rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
ρε φιλε το ενα σου μυριζει το αλλο σου βρωμαει , για σοβαρεψου λιγο, να γαμησεις θελεις ...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν να πάω σε οίκο ανοχής,αλλά ο συνδυασμός άγχους-απαίσιου περιβάλλοντος-απαίσιας ιερόδουλης ήταν ικανά για να με καταστήσουν σεξουαλικά ανενεργό και απο τότε δεν δοκιμάζω να συνευρεθώ με οποιαδήποτε κοπέλα-μη ιερόδουλη-γιατί φοβάμαι ότι η βραδιά θα έχει την ίδια κατάληξη με τότε.
Γι αυτό έχω ένα θέμα με τα Studios/Μπουρδέλα,θέλω κάτι πιο οικείο.Αλλά απ'ότι κατάλαβα τα call girls δεν αξίζουν,βλέπετε είμαι αρκετά επιλεκτικός και χαλιέμαι πολύ εύκολα όταν μια κοπέλα έχει κάποιο μειονέκτημα,άρα πάμε στα City Tours.
Μπορείτε να με ενημερώσετε πως γίνεται να επικοινωνήσω με τις εκάστοτε κοπέλες και που κυμαίνονται οι τιμές;
Ευχαριστώ.
Λοιπον , πας σε ενα ξενοδοχειακι σχετικα φτηνο (δεν ξερω καθολου για Θεσαλονικη τι παιζει) , παιρνεις καποιο cg (120€ περιπου) και περνας καλα.
Για ct οι τιμες αρχιζουν απο 250€ την 1ωρα και τις βρισκεις απο τα ειδικα site που τις διαφημιζουν...αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην προτιμησεις καποιο καλο στουντιακι..