Ας πούμε ότι είμαι αρκετά ευαίσθητος.
Πάντως είναι πολύ πιο περίπλοκο απ'όσο φαντάζει και δεν περιμένω φυσικά,απο εσάς να με καταλάβετε.
αρχηγε μου πραγμστικα ειναι πολυ δυσκολο να σε καταλαβει καποιος μιας και ειναι κακη συνηθεια οι ανθρωποι να μην μπορουν να δουν προς τα μεσα τους και απλα για να ζουν για τους τυπους.
προσωπικα ειχα και και εγω το ιδιο προβλημα με εσενα και μετα απο πολυ δουλεια και αποτυχιμενων επισκεψεων σε σπιτια" καταφερα να ξεφυγω. θα σου πω ομως κατι για να το ξερεις. υπαρχουν ανθρωποι που λειτουργουν με το πουλι τους και τους ενδιαφερει απλα να τον βαλουν καπου. νομιζωντα οτι αυτο ειναι η αγαπη η ερωτας η νομιζαν οτι ετσι μοιραζοντουσαν συναισθηματικα κοματια τις ψηχυς τους. στην πραγματικοτητα ομως ειναι η εκδηλωση ορμωνων και τιποτε παραπανω.
υπαρχουν αλλοι ανθρωποι που αυτη την διαδικασια την συνδεουν μαζι με την ψυχη. για να λειτουργισουν
, δηλαδη θα πρεπει να υπαρχει ενα κλιμα συνθηκων ειτε αυτο λεγετε σχεση η οτιδηποτε αλλο.
μην τρελενεσε λοιπον. σαφος και πρεπει να χαλαρωσεις λιγο ωστε να μην "τρελενεσε" για το πως θα ειναι οταν βρεθεις με μια γυναικα, αλλα πρωτα απο ολα δες σε πια κατηγορια ανηκης.
εγω οταν το καταλαβα δικαιολογισα πολλα πραγματα στην ζωη μου που νομιζα οτι ΔΕΝ ειναι φυσιολογικα.
αυτα ! αντε το φυλοσοφισαμε παλι πρωι πρωι....