γιατι x other το φορματ ειναι εσχατη λυση ? βλεπεις εδω και καιρο επρεπε να κανω φορματ γιατι κ μενα κολλαει το λαπτοπ -λογω του οτι το εχω υπερφορτωσει με πολλες εργασιες ταυτοχρονα . το αναβαλλω ολο κ τελικα σκεφτηκα να προσπαθησω με το μητρωο η με ενα c cleaner αλλα δεν ξερω τι θα βοηθησει κ ποσο . αν μπορεις να δωσεις πληροφοριες εσυ η οποιος το διαβασει
Γενικά υπάρχουν δύο σχολές
1η Κάνω format έχω το κεφάλι μου ήσυχο, και αν έχω ξανά το ίδιο πρόβλημα (μετά από καιρό θα ξανακάνω format)
2η Θα πρέπει να βρω τι δημιουργεί το πρόβλημα-προβλήματα και να το λύσω (χρονοβόρο κάποιες φορές αλλά δεν θα παρουσιαστεί ξανά το ίδιο πρόβλημα) τέλος είμαι σίγουρος ότι δεν χάσω τίποτα π.χ. κωδικο wifi, κανένα αποθηκευμένο password (στον browser) κλπ κλπ
Με τη βοήθεια κάποιων 3d party προγραμμάτων (ας είναι καλά το torrent που μας προμηθεύει τσαμπέ ή κάποιων δωρεάν προγραμμάτων ) προτείνω τα παρακάτω
1. Update windows
2. Update antivirus full scan
3. AGV PC tune up:Ελεγχος προγραμμάτων που φορτώνονται στην αρχή και δεν χρειάζονται κλασσικά παράδειγμα μtorrent, skype κλπ κλπ
Regisrty clean up, defrag, clean up windows- programs –browsers
Oρισμος performance profile
4. Eνα αντι malware tool πάντα είναι απαραίτητο, spyhunter, antispyware (υπάρχει σε free εκδοση) , malwarebytes
5. Adblock add on στο browser για να μπλοκάρει τις διαφημίσεις
6. Αλλαγή κάποιων services σε disable ή manual mode
Mετά από όλα αυτά το pc-laptop « πετάει»
Παραθέτω την εμπειρία με τη χρήση κάποιων προγραμμάτων που έχω χρησιμοποιήσει ίσως να υπάρχουν και άλλα , ίσως καλύτερα αλλά αυτά εγώ χρησιμοποιώ.
Αυτά και ελπίζω να βοήθησα