτά ή μία ώρα λ.χ. ρίξτον και τέλος.

Για να αποβάλλεις την ντροπαλότητα θα πρέπει αναγκαστικά να κάνεις μετωπικές συγκρούσεις με καμάκι που έστω θα προκύψουν και χυλόπιτες. Είναι μια φάση που λίγο ή πολύ όλοι την περνάμε.

Μην ξεχνάς κάτι...εμείς οι άνδρες είμαστε "κυνηγοί" αλλά οι γυναίκες είναι αυτές που θα επιλέξουν με ποιόν θα γαμηθούν!!!

Ένα καλό όπλο για να κεντρίσεις όμως μια γυναίκα είναι το μυαλό σου. Πούλα της τον εαυτό σου. Δεν ξέρεις πόσο ερωτική ζώνη είναι το μυαλό. Πίτσι πίτσι λοιπόν και όλα έρχονται μόνα τους.

Τώρα για ξελαμπικάρισμα και λίγο μπλά μπλά εγώ είμαι της άποψης του μασατζίδικου. Κάνεις μασάζ και μιλάς και λίγο για θέματα που θες να τεστάρεις σε γυναίκες και γιατί όχι να μην ζητήσεις και άποψη. Μερικές είναι διαθέσιμες (αν είναι ελληνίδες) να μιλήσουν και λίγο με τον πελάτη. Ορισμένες δε "φτιάχνονται" ίσως και με τον ντροπαλό. Τώρα αν δηλώσεις και παρθένος και το πιστέψουν τότε θα σε "γαμήσουν" με την καλή έννοια.

Δεν ξέρω αν βοήθησα...

gent007

george041088

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε gent καθε απαντηση βοηθαει αλλα οπως ειπα και στο προιγουμενο φιλο δεν ειμαι ντροπαλος στο "καμακι", απλα θελω να εχω μια στοιχιοδεις εμπιρια πριν κανω "ερωτα" με την κοπελα μ...αυτο και τπτ αλλο.. :)

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σε αυτή τη περίπτωση "ενοικίασε" κοπέλα και πες της ότι θες να πάρεις εμπειρίες...ακόμη και σε αυτές το γεγονός ότι θα σε "διδάξουν" τις ερεθίζει. Φτάνει να είσαι πειστικός και να πεις την αλήθεια...μην διστάσεις να της ζητήσεις να σου δείξει κόλπα ή να σου δείξει ότι απορία έχεις.

gent007

george041088

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
THX μπρο με βοη8εισες αφανταστα με τα ποστ σου...  :cheesy:

πς.μιπος εχεις κανα καλο στουντιο στην αθηνα υποψη σου?? :grin:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Φραντζη 47. Αγαπη ή Νταρια. Στον καταλογο εχει το τηλ. 

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλε δεν εχω προβλημα στο να μιλαω σε κοπελες, απλα με λιγα λογια θελω να μαθω τα κολπα με μια εμπιρη, που και  να κανω μαλακια σαν προταρης δεν θα με παρεκσιγισει..

Αν έχεις σχέση με την κοπέλα δε θα σε παρεξηγήσει.

Όσο για το σεξ με επαγγελματία συνήθως είναι τυποποιημένο και δεν ενδείκνυται για να μάθεις κόλπα. Οι έμπειροι συναγωνιστές βέβαια μπορεί να γνωρίζουν κάποια που είναι εξαίρεση.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Βαθιά αισθίματα ρίγις και ανατριχίλας με κατέχουν για τον νέο συναγωνιστή που μπαίνει στον  καλλιτεχνικό μας κύκλο.
Και λέω καλιτεχνικό διατί με τα πινέλα μας, με τα σκληρά μας πινέλα έχουμε ζωγραφίσει όλι τιν Αθίνα.
Ενα έχο να πο, ΕΥΓΕ νεε μου, και εμίς μαζί σου στην αναζίτισι τις υπέρτατις κάβλας και ιδονίς.

Συνιστώ στούντιο, θα σου πρότεινα Δροσοπούλου 97 ή Λέλας Καραγιάννη 45 στην Κυψέλη. Να ζητήσεις να είναι η Σόνια. Πολί καλό πορνίδιο, με χαμόγελο πάντα, αλλά και τα κορίτσια εκεί είναι πάντα πρόθυμα κι εξυπηρετικά αλλά και καθαρά.

Καλό πινέλιασμα!

george041088

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φραντζη 47. Αγαπη ή Νταρια. Στον καταλογο εχει το τηλ. 

Που ακριβος ειναι αυτο?

και οχι δεν εχω κοπελα "τωρα" αλλα δεν εχω προβλημα στο καμακι οπως λεω και ποιο πανω, απλα πρωτη φορα που θα κανω "ερωτα" με μια κοπελα δεν θελω να παω πρωταρης...καταλαβενεις  :grin:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Η Φρατνζή είναι κάθετος στην Καλλιρόης, στον Νέο Κόσμο, κοντά στο Φιξ. Επίσης και η Ντάρια, ή Αγάπη είναι πολί καλί επιλογί.

george041088

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Βαθιά αισθίματα ρίγις και ανατριχίλας με κατέχουν για τον νέο συναγωνιστή που μπαίνει στον  καλλιτεχνικό μας κύκλο.
Και λέω καλιτεχνικό διατί με τα πινέλα μας, με τα σκληρά μας πινέλα έχουμε ζωγραφίσει όλι τιν Αθίνα.
Ενα έχο να πο, ΕΥΓΕ νεε μου, και εμίς μαζί σου στην αναζίτισι τις υπέρτατις κάβλας και ιδονίς.

Συνιστώ στούντιο, θα σου πρότεινα Δροσοπούλου 97 ή Λέλας Καραγιάννη 45 στην Κυψέλη. Να ζητήσεις να είναι η Σόνια. Πολί καλό πορνίδιο, με χαμόγελο πάντα, αλλά και τα κορίτσια εκεί είναι πάντα πρόθυμα κι εξυπηρετικά αλλά και καθαρά.

Καλό πινέλιασμα!

Χααχαχαχαχ..ωραιος! ΤΗΧ ρε, ειστε και γαμω τα παιδια ολοι... :grin:

Οσο για τη διευθυνση τη σημιοσα και ΤΗΧ! :P

george041088

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
α να ρωτησω και κατι ακομα, τι διαφορα εχει το "στουντιο" απο το  παλιο καλο γνωστο μπυρδελο?? :huh:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom