Νέα

Πρόσβαση σε οίκους ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Να μην πας στο θεσσαλονικης!!!Δηλαδη πρεπει να κανεις ταξιδι για να γαμησεις???
Τοσο πολυ σε τραβαει το καυλι σου και δε μπορεις να το ελεγξεις???
Και στη θεσσαλονικη εχει ενα καλο μπουρδελο,αντε παρε το κτελ και πηγαινε...
Εδω εχω αμαξι,μηχανη και αμα μου λεει η γκομενα να παω να τη γαμησω δεν παω γιατι βαριεμαι,οχι να παω στο διαολου τη μανα για να πληρωσω να γαμησω...
Πας καπου κοντα.
τύπε εμεις οι ορκισμενοι μπουρδελιαριδες εχουμε καθηκον να πηγαινουμε παντου,οχι σαν κατι 15 χρονα που πανε οπου βρουν!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
τύπε εμεις οι ορκισμενοι μπουρδελιαριδες εχουμε καθηκον να πηγαινουμε παντου,οχι σαν κατι 15 χρονα που πανε οπου βρουν!
Πηρες μηπως και καποιον ορκο?Οπως οι γιατροι του Ιπποκρατη?
Να το ξερω αμα ειναι οτι μιλαω με ορκωτους μπουρδελιαρηδες και οχι με απλους...

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Μα καλά , υπάρχουν " ΑΝΘΡΩΠΟΙ ................" που πηγαίνουν ( για λόγους οικονομίας ..............) στα σπίτια , του Μεταξουργείου???? SERAPIS.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τύπε οταν παω μεταξι παω σαν ρακος,φοραω σκισμενα ρουχα και τραγιασκα

εγώ φοράω τις καθημερινές κοστούμι με μεταξωτή γραβάτα.

άρα είμαι αναγκαστικά για στούντιο ε?

γαμώ το, και ήθελα κανα μιλφάκι από Αχαρνών 85 ή Καλύμνου.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μα καλά , υπάρχουν " ΑΝΘΡΩΠΟΙ ................" που πηγαίνουν ( για λόγους οικονομίας ..............) στα σπίτια , του Μεταξουργείου???? SERAPIS.
Ναι τυπε, υπαρχουν και συναγωνιστες που τους χτυπησε η κριση και απο call girls βρεθηκαν να κτυπανε πορνιδια "μεταξενια"...
Εαν εχεις μηδενικο εισοδημα για καμποσα χρονια, τι αλλο μπορεις να κανεις??

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
τύπε αμα θες να πας στο θεσ/νικης τι θα κανεις;;;μονο με ιχ μπορεις να πας.Εγω για να παω στο συγγρου 144 και στα περιξ παω με τα ποδια απο την σταση του μετρο
Το Θεσσαλονικης εχει σαν εναλλακτικη το Κροκεων, που ειναι πολυ πιο προσβασιμο καθοτι ειναι Λ.Αθηνων, πας Μεταξι με Μετρό και εξω ακριβως απο τη  Σταση του εχει σταση των λεωφορειων που διασχιζουν τη Λ.Αθηνων, για αργα το βραδυ, αλλαζουν τα πραγματα..
Επισης αν σε βγαλει η βολτα μεχρι Σπυρου Πατση, εχοντας αρχισει απο Κασσανδρας, εε, σε 10' με τα ποδια εισαι Κροκεων, βεβαια αν το κανεις και αυτο αργα βραδυ, πιθανον να καταληξεις βιασμενος σε κανα καθισμα τραβελαμαξου ή απο κανα πακι σε κανα σκοτεινο στενακι:pipa3:  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
και για λόγους ,δυσφορίας & μίσους προς όλές τις εκφάνσεις του πιρφορισμού, θα πρόσθετα...

βρέθηκα απο σπόντα σε φλωρο-περιοχή , με ορδές ζευγαρωμένων πιρφόρων να ρουφάνε την πορτοκαλάδα τους και το milk shake τους,
και μόνο η σκέψη της κατουρημένης και μολυσμένης πιάτσας , μου πρόσφερε μια κάποια ευφορία και με
αποσόβησε απο το να γίνω πιρφοροκτόνος  :s&m_1:  :s&m_3:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
και για λόγους ,δυσφορίας & μίσους προς όλές τις εκφάνσεις του πιρφορισμού, θα πρόσθετα...

βρέθηκα απο σπόντα σε φλωρο-περιοχή , με ορδές ζευγαρωμένων πιρφόρων να ρουφάνε την πορτοκαλάδα τους και το milk shake τους,
και μόνο η σκέψη της κατουρημένης και μολυσμένης πιάτσας , μου πρόσφερε μια κάποια ευφορία και με
αποσόβησε απο το να γίνω πιρφοροκτόνος  :s&m_1:  :s&m_3:
:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom